bebek isteyenler için faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı

hayırlı olsun canım hamileliğin insallah sağlıkla kucagınada alırsın bebişini .... kafaya takmamak malesef elde olmuyor bende bu ay takmıcam dedim uyguladım hesap kitap yapmadım akısına bıraktım ama regl oluncada yıkıldım takınca olmuyo takmayınca da olmuyo bende bunu anladım .S

canim haklisi takmiycam demekle olmuyo ama kendini rahatlat lutfen bisekilde anne olacaksin zaten en kotu ihtimal tup bebek yaparsin.sonucta 1 yila kadar olmamasini normal kabul ediyo ben niy kendimi kasiyorumki dedim.esimede annesine ikide bir sorup da beni kasmamasini soylemesini istedim. mumkun oldugunca siteye de girmemeye calistim.birde hayit otu kullandim bir aydir.faydasi olmustur muhakkak :) sizinde guzel haberlerinizi alicaz enkisa zamanda insallah ... umitsizlik yok .ben bes bucuk aydan sonra aldim bu mujdeli haberi

son 3 aydır deniyoruz canım bizde ama şimdiden yoruldum korkuyorum reglim o kadar düzenliyken 2 aydır gecikiyor az geliyor testse negatif cıkıyor bazen hiç olmıcak diye düşünüyorum (( bana da soruyolar istemiyoruz henüz diyorum olmaz bekliyoruz haberi diyorlar eltim yeni dogum yaptı eşim her dakka bebeğin fotolarını izliyor yanı anlayacagın kendimi kötü hissetmem için yeterli sebeplerim var canım (((

haklisin canim baskalarinin dedigine kulak asmamak o kadar da kolay bisey degil ama stres de hamileligi engelliyor malesef. 1seneye kadar olmamasi normal niye kendine sans tanimiyosunki rahat birak kendini bide adetin bi kac ay gecmesi de hamilalige isaretmis benimde gecen ay gecikmisti en hayirli zamanda olacak hic suphen olmasin canim :)

ay bilmiyoırum canım ya bi süredir kulube giremedim şimdi gördüm mesajını geç oldu k.bakma .. gecikme işaretmi bilmiyorum ama bu ayda 1 gün gecikti reglim anlayamıyorum doktor yolu gözüküyo farkındaym ama hiç istemiyorum (

kızlarrrrrrrrrrrrrrr test yaptım şimdi sonuç pozitiffffffff heyecandan ölmek üzereyim hemen paylaşayım dedim glba hamileyimmmm bendee bu arada bugün doğum günümm harika bir hediye oldu
inanmıyorum bu süper i haber Rabbim sağlıkla kucağına alamya nasip etsin bende bugün aşılama yaptırdım evde dinleniyorum şuan belki 14 gün sonra bende görürüm o pozitif sonucu

inanmıyorum bu süper i haber Rabbim sağlıkla kucağına alamya nasip etsin bende bugün aşılama yaptırdım evde dinleniyorum şuan belki 14 gün sonra bende görürüm o pozitif sonucu

amin canım insallah cok teşekkür ederimmmm insallah göreceksin dualarım sizinle <3<3

kızlarrrrrrrrrrrrrrr test yaptım şimdi sonuç pozitiffffffff heyecandan ölmek üzereyim hemen paylaşayım dedim glba hamileyimmmm bendee bu arada bugün doğum günümm harika bir hediye oldu

hayırlıı olsunn tatlımm gözünn aydın:) bak cok beklemedinnn cok sevndımm hehee e:)))))) darısıı tüm ısteyenleriin başınaa inşşşş :)))) bu arada dogum günün kutlu olsunn

hayırlıı olsunn tatlımm gözünn aydın:) bak cok beklemedinnn cok sevndımm hehee e:)))))) darısıı tüm ısteyenleriin başınaa inşşşş :)))) bu arada dogum günün kutlu olsunn
çok tşk ederim tatlımmmm çok mutluyum sende hamileymişsin bu arada hayırlı olsun :)))

sağol canım inşallah sağol Allah razı olsun gelişmlerden haberdar et bizi :81:

doktora gittim bugün bebişimiz 5 haftalk daha cok yeni :))) Tek dileğim Bi aksilik olmaz insallah

çok tşk ederim tatlımmmm çok mutluyum sende hamileymişsin bu arada hayırlı olsun :)))

doktora gittim bugün bebişimiz 5 haftalk daha cok yeni :))) Tek dileğim Bi aksilik olmaz insallah

hadıı bakalımm inşş hersey yolunda güzell gider :)

Kizlar merhaba ben araniza yeni katildim.yardimlariniza cok ihtiyacim var. 1 bucuk yillik evliyim 4-5 aydir bebek istiyoruz. Henuz haberini alamadim adetime 10 gun var adet olacakmisim gibi kasiklarim belim agriyo midem hafif hafif bulaniyo akintim var cok sabirsizlaniyorumm

bebek isteyen kardeslerime bir tavsiyem ovulasyon testi diye bir test var belki duymussunuzdur yumurtlama gununu belirliyor ayni gebelik testi gibi yapiliyor iki cizgi cikinca ertesi gun yumurtlama gerceklesecek demektir iki cizgiyi gordugunuz gun ve ertesi gunu degerlendirirseniz insaallah ihtimaliniz yuksek olur internetten alabilirsiniz eczanelerdede var

Bende iki bucuk yillik evliyim evlendigim ilk gunlerden beri bebis istiyorduk yedi ay bekledik olmadi sonra bu testi duydum aldim o ay yumurtlama gunumu tam olarak tesbit edebildim ve Allah in cc izniyle hamile kaldim simdi bebisim 14 aylik oldu Allah cc herkese nasip etsin insaallah bu testi deneyin derim cunku yumurtlama gunu birgun o gunu tesbit etmekte zor spermler iki uc gun yasiyor ama cok az yasayanlarda varmis o yuzden tam yumurtlama gununu tesbit ederseniz ins daha kolay olur

Merhabalar
Merhabalar sağolun gerçekten faydalı bilgiler biz iki sene oldu evlenelimiz esimdede bendede hiçbir sorun yok ama çocuğumuz olmuyor doktor tadavisine başladım bu ay yine çok umutlendim regl 2 gün var ama hala test yaptım yine çıkmadı nedenini bilmiyorum ama çok istiyorum evliliğim bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…