sanırım ıkısıde kızdı,ama benımkıde merak,,,neden ıstekle sonlandırıldı ve ne buyuk sanskı,2 ay sonra yenıden hamıle kaldın.
cin takvimi dogru deil kizlar ister normal bakin ister 1 eklein ister 2 eklein tutmuo bazilarinin denk dusuo denk dumeyenler bi altindakine bakio 1 eklio tutsun die oda olmadi 2 ekleyip bakiolar tutmuo yani ama %80 dogru olan bi sey var hamilelikte vitamin kullanmaya baslamadan once erkek bebekte idrarin rengi acilio kiz bebekte koyulasio
canım ben hamıleyim arkadaşlarım dedi onlarında tutmus benimde acıktı oğlum olcak allah nasip ederse yani deneyipte yanlış cıkan kimse yok etrafımdacanim ya sen nerden duydun bu bilgiyi
kziimda portakal kabugu gibiydi bunda limon gibi
umutlanmak istemiyorum ama bunlari duyuncada acaba diyorum :26::26:
canım ben hamıleyim arkadaşlarım dedi onlarında tutmus benimde acıktı oğlum olcak allah nasip ederse yani deneyipte yanlış cıkan kimse yok etrafımda
cin takvimi dogru deil kizlar ister normal bakin ister 1 eklein ister 2 eklein tutmuo bazilarinin denk dusuo denk dumeyenler bi altindakine bakio 1 eklio tutsun die oda olmadi 2 ekleyip bakiolar tutmuo yani ama %80 dogru olan bi sey var hamilelikte vitamin kullanmaya baslamadan once erkek bebekte idrarin rengi acilio kiz bebekte koyulasio
canım yasasaydı,,,erkek olucaktı...
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? O zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
cin takvimi tabiiki dogru degil ben normal yasima bakarsam erkek iki eklersem kiz cikiyor
buarada idrarin rengiyle ne alakasi var analmadimyani gun icinde cok su tuketmissen idrarin rengi acik olur sivi tuketimi azsa koyu renklidir. bizzat tecrubeyle sabittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?