• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

cin takvimi dogru deil kizlar ister normal bakin ister 1 eklein ister 2 eklein tutmuo bazilarinin denk dusuo denk dumeyenler bi altindakine bakio 1 eklio tutsun die oda olmadi 2 ekleyip bakiolar tutmuo yani ama %80 dogru olan bi sey var hamilelikte vitamin kullanmaya baslamadan once erkek bebekte idrarin rengi acilio kiz bebekte koyulasio

kızlar cın takvımı falan bos verın sız en ıyısı bana sorun efsane gerı dondu,
bıldıyınız gıbı kıme cınsıyet soyledıysem dogru cıktı...ben yokken yazılanlara cevap,,,benı merak edenler ozel goruntulu konusalım dıplomamı ve bır suru sey gostere bılırım...

HATTA HATTA ACTIGI KONULARA BIR BAKIN !

Karşınızda bebeğini kaybetmiş ama hamile olup olmadığını bile anlamayan biri var ! Allah aşkına biraz araştırın bu kimdir diye !

bu ne anlamadim.ben hamile diyilimki,nasil anlamayan biri var...ben bebeyimi kayb etdim dogru ve simdi hamile diyilim,,ve yanilomiyorsam 1 doktorda bebgini kayb ede bilir.ne oluyor...

kızlar cın takvımı falan bos verın sız en ıyısı bana sorun efsane gerı dondu,
bıldıyınız gıbı kıme cınsıyet soyledıysem dogru cıktı...ben yokken yazılanlara cevap,,,benı merak edenler ozel goruntulu konusalım dıplomamı ve bır suru sey gostere bılırım...

slm ben birşey sormak istiyorum su an hamile değilim ama temmuzda kalmak istiyorum doğum tarihimi yazarsam tahmin yürütme imkanınız oluyor mu

slm ben birşey sormak istiyorum su an hamile değilim ama temmuzda kalmak istiyorum doğum tarihimi yazarsam tahmin yürütme imkanınız oluyor mu

tabiki sen dogum tarihini gununu yaz,ben sana kiz erkeyi soylerim.ama bir seyi unutma mesala erkek istersen allah kiz vericekse sana erkek ayinda hamile kalamazsin kiz ayinda kalirsin.,yani sadece Allahin elinde ama sen yaz ben yinede yardimci olurum...

yani bu tarihte adet olcam ve korunmayı bırakıcam tabi RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH OAY KALSAM NE OLUR DİE MERAK ETTİM

canim sen ama cok ileri gitmissin ya... onceden sat bilinp yazilirmi ya tamam diyelimki sat 30 haziran.o zaman temmuzda kala bilirsin temmuzda kalirsan 30 haziran senin icin sat plir ve bebek ERKEK olur.

Back