mina canım gelmişsin test negatif çıkmış hala adet olmamışsın hayırlara vesile olsun inaşallah belki geç döllenme falan olmuştur bebeğin içinde bölünerek çoğalıyordur :)
merhaba minam.. paylaştığın bilgiler için teşekkürler. bu arada bizi baya merakta bıraktın ..hayırlısı olsun inşallah hamişsindir birlikte gün sayarız nasipsebu arada benimde adetim geçeli 3 gün oldu idrar testinde çok çok silik çıktı. kan testi yaptıramadım. çalıştığım için cuma doktora gidicem kısmetse.beklemek çok zor ama sabretmek zorundayız bi kaç gün daha.. burdaki arkadaşların hepsinin hayırlı haberleerini alırız umarım
var daha canım 28 kasımda benim 16 gün flan var
sana güveniyoruz busraa :)) çok önemli haftalardasın iyi değerlendir :)
CANIM kan testii yaptırsana ya sendekide büyük sabır git yaptır bugun hamileysen kendine daha çok dikkat eder belirsilikten kurtulursun iltihap flan olmasında oyüzden diyorum ..
balım inşllah tutar dua et banaaaa :) 11 inde yaptık dün yapmadık bugün yapıcaz kendimde farklılar hissediyorum kasıklarımda ağrı belimde ağrı ara ara baş dönmesi ağızımda farklı bir tat dündendir böyleyim anlamadım yumurtlama belirtisimi bunlar :))
ben diğer aylarda hiç dikkatmimi çekmiyordu ne oluyor ne bitiyor hiç bilmiyorum vallahi :)) bu ay böyle dikkat ettim inşlhh öyledir ya tutunsa artık bebişlerimiz annelreine ama ümidim var benim sanki hissediyorum onu inşlh öyledir allhım diyorum bol boldua edelim :)
dikkat ettikçe aklımızdan cıkaramadıkça daha cok yasıyoruz belirtilerini canım düşünmemeye calıs sabret dicem sana birde bana bak yani bende sabrediyorum varsa surpriz olsun yoksada hayırlısı olsun ne yapalım yani :))
dikkat ettikçe aklımızdan cıkaramadıkça daha cok yasıyoruz belirtilerini canım düşünmemeye calıs sabret dicem sana birde bana bak yani bende sabrediyorum varsa surpriz olsun yoksada hayırlısı olsun ne yapalım yani :))
günler geçmiyor daha adetimede var sabredemiyorum acaba 1 hafta öncesi belli olanlar da varmıdır
kan testinde ckıyor canım 1 hafta oncesınde ama buda dollenmenın zamanıyla alakalı bır durum eger bebısın tutmussa cıkar yanı reglden 1 hafta once ama yapma bence ne acelen var bekle regl gecıksın oyle yap belkı dollenme olmamıs henuz belkı gec yumurtlayacaksın hayal kırıklıgı yasıcaksın streste cok kotu su anda bızım ıcın
günler geçmiyor daha adetimede var sabredemiyorum acaba 1 hafta öncesi belli olanlar da varmıdır
cancazım naber nasılsn ? kız bak bnm normalde yarın regl gnm ama 2 3 gndr ağrılarm var ben regl ağrısı sandm kendmi hamile moduna sokmaym die :) ama 2 gndr göğüslerm ağrıo ve şişmiş regl zamanm böyle olmaz benm mesela.. sonra dn netten baktm da midede yanma olrmş bende geçöen hafta oldu ben gstrt sandm kokrtm mesela.. ama beklycem regl gnmü geçsn test yapcam önce yapıp moralmi bozmycam hiçççama hamile gibiyim yaa sürekli ağrım var böle rahatsız edio ne çok ne az derecee garip bi ağrı karında kasıkda
iyiyim canımmm sen nasılsın :) evet bende öyleyim ay sonunun gelmesini beklicem oyalıcam kendimi dayanamazsamda haftaya yapıcam 20 sinde flan:)
hadi bakalım inşallah canım inşallah bebeğin seninledir isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :))hoşbuldum yeniden cycascıgım :)) hala adet olmadım biliyorsun ayın 8nde olmam gerekiyordu işin ilginç yanı adete dair hiç bir belirti hisstmiyorum arada sol kasıgıma agrı giriyo oda uzanınca dinlenince felan geciyor karnımda kasınma yada karıncalanma desem daha dogru galiba yani işe o tarz bişeyler var :) hala adet olmadıysam bir umut vardır diye düşünüyorum dediğin gibi bizim bebiş bölünüyor olabilir bende geç döllenmeden şüpheleniyorm cnkü regl olmaya 1 hafta kala akıntımdan anlamıştm yazmıştımda buraya bakacaz artk dua et :)))
cancazım naber nasılsn ? kız bak bnm normalde yarın regl gnm ama 2 3 gndr ağrılarm var ben regl ağrısı sandm kendmi hamile moduna sokmaym die :) ama 2 gndr göğüslerm ağrıo ve şişmiş regl zamanm böyle olmaz benm mesela.. sonra dn netten baktm da midede yanma olrmş bende geçöen hafta oldu ben gstrt sandm kokrtm mesela.. ama beklycem regl gnmü geçsn test yapcam önce yapıp moralmi bozmycam hiçççama hamile gibiyim yaa sürekli ağrım var böle rahatsız edio ne çok ne az derecee garip bi ağrı karında kasıkda
canım inşallah hamilesindir ama şunu belirteyim benimde senin gibi adet zamanı hiç göğüslerim ağrımazdı ama ben ne zaman ki bebek istemeye başladım her ay ağrımaya başladı piskolojimiz bizimle oynuyor bazen ama inşallah senin ki bebeiştendir :)