• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canim dr olduguna neden inanmayalim ama her kelimende dr um diye ustune basa basa soylemissiin hani

ONCELIKLE BEN BURDASUREKLI DOKTORUM DEMIYORUM,HERSEYI OKUSAYDIN GORURDUN,KIMLERE CEVAP YAZDIGIMI...
IKINCISI KROMOSOM HESAPLAMASINI YASA VE MEVSIME GORE YAPIYORUM,BUNUDA AMERIKADA VE BIRCOK ULKEDE DOKTORLAR YAPIYORLAR.BANADA ORDAKI BIR HOCA OYRETMISDI...
SEN O DOKTORA SOYLE BELKI KESF EDEMEDIYI SEYLER VAR,,,AMA BU HESAPLMA 95% DOGRU CIKAR VE SOYLEDIKLERIMLE EVET ULTYRASONDA OYLE DEMISTI DIYENLER VAR,BEN KENDU KIZIMDA ULTRASONDAN ONCE HESAPLADIM VE DOKTORA BENIMKI KIZ DEDIM ODA DOGRULADI...
BI SEY DAHA...BU TIBBI 1 HESAPLAMA ,AMA DUSUNSENE O ZAMANLAR NINELERIM KARNIN SEKLI VE .S BATIL INANCLARLA CINSIYET SOYLEDILER VE HEP DOGRU CIKARDI...ODA NINELERIN YONTEMIYMIS...

banada bakarmısınız doğum tarihim: 15.02.1991 son adet tarihim 6 mart ama doktorum son adet tarihini unut yumurtlaman geç olmuş dedi şimdiden teşekkürler

banada bakarmısınız doğum tarihim: 15.02.1991 son adet tarihim 6 mart ama doktorum son adet tarihini unut yumurtlaman geç olmuş dedi şimdiden teşekkürler

günaydınlar

mınure hnm geç yumurtlama olduğunda değişebiliyorum hesaplama ben doktora gittiğimde 7+5 olmasın beklerken 6+5 olduğunu öğrendim böyle olması geç döllenme olduğunumu gösterir.dün akşam bana bakmıştınız geç döllenmede cinsiyet değişirmi?
cvp verirseniz sevinirim.

BUNU OKUYUN...ben burda bildiyim 1 yontemle birazcik yardim ve birazcik eylence amaciyla cinsiyet soyluyorum ve arkadaslarda memnun,,,coguda dogru cikiyor,,,neden bu kadar uzerine gidip kendinizi yoruyorsunuz,,bazilari doktor diyilsin diyor,bazilari arastirma yapiyor,,,ne oluyor burda...kizlar kimse benim sozumle ne kurtaja gider,nede basina baska bisey gelir...ben baska sitelerde hamilelik konusunda ,ginekoloji hastaliklarda soranlara yardimci oluyorum,,,arkadaslar istediyi icin cinsiyet konusu acdim ve 98% arkadas ta cok memnun,,,cunki dogru cikiyor,,,inanmayanlar ne soru sorsun,nede buraya birsey yazsin,,,biz sadece eyleniyoruz,,,hic 1 sey 100 de 100 diyildir.95% dogruluk payi olan ve dunyada bir cok jinekoloklarin yaptigi 1 hesaplama ,,,bende bunu kizlarla paylasiyorum,,,kimse burda kendini yorup canini sikmasin,,,(((sunuda bilin annemin teyzemin,halamin hatta kaynanamin cocuklarina hmile kaldigi donemleri hesapladim hepsi dogru cikti)))...zaten soylediklerimi ultrason dOGRULUYOR,,,arada 1-2 tane yalnis cikiyor,,,oda 100 de 5% e gelsin...
INANMAK YADA INANMAMAK........HERKEZIN KENDINE GORE DOGRULARI VAR.hic 1 sey tartisilmamali...

doktor olduğunuzu yazmışsınız ama uslüp çok kötü 6 sene tıp okumuş bir insana hiç yakışmayan sözler burda sadece bir tahminde bulunabiliyorsunuz ne olduğunu ancak Rabbim bilir bence bu kadar emin konuşmayın tıbbında çaresiz kaldığı zamanlar oluyo işiniz Allah kalmış diyen doktorlar bunu unutmayın :20::20:[/QUOTE\

