Hangi şehirde yasiosun bilmiyorum. Ben Aydın'da yaşıyorum aydın kadın doğum ve çocuk hastanesinde işlem gördüm buradaki sistem şöyle; tüp bebek infertilitesi olarak ayrılmış bı bölüm. Randevu almadım hiç Bir gidişimde doktor anlatıyor zaten izlenmesi gereken yolları. Testler yapilio kanlar falan aliolar aşılama günün bir iki gün önce çatlatma iğnesi yapiosun sonra eşinle gidiosun orda eşin sperm verio onlar spermi yıkayıp en iyi spermleri sana isliolar bu kısım biraz zor ama seni korkutmasin idrara sıkışık olduğun için zorlaniosun sadece. Sonra seni eve gönderiolar sonuç için bekliosunuz bu kadar ins tek sefer de güzel sonuç alınır. Oldu ki tutmadı bi daha aynı işlem yapılır tâbi soruna göre doktor değişiklik yapabilir 2 kere de yapabilir 3 kere de dediğim gibi ben 2 kere oldum. Aşılama işlemin de eğer gebelik olmazsa işte o zaman rapor cikariosun burda böyle ilerledi durum üniversitesiden rapor çıkardık Bizim için burda raporu almak 1 ay falan suruo sonra zaten reglini bekliyorsun hastaneye gitmek için her raporunu alip gidince yine kanlar alinio falan ilaçlar kullan falan derken bu sefer senin yumurtalarını topluolar tabi sen uyuyosun bu işlemde o esnada da eşinden sperm aliolar. Ve en iyi sperm en güzel yumurtayla birlestiriolar ve 5 gün bekliosunuz 5. Gün embriyosu güzel sonuç verir bunların kaliteleri var tabi onlar soyluo ve her gün arayıp bilgi veriolar 5 güne kadar. Sonra da transfer zamanını bekliosunuz yine öncesinde regli olcaksiniz tabi bu ara da her işlem araya bir ay girdi 2 ay da olabilir bende bu şekilde ilerdi yine iğneler ilaçlar derken transfer zamanını geliyor ve yine idrara sıkışık olmalısınız. Size transfer yapıldıktan sonra onlar anlatacaktır zaten hemen ayağa kalmiosunuz bir saat sizi yatırmaları gerek bu esna da israrinizi tutabildiginiz kadar tutmalısınız çok zorlanırsınız da en azından yarım saati geçsin yine kalkmadan verilen bir plastik oluo eşiniz yardımıyla kalkmadan ona idrariniz yaparsınız. Sonra da sonuç gününü bekliosunuz. Ama sabırlı olmak gerek ve gerçekten iyi bir doktora denk gelmeniz çok önemli. Bende süreç böyle ilerledi 2 aşılama ve 3 tüp Bebek transferi oldum. 3 cü de çok şükür kızımı kucağıma aldım. Benden sonra da orda tanıştıgim bi arkadaşım pozitif sonuç aldı 4 aylık hamile oda ins senin için her şey güzel olur. Bu yolda kesinlikle negatiflik yok olmamalı her zaman pozitif düşünmelisiniz. Rabbim sizin ve isteyen herkesin kucağını doldursun
umarım yazdıklarım yardımcı olur yine de biseler sormak istersen seve seve yardımcı olurum