bebek isteyenler için faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı

tutku sanırım haklısın canımmm birde beni düşünsene meraktan delirecem eşimde sürekli arıyo hastalandınmı diyo iyi haberi vermek istiyorum :))

öncelikle yorumun için teşekkürler canım çok merak ediyorum evet aklımdaki tek sey negatif cıkma ihtimali ve sanırım yapacagım ama şu anda çok sıvı tükettim 4 saatlik idrar demişsin biraz bekleyecem artık 4 saat sonra yapacagım dediğin gibi yani bu arada bişeyler yiyip içmelimiyim peki biraz bilgilendirirmisin beni

yapacam canım cycas'ın dediğini uygulayacam ama önce 4 saat felan demiş ben daha cok yeni wc kullandım zaten her saat bası kendimi orda buluyorumda :)))

idrar testi için 4 saatlik bir uygulama gerekmiyor ben eczanede 3 yıl çalıştım yapıldığı zaman fark etmiyor her halukarda testte bozukluk yoksa doğruyu veriri canım..

idrar testi için 4 saatlik bir uygulama gerekmiyor ben eczanede 3 yıl çalıştım yapıldığı zaman fark etmiyor her halukarda testte bozukluk yoksa doğruyu veriri canım..

sıvı tüketimini azaltırsan iyi olur canım

ozman su içmeden lavabo ihtiyacının gelmesini bekle ki idrar yeni bişey katılmasın

büşra bilmiyordum eczanede çalıstıgını :)) cycas baya tükettim bu 2 saat içinde grip oldugum içn devamlı sıcak içiyorum bıraktm şimdi kendiliğinden gelince yapacam testi :))

bu dediğin eğer adeti bir hafta geçmiş olsaydı doğru olabilirdi ama daha yeni adet günü ve değer şuan düşük kanda bulun ve idara geçen miktar düşük. şöyle örnekleyim şuan kandaki değer 300 mg olsa bunun idrara geçenide varsayalım 5o mg ama bu tabiki bellki bir süre içinde geçiyor. eğer sen bol sıvı alırsan bu 50 mg idrar içindeki yoğunluğu azalacak ve test pozitif çıkmayacak idrarın konsantre olaması gerekmekte tekrardan belirtiyorum bu erken dönem için böyle, bir hafta sonra zaten yeterince hcg salgılanacağı için gerek kalmaz buna.

büşra bilmiyordum eczanede çalıstıgını :)) cycas baya tükettim bu 2 saat içinde grip oldugum içn devamlı sıcak içiyorum bıraktm şimdi kendiliğinden gelince yapacam testi :))[/QUevet canım çalışmıştım şuan kendi işme geçtim artık:) sen dinle bizi yap ama hemen yaz ve tstte 15 dk gözlemle hemen yok deyip atma kenara çizgi yavaş yavaşda belirlenebilir

bu dediğin eğer adeti bir hafta geçmiş olsaydı doğru olabilirdi ama daha yeni adet günü ve değer şuan düşük kanda bulun ve idara geçen miktar düşük. şöyle örnekleyim şuan kandaki değer 300 mg olsa bunun idrara geçenide varsayalım 5o mg ama bu tabiki bellki bir süre içinde geçiyor. eğer sen bol sıvı alırsan bu 50 mg idrar içindeki yoğunluğu azalacak ve test pozitif çıkmayacak idrarın konsantre olaması gerekmekte tekrardan belirtiyorum bu erken dönem için böyle, bir hafta sonra zaten yeterince hcg salgılanacağı için gerek kalmaz buna.

ben hastalarıma böyle yaptırıyordum ve kanda ki sonçla aynıydı hani derler ya test bozuk çıkıor flan ozaman sadece yanlış değeri veriyordu hadi hayırlısı bakalım olsunda nasıl olursa olsun :)))

ayyy büşracım sayende otrup deney yapasım geldi :)))) hadi bakalım hayırlısı minam bir an önce yapsada herkes rahat nefes alsa :)

ayyy büşracım sayende otrup deney yapasım geldi :)))) hadi bakalım hayırlısı minam bir an önce yapsada herkes rahat nefes alsa :)

sen benim yumurtlamam zamanımı hesapla deneyi bırak :))) ben en son 28 ekimde adet oldum 2 kasımda bitti bi anlamadım gitti şu yumurtlama zamanını

sen benim yumurtlamam zamanımı hesapla deneyi bırak :))) ben en son 28 ekimde adet oldum 2 kasımda bitti bi anlamadım gitti şu yumurtlama zamanını
gel gel onuda hesaplayalım adet süklusun ne kadar sürüyor yani adetinin başladığı günden bir sonrakinin başladığı ilk güne kadar kaç gün geçiyor önemli olan o :)

gel gel onuda hesaplayalım adet süklusun ne kadar sürüyor yani adetinin başladığı günden bir sonrakinin başladığı ilk güne kadar kaç gün geçiyor önemli olan o :)

ben her ay 20 sinde oluyordum ama düğünüme denk geldiği için adet geciktirici aldım ve artık 2 aydır 28 inde oluyorum 28 eylül 28 ekim gib yani 31 gün arayla adet oluyorum canım:) hadi hesaplayalımda bu ay mutlu haberi veriyim:)))

ben her ay 20 sinde oluyordum ama düğünüme denk geldiği için adet geciktirici aldım ve artık 2 aydır 28 inde oluyorum 28 eylül 28 ekim gib yani 31 gün arayla adet oluyorum canım:) hadi hesaplayalımda bu ay mutlu haberi veriyim:)))
anladımm o zaman şöyle yapacaksın bir sonraki bekledğin adet günün 28 kasım yaa bundan 14 gün öncesi yani 14 kasım ama sen 12-13-14-15 kasımda yoğun çalış rabbim bir an önce yüzünü güldürsün inşallah ama stres yapayın bu kadar sonra benim gibi kalırsınız ortada :KK70:

anladımm o zaman şöyle yapacaksın bir sonraki bekledğin adet günün 28 kasım yaa bundan 14 gün öncesi yani 14 kasım ama sen 12-13-14-15 kasımda yoğun çalış rabbim bir an önce yüzünü güldürsün inşallah ama stres yapayın bu kadar sonra benim gibi kalırsınız ortada :KK70:

ben dünden başladım çalışmaya inşlhh tüm isteyenlere Rabbim versin inşlh canım bol bol dua edelim stres yapmak yerine aslında stres değil heyecan bizim ki yoksa allahın işine karışılmaz ne zman veririse başla göz üstüne :)

X