doktor olduğunuzu yazmışsınız ama uslüp çok kötü 6 sene tıp okumuş bir insana hiç yakışmayan sözler burda sadece bir tahminde bulunabiliyorsunuz ne olduğunu ancak Rabbim bilir bence bu kadar emin konuşmayın tıbbında çaresiz kaldığı zamanlar oluyo işiniz Allah kalmış diyen doktorlar bunu unutmayın
[/QUOTE\
TUM doktorlar once ALLAHI SOYLER,,,yazilarimi okuduysan kiz veya erkek isteyenlere senin istemenle diyil ALLAH ne isterse verir soylemisdim.Biz doktorlar sadece 1 vasitayiz,,,ALLAH ISTEMEDIKTEN SONRA BIZIM ELIMIZDEN HIC 1 SEY GELMEZ...EYER olsaydi kendi kizimi kurtarirdim...neden oldu??? eee doktor ama kendi cocugu 4 aylik spina bifida ve anensefaliden kurtaj olundu...Dogru beslenmis dogru ilaclar almistim e bebek hasta oldu??? ben bunu tum hastalarimi soyluyorum ...once ALLAH..
Ve ikinci sozum doktorlar sadece isinde ciddi olur,,,siz okadar hastahanede ciddi doktorlar gorursunuki,normal hayattadami oyle olurlar?oyle resmi konusur,kufr etmez.
ben cocukken oyretmenlerim tualete gitmez sanirdim,,,tabiki,doktorda kavga eder,yeri geldiyinde kufr eder,eylenir,icer, gorevinden asili olmayarak her 1 insan hersey yapa bilir,,,ama is disinda...hic doktor akrabaniz yokmu???