kızlar vallahi bende şans yok diyorum bak testim bozuk cıktı ilk çizgi bile silik çıktı demin araştırdım bebetime diye bir testti kullandıgım yanıltma payı yüksekmiş bu testin kocişimi bekleyip kan testi yaptırsammı hala regl olmadım
kızlar vallahi bende şans yok diyorum bak testim bozuk cıktı ilk çizgi bile silik çıktı demin araştırdım bebetime diye bir testti kullandıgım yanıltma payı yüksekmiş bu testin kocişimi bekleyip kan testi yaptırsammı hala regl olmadım
kan testini anca pazartesi yapabilirsin canım ama özel yarında yapar sabah
sen git al eczane kapanmadan o testi 7de kapanıyor eczaneler
bu arada yorumlarınızı okudum ve hala gülüyorum çok şekersinizzzzz yaa evet tutkuuuu baya bekledim heyecandan gelmedi :)))) idrar damlattıgımız pencereye jelatin gibi bişe plastik sanırım sıkışmış bu yüzden ilk çizgi bile silik cıktı bozuk yani attım bende :)) büşracımmm yumurtladınmı ben gelene kadar akıntın geldi demek :)) hadi yumurtlama dönemine giriyorsun demekki :)
bu arada yorumlarınızı okudum ve hala gülüyorum çok şekersinizzzzz yaa evet tutkuuuu baya bekledim heyecandan gelmedi :)))) idrar damlattıgımız pencereye jelatin gibi bişe plastik sanırım sıkışmış bu yüzden ilk çizgi bile silik cıktı bozuk yani attım bende :)) büşracımmm yumurtladınmı ben gelene kadar akıntın geldi demek :)) hadi yumurtlama dönemine giriyorsun demekki :)
hehehe :) bencede bi eczaneden en ıyısınden al bidene :)
heyecandan wc giremiyorum artık :)))) kocişe söyledim alıcak gelirken
bana bu ay 2 defa oldu bu akıntı :))) çalışmalarını sürdür iyiye işaret bu akıntı :)))valla bişiler oluyor ama anlamıyorum ki hiç hissetmemiştim böyle kendimi :) dikkaet etmiyordum çünkü
hehehe :) bencede bi eczaneden en ıyısınden al bidene :)
olmadıysan olmazsın artık içim doğru söylüyor hislerim kuvettli gör bak bebişin var :) inşlhhhh
bana bu ay 2 defa oldu bu akıntı :))) çalışmalarını sürdür iyiye işaret bu akıntı :)))
kocişim alıcak canım bekliyom artık hala regl olmadım offf yaaa çatlıcam acilde kan testi yapsam çıkarmı???
çoook faydalı bilgiler herkes için teşekkürler
insallah canım olmadımda gün henüz bitmedi kırmızıları görecemmi acaba :)) kız hislerin kuvvetlimidir bakim ? :)))
bekliyorum başıma ağrılar girdi beklemekten :)) acil neden yapmasın ki merak ettiğimi söylesem :sçoğu zaman içime doğan olmuştur :) sana geçendede dedim var diye :)) bekle ve gör :)
bekliyorum başıma ağrılar girdi beklemekten :)) acil neden yapmasın ki merak ettiğimi söylesem :s
bekliyorum başıma ağrılar girdi beklemekten :)) acil neden yapmasın ki merak ettiğimi söylesem :s
yok bebeğim acil gebelik testi (kan alımı) yapmaz ama özel bir hastane yapar ücretli ara sor istersen bilgi al kan alımını yapar
özelde yapacam zaten devlete uzagım şu an özel hastane etrafımda 2 tane var bi kociş gelsin bakalım :)