minam durmak yok çaşmaya devam ben bugün kahverengi akıntıda gördüm iyiye işarettir inşllhhh
bebişin yerleşiyor olabilir canım biraz dikkat etmeye basla kendine ağır taşıma dinlen insallah iyi haberler verceksin bize
evlendiğimizden bu yana canım 1 yıl 3 ay oldu :26:insallah hamilesindir canımmm bu stresi ilk kez yaşadım berbat bişey haklısın yani umarım regl olmazsın ne zamandır bebek istiyorsunuz?
aaa bu süper iyiye işaret hadi inşallah bize güzel haberler vereceksin canımminam durmak yok çaşmaya devam ben bugün kahverengi akıntıda gördüm iyiye işarettir inşllhhh
aaa bu süper iyiye işaret hadi inşallah bize güzel haberler vereceksin canım
evlendiğimizden bu yana canım 1 yıl 3 ay oldu :26:
doktora gıttınmı canım???
Sen naptın minam nasıl gidiyor
Çok yararlı bir konu canım paylaşımın için tşkler
moralim hala yerlerde büşra ... reglim 2 gün sürdü sadece temizim su an yeniden denicez bu ay ama ben bu moralle ne yapcam bilmiorm stresten uzak durmalymısız ama olmuyo ... 2 gün önce yumurta akı akıntısı gene geldi bana neler oluyo anlamıs deilm ....
vücudun hamileliğe hazırlanıyorda olabılır canım benimde vücudum değişik acayip acayip ağrılarım var midem desen yanma sı bidert gazım bi dert bende anlayamıyorum ki neler oluyor
bende öyle düşünüyorum aslında cünkü karın bölgemde sertleşme var normalden daha cok göğüslerimde sert ve büyüdü sanki biraz bakacaz artık bi gelsin şu bebiş vallahi dövecem onu :44:
anlaşılan sende de acayipleşmeler var dikkat et kendine dinlen sen bol bol
var valla anlamış değilim psikoljik de olabılır diyorumda akıntımda psikoljık olamaz herhalde diyorum bide :))
kaptırma kendini sen yinede hiç belli olmaz gerçekten psikolojik olma ihtimalide var ve cok yüksek bir ihtimal bu benım gibi psikolojik hamile cıkmazsın insallah ben kendime bu lakabı koydum cok yakıştı bana :)) sen temkini elden bırakma sağlıgına dikkat et ama sürekli hamilemiyim diyede düşünme yıkım olabiliyo sonraki şekil bendeki gibi43:
moralim hala yerlerde büşra ... reglim 2 gün sürdü sadece temizim su an yeniden denicez bu ay ama ben bu moralle ne yapcam bilmiorm stresten uzak durmalymısız ama olmuyo ... 2 gün önce yumurta akı akıntısı gene geldi bana neler oluyo anlamıs deilm ....
evet haklısın canım allahım hakkmızda hayırlısını versın olmazsa önümüzdeki gollere bakıcaz :))
canım benim olay karmakarışık ben ilk bebek istemeye başladığımızda rutin kontroller için doktora gitmiştim doktor birkaç test yaptı ve usg ile baktı sonra dalga geçmişti nikahtan önce gelseydiniz gibi bundan üç ay sonra benim kanser ile ilgili bir testim yüksek çıktı cerraha yönlendirildim orada tüm batın usg çekilirken kistlerim olduğu anlaşıldı sonra ben bunlar için 4 ay ayrı doktor sonunda 4. doktora laparoskopi oldum temmuz ayında ardından sunni menopoz için lucrin depot kullandım üç ay 2 ay önce son iğnemi yaptırdım şuan adet olamyı bekliyorum en geç cumartesiye geleceği yönünde umutlarım var bakalım kısmet adet olayım önüzde ki ay doğal yolla deneyeceğiz olmazsa aşılama ve tüp bebek tedavisine geçeciz çünkü biliyorsundur çikolata kistleri çok hızlı tekrarlıyor en iyi çözüm gebe kalmak rabbim hepimize hayırlısını versindoktora gıttınmı canım???
canım bak bu sürecte en çok ihtiyac duyduğumuz sey moral. hemen strese girme moraını bozma. o zaman hersey daha da zorlasıyor inan bana. hepimiz hemen hemen aynı durumdayız. birbirimize destek olmalıyız. sen böyle üzülürsen bizimde enerjimiz düser. simdi gül bakalım insallah o bebisler buraya gelecek. üzülme allah sağlık versin gerisi er ya da geç olcak