bebek isteyenler için faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı

gelecek ayda 5nde olucaksın sanırım dimi :))) eğer doğru tahmin etmişsem yumurtlama günün bu ayın 21 i felan olmalı :)) bir an önce vajinusmusu atlatman ve iyi haberlerini bizlere duyurman dileğiyle :)))

evet canm geri gelirse 5ind oluyorum ve bu ayın 18 nden itibaren yüksek 2-3 gun önceden başlyın dıyolar ya :)

evet canm geri gelirse 5ind oluyorum ve bu ayın 18 nden itibaren yüksek 2-3 gun önceden başlyın dıyolar ya :)

evet canım 2 3 gün önce basla ki zaten sperm hücreleri içinde 3 gün felan canlı kalıyo 2 günde bir yapsan bile yumurtlama döneminde içinde canlı hücrelerin kalmasını sağlayabilirsin buda şansını arttırır :))

evet canım 2 3 gün önce basla ki zaten sperm hücreleri içinde 3 gün felan canlı kalıyo 2 günde bir yapsan bile yumurtlama döneminde içinde canlı hücrelerin kalmasını sağlayabilirsin buda şansını arttırır :))

herşey güzel hoş evet de vaji yi yenersem tabi :) hasta olmasaydım kendimden emindim 2-3 gun ıcnde ama inş bu regl döneminde korkularım geri gelmez

evet canım kesinlikle öyle düşünüyorsun ister istemez bide senin regl yenı bıttı bu ay sansın bol olsun iyi değerlendir ama ben ne yapayım 2 günüm kalmış aklımdan çıkmıyorki :)))

Yeni bitince daha mı şans yüksek oluyor?
2 kasımda bitti benim ama yumurtlama zamanıma var daha :)

Yeni bitince daha mı şans yüksek oluyor?
2 kasımda bitti benim ama yumurtlama zamanıma var daha :)

demek benim istediğim regl olucam yani yumurtlama dönemim geçti artık yapsamda işe yarayacagını sanmıyorum daha önce döllenmem olmuşssa yani insallah iyi haberi alıcam bu yüzden stresliyim. ama sende regl bitmiş yumurtlama dönemine az kalmış çalışmalarına başlayabilirsin iyi haber içinde çok var daha stres içinde erken :)) bunu söylemeye calısmıştım :)) sen başla yavaştan insallah sonuç yüzünü güldürecek cinsten olur :)

demek benim istediğim regl olucam yani yumurtlama dönemim geçti artık yapsamda işe yarayacagını sanmıyorum daha önce döllenmem olmuşssa yani insallah iyi haberi alıcam bu yüzden stresliyim. ama sende regl bitmiş yumurtlama dönemine az kalmış çalışmalarına başlayabilirsin iyi haber içinde çok var daha stres içinde erken :)) bunu söylemeye calısmıştım :)) sen başla yavaştan insallah sonuç yüzünü güldürecek cinsten olur :)

ayy inşallah yaaa o günleri görürüz :))) bence o güzel haberleri bu ay alıcaz gibime geliyor hayırlısı ile tabi..

herşey güzel hoş evet de vaji yi yenersem tabi :) hasta olmasaydım kendimden emindim 2-3 gun ıcnde ama inş bu regl döneminde korkularım geri gelmez

bu kendi elinde kendini korkacak bişey olmadıgına ikna et ve dene emin ol korkacak bişey yok tüm dünya yasıyor bunu senin ne eksiğin varki ? yapabilirsin ki egzersizlerde içine bişeylerin girebildiğini görebiliyorsundur demekki normalsin :)) ben eczaneden jel aldıgım zaman eczacı kadın bana çok iğrenç bişey söylemişti ama bu bana cesaret verdi ne yalan söyleyim dediği kadınların doğasında var bu içine girilmesi için müsait orası böyle yaratmış yüce Allah birde gayleri düşünsene onların doğasında varmı sanki onlar nasıl yaşıyo demişti :S biliyorum iğrenç geliyor kulağa ama ben bunu düşününce cesaret aldım

bu kendi elinde kendini korkacak bişey olmadıgına ikna et ve dene emin ol korkacak bişey yok tüm dünya yasıyor bunu senin ne eksiğin varki ? yapabilirsin ki egzersizlerde içine bişeylerin girebildiğini görebiliyorsundur demekki normalsin :)) ben eczaneden jel aldıgım zaman eczacı kadın bana çok iğrenç bişey söylemişti ama bu bana cesaret verdi ne yalan söyleyim dediği kadınların doğasında var bu içine girilmesi için müsait orası böyle yaratmış yüce Allah birde gayleri düşünsene onların doğasında varmı sanki onlar nasıl yaşıyo demişti :S biliyorum iğrenç geliyor kulağa ama ben bunu düşününce cesaret aldım

allahıma şükürler olsun ne diyeyim ki başkaa allah başkaa çözülmeyecek dert vermesin :) ben ilk defa kendimden bu kadar eminim yapıcam:) her iisdedigimi yapmışımdır yani kafama koydugumu bunuda yaparım elbet:)

allahıma şükürler olsun ne diyeyim ki başkaa allah başkaa çözülmeyecek dert vermesin :) ben ilk defa kendimden bu kadar eminim yapıcam:) her iisdedigimi yapmışımdır yani kafama koydugumu bunuda yaparım elbet:)

yaparsın yaparsın :))) iyi haberlerini bekliyoruz :))

hemen yaz ben anca haftaya yazabilirim :) zamanlamam ozamana denk geliyor hesabıma göre değilmi? 28 ekim en son adetim

evet canım bu yüzden haftanı iyi değerlendir :))) hatta şimdiden başla yani bişey kaybetmezsin aksine belkide kazancın olur canım :)

canımmm ilk ayımda bende çok korkuyordum ilişkiden ve yapamadımda zaten 2. ayımda kendi kendime karar aldım kadınlar kulubünde bir sürü topic okudum iş tamamen beyinde bitiyormuş bunu anladım nerden anladım biliyormusun ilk ay ilişkiye daha girmeden acıdan çığlıklar atıyordum 2. ayda ben olmasını istedim tak etmişti çünkü sürekli bu korkuyla yaşamak ve aşacağım dedim o aksamki ilişkimde tabiki tamamen acısız geçmedi ama en azından yapabildim dayandım ve oluyor oluyor diye diye kendimi teselli ettim sonrasında sürekli tekrar ede ede aştım ama aşmamda en çok işime yarayan seyde vazelin oldu . sanada öneriyorum kesinlikle kullan haydar dümenin bir yazısında okumuşum ılık bir suyun içine vazelin at ve içinde otur biraz kendini hazırla olacak diye dünyada daha büyük acılar var bunu aşabilirim diye ... sorasında ilişki sırasında eşine birazda kendine vazelin sür ve sadece ıkın sonrası gerçekten kolaylaşıyor ... geçen ayki regl tarihimiz aynı bende 9nda oldum bu ay 8nde olacam ki insallah olmam . kaç günde bir regl olursun reglin düzenlimi?

kızlar merhaba bende cvp yazmak istdim.benim bir oğlum var 6 yaşında ve ikinci bebeği istiyoruz.6 aydır korunmadığımız halde olmuyor takdiri ilahi yapacak bişey yok tabi çok istiyorum, bende sizler gibi Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... benimde SAT'IM 8 ekim yani benimde bugün yarın adetim inşallah kasım ayı bize uğurlu gelir...sevgiler.

X