TUM doktorlar once ALLAHI SOYLER,,,yazilarimi okuduysan kiz veya erkek isteyenlere senin istemenle diyil ALLAH ne isterse verir soylemisdim.Biz doktorlar sadece 1 vasitayiz,,,ALLAH ISTEMEDIKTEN SONRA BIZIM ELIMIZDEN HIC 1 SEY GELMEZ...EYER olsaydi kendi kizimi kurtarirdim...neden oldu??? eee doktor ama kendi cocugu 4 aylik spina bifida ve anensefaliden kurtaj olundu...Dogru beslenmis dogru ilaclar almistim e bebek hasta oldu??? ben bunu tum hastalarimi soyluyorum ...once ALLAH..
Ve ikinci sozum doktorlar sadece isinde ciddi olur,,,siz okadar hastahanede ciddi doktorlar gorursunuki,normal hayattadami oyle olurlar?oyle resmi konusur,kufr etmez.
ben cocukken oyretmenlerim tualete gitmez sanirdim,,,tabiki,doktorda kavga eder,yeri geldiyinde kufr eder,eylenir,icer, gorevinden asili olmayarak her 1 insan hersey yapa bilir,,,ama is disinda...hic doktor akrabaniz yokmu???

sana hic bir sey soylememe gerek yok,,sadece 1 sey sorucam.ben konuyu actigimdan beri,24 saat benimle ugrasiyorsun,,, bazen subheleniyorum bizde iste beni cekemeyen 1 doktor var Sahsenem... bu omu diyorum??? hayir o boyle konusmaz... ne sen beni nede ben seni taniyorum.
ALLAH ASKINA SENIN BENIMLE DERDIN NE,,,BIRILERI CANINIMI YAKTI??? YINEDE 1 DOKTOR GIBI HER ZAMAN SORULARINA HAZIRIM...Bundan sonra sadece tibbi konuda soru yazarsan cevaplarim..baska cevap yok...Sakin ol hamileliyinin tadini cikar...1 anne adayi tos pembe dunyasinda bebegini bekleyen 1 melek olur,,,boyle olmaz...

canim ben zaten son adete gore diyil yumurtlama tarihine gore hesaplarim...tahmini 1 rakamla 2 hafta sonrasindan...
sende KIZ ultrason dogrularsa haber verirsin...

neden bu kadar tantana yapilmis anlamadim dogrusu ): herkes arasinda egleniyor guluyor...bizim cinsiyetimiz belli degil henuz ama bende merak ettim sonucun ortusup ortusmeyecegini. cevap verirsen sevinirim. simdiden tesekkurler.

dogum tarihi: 12.08.1981
sat: 25-1-2012

canim ben zaten son adete gore diyil yumurtlama tarihine gore hesaplarim...tahmini 1 rakamla 2 hafta sonrasindan...
sende KIZ ultrason dogrularsa haber verirsin...

teşekkür ederim sonucu öğrenince yazarim diğer takvimlerde kızı gösteriyo hayırlısı olsun inş biz kız çok istiyoruz ama tabi en önemlisi sağlıklı olması sonra cinsiyet

minure neden açıklama yapmak gereği duyuyorsun ki
burdaki forumun gerçek amacına göre yorum yapan annelerin senin doktor olup olmadığınla ilgilendiği sanmıyorum canım
herkes merak ve eğlence için burda 3-5 her zaman çıkar zaten kkda :))

minure neden açıklama yapmak gereği duyuyorsun ki
burdaki forumun gerçek amacına göre yorum yapan annelerin senin doktor olup olmadığınla ilgilendiği sanmıyorum canım
herkes merak ve eğlence için burda 3-5 her zaman çıkar zaten kkda :))

canim ben yalniz cinsiyet soylumuyorum,,,bu isin eylence yani...ozelde mailimi verdiyim arkadaslara baska konulardada yardimci oluyorum...

canim ben yalniz cinsiyet soylumuyorum,,,bu isin eylence yani...ozelde mailimi verdiyim arkadaslara baska konulardada yardimci oluyorum...

tamam canım ne yapıyorsan yap benim demek istediğim burda sana saldıranlara cevap vermee
çirkinleşme boşver gül geç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin inanmayan cinsiyet sormaz
olur biter aksi taktirde forum amacı dışına çıkıcak ve kilitlenir sen cevap yazmazsan onların cevap vericeği bişey olmaz:34:

Back