Anladim canim beklemekten baska care yok zaten ben de test yapamiyorum negatif cikacak diye en iyisi bekleyip de gormek hayirlisi olsun hepimiz icin..
gunaydınlar herkeseee .umarım yenı haftaya yenı umutlarla guzel haberlerle baslarız
Amin canim insallah bugun saglik ocagina gittim kan testi icin kayitli olmadigim icin yapmadilar ucuz idrar testlerinden aldim cok silik cikti galiba hamisim
ciddimisin :)) süper biişey bu dua et bizede lütfen bu ay bizde hayırlı haberleri alalım :)
ayyy ne güzel bir mutluluktur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Amin canim insallah bugun saglik ocagina gittim kan testi icin kayitli olmadigim icin yapmadilar ucuz idrar testlerinden aldim cok silik cikti galiba hamisim
araştırman ve paylaşımın için teşkrlerben en çok bu gün aşırı ilişkiden yorulan ve istemeyen biri olarak azcık da olsa rahatladım..gerçi çok yerde okuyorum aynısını ama işte acaba kaçırımıyız yinede bu gecede olsun diye oluyor çoğu zaman oda insana fenalık getiriyor
kızlarrrr yeniden merhabaaa ben yine geldim :) yorumları okuyamadım şimdi tek tek bakıcam .... merak edenler için yazıyorum test yaptım ama negatif cıktı halada regl olmadım ayın 8nde regl olmam gerekiyordu şimdi ayın 12si ve hala tık yok belirtide yok sadece sırtım agırıyo o kadar kan testini o regl gnü yaptım 0.0 çıktı ama hastaneye güvenmiyorum iyi bir yer değildi çünkü bilgili arkadaslarımda test için acele ettiğimi söylediler 1 hafta 10 gün bekleseydin gibi cvplar aldım eger regl olmazsam 1 hafta sonra tekrarlıycam testi ... aramıza yeni atrkadaslar katılmışşşş çok memnun oldum ve sevindim .. Allah tüm isteyenlere nasip eder insallahh
ınsallah canım ama dur daha kesin bişey yok bende :) sende nasıl gidiyor bakim durmak yok ha yola devam :))Ay inşlh canım ya darısı banaaaa ve tüm isteyenlere :)
ınsallah canım ama dur daha kesin bişey yok bende :) sende nasıl gidiyor bakim durmak yok ha yola devam :))
yok kız durmak yok benim bugun kasıklarımda şiddetli ağrı var canım adım atmakta zorlanıyorumbilmiyorum nedenini ama
valla ondan bende de var canım insallah hayırlı birşeye işarettir özellikle sol kasıgım sızlıyor sanki regline kaç gün kaldı senin?
var daha canım 28 kasımda benim 16 gün flan var
canım mesajına cevap verdim ama bianda unutmuşum mesaj gönderemediğimi buraya kopyalıyorum yazdıklarımı
tammm benlik soru olmuş yani :))) benimde cumartesi günü sol kasığımda hareket ederken bir ağrı vardı ama şuan yok ben ilaç kullandığım için 4 aydır adet olmuyorum yumurtlama ve adet sancılarını unutmuşum ama senin adetin 28 inde idi yaa büyük ihtimal yumurtlama ile ilgilidir canım bol bol çalışın :)
kızlarrrr yeniden merhabaaa ben yine geldim :) yorumları okuyamadım şimdi tek tek bakıcam .... merak edenler için yazıyorum test yaptım ama negatif cıktı halada regl olmadım ayın 8nde regl olmam gerekiyordu şimdi ayın 12si ve hala tık yok belirtide yok sadece sırtım agırıyo o kadar kan testini o regl gnü yaptım 0.0 çıktı ama hastaneye güvenmiyorum iyi bir yer değildi çünkü bilgili arkadaslarımda test için acele ettiğimi söylediler 1 hafta 10 gün bekleseydin gibi cvplar aldım eger regl olmazsam 1 hafta sonra tekrarlıycam testi ... aramıza yeni atrkadaslar katılmışşşş çok memnun oldum ve sevindim .. Allah tüm isteyenlere nasip eder insallahh
ben otururken de o ağrıyı hissediyorum aynen öyle sol tarafta yumurtlamadır değilmi ozama fuk çalışalım biz bu hafta 1 eer defa yeterli dimi akşamları