- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
sen hamileysen bebek ERKEK olur...ama benim anlamadigim neden idrar ve ya kan testin icin acele ediyorsunuz,zaten bebek vbarsa en gec 10.gun sonra test pozitiv cikar,biraz sabirli olsaniza...
benim doğum tarihim:21.10.1984
son adet tarihim 17.04.2012 daha yeni hamileyim bana da cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim
canim sende erkek geliyor,,,ama yumurtlaman geciktiyse mayista kaldiysan kiz ola bilir,,,biraz karisik yumurtlama donemin 2 ayin ortasina geliyor...
doğum tarihi 17.06.1979
hamile kaldığı gün 21.04.2010
bir de 17.06.1978
sat 15.05.2011 bunları da hesaplayabilir misin.
canim banada cevap verirmisin...ben 22.05.1985 dogumluyum iki hafta önce düsük yaptim 2 aylik bebegimi kaybettim...benim son adet tarihim 29.02.2012di ne olacakdi yasasaydi....lütfen banada cevap yazarsan cok sveinirim...
doğum tarihim 15-12-1978 son adet tarihim 10 mart 2012 şimdiden teşekkürler
(adet tarihim normalde 7 mart olmalıydı fakat şubattaki kürtajımdan dolayı gecikti belki lazım olur diye yazdım bunuda çünkü ben kendimi sanki 7 sine göre yumurtlamış gibi hissediyorum bu birşeyi değiştirirmi bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz)
ERKEK...10 mart son adetse 24-25 mart yumurtlama olmus ve hamile kalmissin...o zaman hesaplarsak bebek simdi 7 haftalik...
sen kurtajdan sonra 1 ay gecti hamilemi kaldin? cok sanslisin...
ERKEK...10 mart son adetse 24-25 mart yumurtlama olmus ve hamile kalmissin...o zaman hesaplarsak bebek simdi 7 haftalik...
sen kurtajdan sonra 1 ay gecti hamilemi kaldin? cok sanslisin...
minure son adet tarihim 8 nisan 19. gün yumurtladıysam şimdiye öğrenmem gerekirmiydi sence
bir umut işte belki geç döllenmedir diye kendimi avutuyorum :26::26:
evet aynen öyle oldu rabbime şükürler olsun bebeğimde nisan 27 de 7 nin içindeydi yarın yine gidiyoruz doktora bakalım ne durumda
allah isteyen herkese versin sağlıkla eli ayağı düzgün aklı yerinde evlatlar inşallah
cinsiyetten haberdar ederim canım senide çok teşekkürler
haziran kiz,temmuz erkek...
CANIM ARKADASLAR BEN GITDIM...ben burda diyilken lutfen 1 sey yazmayin,sonra okumadigim icin bazi seker anne adaylari sabirsizlaniyor,,,ben gelince yazin cevaplarim.byeeeeeeeeeeeee...........
8 mayis adetinden gectiyse 17-18 mayis testle mutlaka oyrenirsin...zaten en erken adetden 1 hafta sonra test gosterir,cok ender durumlarda adetden 2-3gun sonra gostere biliyor,,,genelde siklusu normal bayanlarda 1 hafta 10 gun sonra test pozitiv cikar...
birinci kiz geliyor,ama ikinci 1 ciyle aynimi dogum gunu ama yil farkli anlamadim.
banada bakar mısın. mayıs için ve haziran için. 26.01.1978 doğum tarihim. 06.05.2012 son adet tarihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?