inş olmazsın hadi hayırlsıı bı ıkı ğün içinde test yapdırısın :)
canım yorumlarına devam et 50 yorum olunca özel msj atabilirsin :)) almaman için hiç bir neden yok her kadın ayda 1 kez yumurtluyor ve 2 günde bir yapsan bile yumurtlama gününde içinde sperm kalmasını sağlayabilirsin.. tabiki önce Allahın bileceği iş rabbim nasip etmezse ne kadar çabalasak hesaplasak boşuna ... sen elinden geleni yap doktorlarda 1 yılınız dolmadan cocugumuz olmuyor diye gelmeyin diyor stres yapma olacağı varsa olur ... asıl ben nasıl dayanacam ödüm kopuyo kırmızıları görecem diye görmezsemde ne zaman test yapmalıyım bilemiyorum offf yaaa ....
canım ya insallah insallahhh cok korkuyorum regl olcam diye sence ne zaman yapmalıyım testi? yarın sabah cıkarmı?
yaaa amannn al şimdi hemen yappp içindee kalmasın merakdan ölecegini zaten yoksa ıkı gun sonra olacakmı bence hemen şimdi al yap :) sen öle deyınce bende heycanlandım hadi koş D:
arkadaşımın 2 kasımda adet günüydü olmadı yaptı 2 çizgiyi gördü valla :)yap derim ben sabırsızımdır:)
yaaa amannn al şimdi hemen yappp içindee kalmasın merakdan ölecegini zaten yoksa ıkı gun sonra olacakmı bence hemen şimdi al yap :) sen öle deyınce bende heycanlandım hadi koş D:
aynen katılıyorum yap derim bende hadi hadiiii :) git al bekliyoruzzz
bende yapmak istiyorumda negatif cıkar diye korkuyorum canım ya zor tuttum kendimi :)))
canım haftalar öncesinden aldım testi :)) ama yapmadım ya negatif cıkarsa ve hamileysem üzülecem :s
birde sabah ilk idrarınızla yapın diyorlar duydunuzmu bunu hiç?
aynen katılıyorum yap derim bende hadi hadiiii :) git al bekliyoruzzz
denedimi ki yaa cok merak ediyorum yapdınmıııııııı kuşşşş :)
canım ya insallah insallahhh cok korkuyorum regl olcam diye sence ne zaman yapmalıyım testi? yarın sabah cıkarmı?
kızlar ya yarını beklicem sanırım ben :S kafam cok karısık geçen ay cok üzüldüm heveslenmiştim diye şimdi de aynı sey olsun istemiyorum :s sizce hamile olabilirmiyim yaaa
konuya tesadüfen dalıverdim hakkınızda hayırlısı kızlar hepiniz istediğiniz mutlu haberi biran önce alırsınız umarım. minam canım bence çok merak ediyorsan bugün yap testi ben bile tesadüfen okumama rağmen çook merak ettim bir gün çok birşey farketmez. sabah yapılması gerekiyor deniliyor ama bu tamamen idrarın yoğun olması için ve düşük miktarlarda ise değer pozitif olduğunu göstermesi için. illaki sabah idrarı olması gerekmez 4 saatlik idrarla yaparsanda hemen hemen aynı sonucu veriri hakkında hayırlısı olsuncanım ya insallah insallahhh cok korkuyorum regl olcam diye sence ne zaman yapmalıyım testi? yarın sabah cıkarmı?
kızlar ya yarını beklicem sanırım ben :S kafam cok karısık geçen ay cok üzüldüm heveslenmiştim diye şimdi de aynı sey olsun istemiyorum :s sizce hamile olabilirmiyim yaaa
ama eğer hamileysen bu kadar stres hiç i,yi değil ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi pozitifse bugün yada yarın farketmeyecekkızlar ya yarını beklicem sanırım ben :S kafam cok karısık geçen ay cok üzüldüm heveslenmiştim diye şimdi de aynı sey olsun istemiyorum :s sizce hamile olabilirmiyim yaaa
ama eğer hamileysen bu kadar stres hiç i,yi değil ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi pozitifse bugün yada yarın farketmeyecek
ama eğer hamileysen bu kadar stres hiç i,yi değil ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi pozitifse bugün yada yarın farketmeyecek
tutku sanırım haklısın canımmm birde beni düşünsene meraktan delirecem eşimde sürekli arıyo hastalandınmı diyo iyi haberi vermek istiyorum :))ya zaten hamileysen sımdıde çift cıkcacak ıkı gun sonrada çift cıkacakbende merak edmısdım cokm
konuya tesadüfen dalıverdim hakkınızda hayırlısı kızlar hepiniz istediğiniz mutlu haberi biran önce alırsınız umarım. minam canım bence çok merak ediyorsan bugün yap testi ben bile tesadüfen okumama rağmen çook merak ettim bir gün çok birşey farketmez. sabah yapılması gerekiyor deniliyor ama bu tamamen idrarın yoğun olması için ve düşük miktarlarda ise değer pozitif olduğunu göstermesi için. illaki sabah idrarı olması gerekmez 4 saatlik idrarla yaparsanda hemen hemen aynı sonucu veriri hakkında hayırlısı olsun
bence evet ya bugün çıkan yarında aynı çıkar
tutku sanırım haklısın canımmm birde beni düşünsene meraktan delirecem eşimde sürekli arıyo hastalandınmı diyo iyi haberi vermek istiyorum :))
öncelikle yorumun için teşekkürler canım çok merak ediyorum evet aklımdaki tek sey negatif cıkma ihtimali ve sanırım yapacagım ama şu anda çok sıvı tükettim 4 saatlik idrar demişsin biraz bekleyecem artık 4 saat sonra yapacagım dediğin gibi yani bu arada bişeyler yiyip içmelimiyim peki biraz bilgilendirirmisin beni
yapacam canım cycas'ın dediğini uygulayacam ama önce 4 saat felan demiş ben daha cok yeni wc kullandım zaten her saat bası kendimi orda buluyorumda :)))