bebek isteyenler için faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı

canımmm ilk ayımda bende çok korkuyordum ilişkiden ve yapamadımda zaten 2. ayımda kendi kendime karar aldım kadınlar kulubünde bir sürü topic okudum iş tamamen beyinde bitiyormuş bunu anladım nerden anladım biliyormusun ilk ay ilişkiye daha girmeden acıdan çığlıklar atıyordum 2. ayda ben olmasını istedim tak etmişti çünkü sürekli bu korkuyla yaşamak ve aşacağım dedim o aksamki ilişkimde tabiki tamamen acısız geçmedi ama en azından yapabildim dayandım ve oluyor oluyor diye diye kendimi teselli ettim sonrasında sürekli tekrar ede ede aştım ama aşmamda en çok işime yarayan seyde vazelin oldu . sanada öneriyorum kesinlikle kullan haydar dümenin bir yazısında okumuşum ılık bir suyun içine vazelin at ve içinde otur biraz kendini hazırla olacak diye dünyada daha büyük acılar var bunu aşabilirim diye ... sorasında ilişki sırasında eşine birazda kendine vazelin sür ve sadece ıkın sonrası gerçekten kolaylaşıyor ... geçen ayki regl tarihimiz aynı bende 9nda oldum bu ay 8nde olacam ki insallah olmam . kaç günde bir regl olursun reglin düzenlimi?

şimdi ben 28 ekimde adet oldum yumurtlama dönemim ne zaman peki?

4 kasım reglinizin bittiğin gün sanıyorum düzenli regl oluyorsanız bir sonraki regl gününüzden 14 gün önce diye bilgilendirmiş doktor ....

yok 2 kasım cumartesi günü bitti reglm benim yani 14 gün mü kooyucam üzerine canım ilk günden itibaren mi ben pek anlamıyorum dha yeni evliyim 2 aylık:)

yok 2 kasım cumartesi günü bitti reglm benim yani 14 gün mü kooyucam üzerine canım ilk günden itibaren mi ben pek anlamıyorum dha yeni evliyim 2 aylık:)

canım bir sonraki regl gününü tahmin edebiliyormusun??? kaçında olman gerekiyorsa 14 gün geriye gel takvimi al şimdi eline önümüzdeki ayın kaçında olacaksın diye bir hesapla ve o günden 14 gün geri say bakalım. misal ben geçen ay ayın 9nda regl oldum 16nda bitti bu ay 8nde olucam yani 3 gün sonra ... 14 gün geriye gittiğimde ayın 25ne denk geliyor tahmini olarak 25 ekim yumurtlama dönemimdi . hesaplayamazsan netten yumurtlama dönemimi hesapla diye testler var yapabilirsin ben yapmıştım yine 24 25 ekime denk geliyordu :))

EVET CANIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YANİ :) Peki sadece yumurtlama günündemi oluşuyor gebelik bence diğer koşullardada olma olasılığı var gibi?

canım şimdi mum egzersizi felan bunlara başladım hepsinde başarılı oldum bi ,iki gun daha deneyım kendimden iyice emin olayım zaten hastalancam hastalıgım bitince eşimle denicem. inş dedigin gibi olur ama işin kasmamak ve dogru nesef alıp vermek ayrıca ıkınmak oldugunu egzerıszlerde baya anlamış oldum bu arada adet gunlerım ya bı ıkı gun gerı yada bı ıkkı gun ılerı gidiyo çok oynama yok yani

EVET CANIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YANİ :) Peki sadece yumurtlama günündemi oluşuyor gebelik bence diğer koşullardada olma olasılığı var gibi?

ve sende durumlar ne var mı bir gelişme inşllh vardır ya :) tüm isteyenlerde

evet canım yumurtlama döneminde gebelik oluşuyor .. ancak yumurtlama gününü tam anlamıyla tespit edebilmek çok güç bunun için sıcaklık testi akıntı takibi yada eczanelerde satılan yumurtlama testi gibi şeyler yapabilirsin.yada bu yazının sahibi doktorun önerisini uygulayabilirsin. bir sonraki regl gününden 14 gün geri gelerek hangi günlerde yumurtlayacağını tahmin edebilir vede değerlendirebilirsin. neden sadece yumurtlama döneminde hamile kalınıyor diye düşünüyorsan ; kadının yumurtlaması ile yumurtalığından salınan yumurta hücresi 24 saat yaşayabiliyor. Yani yumurtlama olan günden bir gün sonraki cinsel ilişki ile de hamile kalabilirsin. Ayrıca sperm hücresi ortalama 3 gün yaşayabiliyor yani canlı kalabilir. Bu nedenle yumurtlamadan bir, iki hatta üç gün önce gerçekleşen bir ilişkiylede spermler kadının vücudunda 3 güne kadar canlı kalabileceği için ilişkiden 3 gün sonra bile yumurtlama olsa hamile kalınabiliyor. bu yüzden kadında yumurtlama olmadan hamile kalınamaz, gebelik asla oluşamaz.

bende hala bir gelişme yok şafak sayıyorum ayın 8nde regl olmam gerekiyor umarım olmam bekliyoruz işte bazı şeyler hissediyorum ama emin olmak imkansız şu an kan testinde çıkar fakat yaptırmak istemiyorum bana şans dile :))

kesinlikle ıkınmak çok önemli canım bizzat uyguladım ve başarılı oldum umarım sende başarılı olursun ... regl günlerinde çok oynama yok belli ki sende tahmini olarak yumurtlama dönemini tespit edebilirsin insallah iyi haberini alırız canım

22 sine denk geliyo canım bu ayın inşş şu hastalıgı yenerimde bende bebişime kavuşurum iyi gidiyorum ama egzersizlerde maşallah:)

22 sine denk geliyo canım bu ayın inşş şu hastalıgı yenerimde bende bebişime kavuşurum iyi gidiyorum ama egzersizlerde maşallah:)

insallah canımmmm :)) inanıyorum başaracağına korkacak hiç bişey olmadıgını düşün kendine güven :))

AY İNŞLLAH OLUR YAA :) iyi haberlerini bekliyoruz kasım annelerine ekleniriz inşllah bizlerde ama unutma stres yapmak yok:)

bugün hastalndım işde hemde şimdi bi gün geri geliyo benım geçen ay 7 siydi :) buda ovulasyon 18 den başlıyo en yüksegi 22 si :) hadi hayırlısı

AY İNŞLLAH OLUR YAA :) iyi haberlerini bekliyoruz kasım annelerine ekleniriz inşllah bizlerde ama unutma stres yapmak yok:)

kasım annesi bile heyecanlandırdı beni biliyormusun :))) insallahhhh ama yapmadan olmuyor hep aklımda bu var hep dua ediyorum :)))

bugün hastalndım işde hemde şimdi bi gün geri geliyo benım geçen ay 7 siydi :) buda ovulasyon 18 den başlıyo en yüksegi 22 si :) hadi hayırlısı

gelecek ayda 5nde olucaksın sanırım dimi :))) eğer doğru tahmin etmişsem yumurtlama günün bu ayın 21 i felan olmalı :)) bir an önce vajinusmusu atlatman ve iyi haberlerini bizlere duyurman dileğiyle :)))

ben öyle diyorum ama bendede öyle vallahi düşünüyor insan otomatkmen stres değil ama düşünce var yani

evet canım kesinlikle öyle düşünüyorsun ister istemez bide senin regl yenı bıttı bu ay sansın bol olsun iyi değerlendir ama ben ne yapayım 2 günüm kalmış aklımdan çıkmıyorki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…