...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Merhaba
Bu sitede uzmanlar dışında ben şuyum buyum diyen kimsenin bu şekilde sorulara cevap vermesine asla izin vermedik. Hele hele bu konuda uzman olduğunu iddia eden biri bu şekilde sizlere nasıl cevap veriyor bunu da anlamkta ciddi sıkıntı yaşıyorum
Karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden sizler nasıl böyle hareket ediyorsunuz ciddi olarak sizleride anlamakta zorluk çekiyorum.

HATTA HATTA

Merhaba
Siz site yönetimine ben bu şekilde başlıklar açıp cevap vermek istiyorum mümkün mü diye sordunuz mu ? Öncelikle siz kimsiniz ? akademik kariyeriniz nedir ? Bu şekilde insanlara nasıl bilgi veriyorsunuz ?

HATTA HATTA ACTIGI KONULARA BIR BAKIN !

Karşınızda bebeğini kaybetmiş ama hamile olup olmadığını bile anlamayan biri var ! Allah aşkına biraz araştırın bu kimdir diye !

sanırım ıkısıde kızdı,ama benımkıde merak,,,neden ıstekle sonlandırıldı ve ne buyuk sanskı,2 ay sonra yenıden hamıle kaldın.

mecbur kaldım..evli değildim ve erkek arkadaşım çok istemesine rağmen bebeği, sonlandırmak zorunda kaldım, korktum..ama ikincide göze almıştım bi kez daha aynı şeyi yapamazdım ama onu da maalesef kaybettim..

çin takvimini deneyin kızlar tutuyor fakat 25 yaşındaysanız 27 yaşında olarak bakın yani yaşınıza 2 ekleyerek bakın

tamda bahsettiğim gibi 2 eklemeyecekmişsiniz başka bir hesabı varmış bazı sitelerde yazılmış o hesaplamayı dikkate alarak bakmalısınız

cin takvimi dogru deil kizlar ister normal bakin ister 1 eklein ister 2 eklein tutmuo bazilarinin denk dusuo denk dumeyenler bi altindakine bakio 1 eklio tutsun die oda olmadi 2 ekleyip bakiolar tutmuo yani ama %80 dogru olan bi sey var hamilelikte vitamin kullanmaya baslamadan once erkek bebekte idrarin rengi acilio kiz bebekte koyulasio

canim ya sen nerden duydun bu bilgiyi
kziimda portakal kabugu gibiydi bunda limon gibi
umutlanmak istemiyorum ama bunlari duyuncada acaba diyorum :26::26:

canim ya sen nerden duydun bu bilgiyi
kziimda portakal kabugu gibiydi bunda limon gibi
umutlanmak istemiyorum ama bunlari duyuncada acaba diyorum :26::26:
canım ben hamıleyim arkadaşlarım dedi onlarında tutmus benimde acıktı oğlum olcak allah nasip ederse yani deneyipte yanlış cıkan kimse yok etrafımda

canım ben hamıleyim arkadaşlarım dedi onlarında tutmus benimde acıktı oğlum olcak allah nasip ederse yani deneyipte yanlış cıkan kimse yok etrafımda

insallah canim yaa haftaya belli olcak bakalim insallah oglusum olur

bence idrarla alakası yok benim idrarım koyuydu ama oğlum oldu bende bunu nette okumuştum idrarım acaba kızım olucak demiştim ama oğlusum oldu

Banaaa da bakabilirseniz com sevinirim...dogum tarihim 08.07.1990 sat: 7 mart cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkurler...

banada bakarmısınız ben yeni öğrendimm hamileliğimi ama yinede merak ediyor insan hangi cinsiyet olabilme ihtimalini doğum tarihi 1989 sat:13 nisan ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? O zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

benimki tam göstermedi 31 hafta girdim enson 20 haftalıkken girdim ultrasona .17/01/1985 benim 23 ekim son adet tarihi. Bebeğimin doğum gunu 19 temmuz 2012 olcak hesaplamaya göre

cin takvimi tabiiki dogru degil ben normal yasima bakarsam erkek iki eklersem kiz cikiyor

buarada idrarin rengiyle ne alakasi var analmadim yani gun icinde cok su tuketmissen idrarin rengi acik olur sivi tuketimi azsa koyu renklidir. bizzat tecrubeyle sabittir.

fark eder canim sabah idrarina bakacaksinn benimki daha belli degil ama kizimda korkardim vitamin falanda almadim ama cok koyuydu bunda cok acik bakalim gorecezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…