• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

sen hamileysen bebek ERKEK olur...ama benim anlamadigim neden idrar ve ya kan testin icin acele ediyorsunuz,zaten bebek vbarsa en gec 10.gun sonra test pozitiv cikar,biraz sabirli olsaniza...

canım benim adetim düzensizki 10.günü nasıl hesaplıyım ben tahminen 19.gün yumurtaladım diyorum bugün 36.gün 16gün geçti zaten tabi ogün yurmutladıysam

benim doğum tarihim:21.10.1984
son adet tarihim 17.04.2012 daha yeni hamileyim bana da cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim

canim sende erkek geliyor,,,ama yumurtlaman geciktiyse mayista kaldiysan kiz ola bilir,,,biraz karisik yumurtlama donemin 2 ayin ortasina geliyor...

canim sende erkek geliyor,,,ama yumurtlaman geciktiyse mayista kaldiysan kiz ola bilir,,,biraz karisik yumurtlama donemin 2 ayin ortasina geliyor...

reglim çok düzenlidir 24 günde bir olur.3 gün sürer.eşimde erkek istiyordu rabbim sağlıklı hayırlı verir inşallah

doğum tarihim 15-12-1978 son adet tarihim 10 mart 2012 şimdiden teşekkürler
(adet tarihim normalde 7 mart olmalıydı fakat şubattaki kürtajımdan dolayı gecikti belki lazım olur diye yazdım bunuda çünkü ben kendimi sanki 7 sine göre yumurtlamış gibi hissediyorum bu birşeyi değiştirirmi bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz)

ERKEK...10 mart son adetse 24-25 mart yumurtlama olmus ve hamile kalmissin...o zaman hesaplarsak bebek simdi 7 haftalik...
sen kurtajdan sonra 1 ay gecti hamilemi kaldin? cok sanslisin...

minure son adet tarihim 8 nisan 19. gün yumurtladıysam şimdiye öğrenmem gerekirmiydi sence
bir umut işte belki geç döllenmedir diye kendimi avutuyorum :26::26:

ERKEK...10 mart son adetse 24-25 mart yumurtlama olmus ve hamile kalmissin...o zaman hesaplarsak bebek simdi 7 haftalik...

mesaj tekrarı oldu pardon

Son düzenleme:

evet aynen öyle oldu rabbime şükürler olsun bebeğimde nisan 27 de 7 nin içindeydi yarın yine gidiyoruz doktora bakalım ne durumda
allah isteyen herkese versin sağlıkla eli ayağı düzgün aklı yerinde evlatlar inşallah
cinsiyetten haberdar ederim canım senide çok teşekkürler

minure son adet tarihim 8 nisan 19. gün yumurtladıysam şimdiye öğrenmem gerekirmiydi sence
bir umut işte belki geç döllenmedir diye kendimi avutuyorum :26::26:

8 mayis adetinden gectiyse 17-18 mayis testle mutlaka oyrenirsin...zaten en erken adetden 1 hafta sonra test gosterir,cok ender durumlarda adetden 2-3gun sonra gostere biliyor,,,genelde siklusu normal bayanlarda 1 hafta 10 gun sonra test pozitiv cikar...

evet aynen öyle oldu rabbime şükürler olsun bebeğimde nisan 27 de 7 nin içindeydi yarın yine gidiyoruz doktora bakalım ne durumda
allah isteyen herkese versin sağlıkla eli ayağı düzgün aklı yerinde evlatlar inşallah
cinsiyetten haberdar ederim canım senide çok teşekkürler

bisey diyil canim,,,haberini bekliyicem...saglicakla...

Cnm cok sukur hamileyim ve yuzde 99 kiz diyor doktorlar sende de oyle cikiyor mu? Eylulde 2011'de hamile kaldim dogum tarihim 15 ekim 87

Bu arada nisan 2011'de mile oldugumu ogrendim ama haziranda dusuk yaptim acaba o yavrumun cinsiyeti neydi?

tskler

CANIM ARKADASLAR BEN GITDIM...ben burda diyilken lutfen 1 sey yazmayin,sonra okumadigim icin bazi seker anne adaylari sabirsizlaniyor,,,ben gelince yazin cevaplarim.byeeeeeeeeeeeee...........

8 mayis adetinden gectiyse 17-18 mayis testle mutlaka oyrenirsin...zaten en erken adetden 1 hafta sonra test gosterir,cok ender durumlarda adetden 2-3gun sonra gostere biliyor,,,genelde siklusu normal bayanlarda 1 hafta 10 gun sonra test pozitiv cikar...

ahh keşke inşalllah hamileyimdir :49: çok hastayım öksürükten içim çıkıcak okadar yani oyüzden ben yarın için hem dahiliye hem kadın doğuma randevu aldım
tekrar kan testi isteyeceğim ilaçsız geçmiyecek çünkü bu öksürük yoksa bir an önce ilaçlara başlamak istiyorum çok fenayımm :2::2:

Back