bebek isteyenler için faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı

bende çok okuyorum herkese bi cevap veryorum ama kendimde tıkanıyorum düşün ya yumurtlama dönemimi bile net çözemedim okadar yaniii :)

canım hep öyle olur zaten :))) hem gerçekten hassas konular bunlar benimde sordugum cok sey oldu konularımda var tıkandıgım seyler oldu ama araştıra araştıra öğreniyorsun işte :))

bi iki gün içinde müjdeli bi haber bekliyorum senden :) şu yan tarafdaki mesela

ahhh canımmm hadi insallahhh büyük gün yarın :)) insallah regl olmam moralim bozulcak biliyorummmm sans dile

doktora göründün mü canım??? regl günlerimiz aynı insallah ikimizde olmayız iyi bir haber alırız iyi haberi alırsan buraya yaz mutlaka :)) Allah herkese nasip etsin ....

tabikide şans diliyorumm darısı başımıza hadi canım inşş olurr:)

doktora göründün mü canım??? regl günlerimiz aynı insallah ikimizde olmayız iyi bir haber alırız iyi haberi alırsan buraya yaz mutlaka :)) Allah herkese nasip etsin ....

evet canım hatta bu ay doktor yumurtlama takibi yaptı ama ben evelki gün b hcg yaptırdım 0 çıktı sonuç o yüzden bu ay ümitli değilim inşllah önümüzdeki ay alırız mutlu haberlerimimizi senin ilk bebeğinmi????

hadi insallah canımmm bu konunun sana uğur getirmesini dilerim :)) olmasada üzülme Allaha şükür bir meleğin var o her şeye bedel öyle değilmi? evet benim kısmetse tabi ilk bebeğim olacak çok istiyorum bakalım ınsallah Allah nasip eder :))

Son düzenleme:

napdınnnnn?? oldunmuu

ozaman olmıcaksın sen :) benim içime doğan oluyor :) hamilesin gibi

ahh canım insallah yaaa dua et banaaa ne olur :))) durumun psikolojik olmasından da korkuyorum aslında çok istiyorum ya ondan :s

canım sen gün aşırımı ilişkiye girdin? ben 24 saate bir yapıyorum sperm 24 saatte bir kendini yeniliyormuş

valla canım öyle özel bir zaman beklemedik gece uykudan önce tercih ettim ama genelde çünkü ilişkiden hemen sonra ayaklarınızı havaya dikin bir süre kalkmayın felan diyorlardı ben bunla ilgilide konu açtım sordum kızlara ama ne kaybederim dedim denedim yani bu yüzden gece olmasına çalıştım sabah kadar kalkmıyorum dinlenmiş olurum diye ... ama gün aşırı hiç denemem olması yalan yok :) bir de arada istisanalar oldu ama hemen hemen her gün yaptık bizde

Son düzenleme:

ayak dikmek kesin işe yararmı bilmiyorum ama kaybedecek hiç bişeyde yok bana biz yaptık sende yap işe yarıyor dediler son 1 aydırda deniyorum bakalım işe yaramışmı yap sende zaten senin için önemli haftalar başlıyor bak kuzenimin eşiyle konuşuyorduk onlar evleneli 2 ay olmadı ben 3 aydır evliyim ve biz sadece gecen ay yapabildik oda çok azdı dayanamıyordum ben... kuzenimin eşi evlendiğinden beri her gün aralıksız yapmış denemiş ve 3 hafta önce hamile oldugunu öğrendik bende bu ay her gün yapmaya calıstım bakalım benim sonuç ne olcak :)

Son düzenleme:

ÖYLE tabi :) çalışmaya devam benim özellikle bu hafta durmamam lazım neredeyse :)) :) ya özelden mesaj atamıyorum sana ben istanbuldamısın

durmaaa zaten iyi haberlerini bekliyorum :)) canım hataydayım ben :) özelden yazabilirsin ben msj yolluyorum yani arkadaslara belkide sitedeki yorum sayın 50yi geçmemiştir ondan olabilir bir bak ne hata veriyor?

durmaaa zaten iyi haberlerini bekliyorum :)) canım hataydayım ben :) özelden yazabilirsin ben msj yolluyorum yani arkadaslara belkide sitedeki yorum sayın 50yi geçmemiştir ondan olabilir bir bak ne hata veriyor?

aynen öyle söylüyorum canım 50 li flan bişiler diyo :) sence alabilirmiyim bu ay iyi haber umudum var ama yinede allah bilir

olmadım canım yaaa regle dair hiç bir belirtide yok karnım felan agırmıyo gayet iyiyim yani :)) psikolojik olmasından korkuyorum :s

inş olmazsın hadi hayırlsıı bı ıkı ğün içinde test yapdırısın :)

aynen öyle söylüyorum canım 50 li flan bişiler diyo :) sence alabilirmiyim bu ay iyi haber umudum var ama yinede allah bilir

canım yorumlarına devam et 50 yorum olunca özel msj atabilirsin :)) almaman için hiç bir neden yok her kadın ayda 1 kez yumurtluyor ve 2 günde bir yapsan bile yumurtlama gününde içinde sperm kalmasını sağlayabilirsin.. tabiki önce Allahın bileceği iş rabbim nasip etmezse ne kadar çabalasak hesaplasak boşuna ... sen elinden geleni yap doktorlarda 1 yılınız dolmadan cocugumuz olmuyor diye gelmeyin diyor stres yapma olacağı varsa olur ... asıl ben nasıl dayanacam ödüm kopuyo kırmızıları görecem diye görmezsemde ne zaman test yapmalıyım bilemiyorum offf yaaa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…