• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

neden bu kadar tantana yapilmis anlamadim dogrusu ): herkes arasinda egleniyor guluyor...bizim cinsiyetimiz belli degil henuz ama bende merak ettim sonucun ortusup ortusmeyecegini. cevap verirsen sevinirim. simdiden tesekkurler.

dogum tarihi: 12.08.1981
sat: 25-1-2012

bugun herkezde neden se ERKEK geliyor,,,ultrason dogrularsa yazarsin...ama bu zamana kadar soylemesi gerikirdi...

daha adetinden 10 gun gecmis,,,yani yumurtlamadan,iliskide oldugun gunlerden hesaplarsak bebek daha 3 haftalik ERKEK geliyor...ama dokrotun son adetten hesapladigi icin 5 haftalik diyicek,,,sen kendi haftani bil...

evet dr 5 haftalık dedi ben hamiş kaldıgım zamanı bılıyorun nisanın ya 15 yada17sinde kaldım siz buna goremi hesapladınız

tamam canım ne yapıyorsan yap benim demek istediğim burda sana saldıranlara cevap vermee
çirkinleşme boşver gül geç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin inanmayan cinsiyet sormaz
olur biter aksi taktirde forum amacı dışına çıkıcak ve kilitlenir sen cevap yazmazsan onların cevap vericeği bişey olmaz:34:

sen benim cevabimi okudunmu??? benim gibi birine ciekinlesmek yakismaz,,,sadece uygun dille sakin ve anlayisli cevaplar... bu arada sana cinsiyeti soylemismiydim???

bugun herkezde neden se ERKEK geliyor,,,ultrason dogrularsa yazarsin...ama bu zamana kadar soylemesi gerikirdi...

dogru bu zamana kadar belli olmustur melegimin cinsiyeti ama bi sonraki randevum haftaya kaldi bu yuzden ogrenemedik. cok tesekkur ederim, sonucu mutlaka yazarim insaAllah. yeterki saglikli sihhatle gelsin melegim.

sen benim cevabimi okudunmu??? benim gibi birine ciekinlesmek yakismaz,,,sadece uygun dille sakin ve anlayisli cevaplar... bu arada sana cinsiyeti soylemismiydim???

hamile değilimkii:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
ama şüphem var adetimin 35.günü 19.günü pembe bir akıntı geldi benden bunun yumurtayla alakası olduğunu okudum netten
ogün yumurtalmış olmam muhtemelen adetim düzensiz ama yumurtalamaya göre bugün adet günüm
bundan 4 gün önce kan testi 2.00 çıktı idrar testleri yanıltıcı çıkıyor kimisi pozitif kimisi negatif yarın doktora gideceğim
tekrar kan testi isteyeceğim ama umudum yok buarada son adet tarihim 8 nisan hade yaşaımıda yazayım :))) 27-8-1985

hamile değilimkii:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
ama şüphem var adetimin 35.günü 19.günü pembe bir akıntı geldi benden bunun yumurtayla alakası olduğunu okudum netten
ogün yumurtalmış olmam muhtemelen adetim düzensiz ama yumurtalamaya göre bugün adet günüm
bundan 4 gün önce kan testi 2.00 çıktı idrar testleri yanıltıcı çıkıyor kimisi pozitif kimisi negatif yarın doktora gideceğim
tekrar kan testi isteyeceğim ama umudum yok buarada son adet tarihim 8 nisan hade yaşaımıda yazayım :))) 27-8-1985

sen hamileysen bebek ERKEK olur...ama benim anlamadigim neden idrar ve ya kan testin icin acele ediyorsunuz,zaten bebek vbarsa en gec 10.gun sonra test pozitiv cikar,biraz sabirli olsaniza...

günaydınlar

mınure hnm geç yumurtlama olduğunda değişebiliyorum hesaplama ben doktora gittiğimde 7+5 olmasın beklerken 6+5 olduğunu öğrendim böyle olması geç döllenme olduğunumu gösterir.dün akşam bana bakmıştınız geç döllenmede cinsiyet değişirmi?
cvp verirseniz sevinirim.

mınure hnm yazdıklarım için yorum yapabilirmisiniz lütfen

özel mesajda attım okuyup cvp verirseniz sevinirim.

mınure hanım ben de çok merak ettim.ben son adet 2 mayıs bu ay kist olduğu için d.kontrol hapı kullanıyorum,bu aradada soğan kürü yapıyorum sizce iyimidir? haziran ve temmuz için bana bakabilir misiniz?şimdiden çok sağolun
doğum tarihim 7 mayıs 1977

Son düzenleme:
doğum tarihi 17.06.1979
hamile kaldığı gün 21.04.2010

bir de 17.06.1978
sat 15.05.2011 bunları da hesaplayabilir misin.

canim banada cevap verirmisin...ben 22.05.1985 dogumluyum iki hafta önce düsük yaptim 2 aylik bebegimi kaybettim...benim son adet tarihim 29.02.2012di ne olacakdi yasasaydi....lütfen banada cevap yazarsan cok sveinirim...

doğum tarihim 15-12-1978 son adet tarihim 10 mart 2012 şimdiden teşekkürler
(adet tarihim normalde 7 mart olmalıydı fakat şubattaki kürtajımdan dolayı gecikti belki lazım olur diye yazdım bunuda çünkü ben kendimi sanki 7 sine göre yumurtlamış gibi hissediyorum bu birşeyi değiştirirmi bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz)

Son düzenleme:
benim doğum tarihim:21.10.1984
son adet tarihim 17.04.2012 daha yeni hamileyim bana da cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim

mınure hnm yazdıklarım için yorum yapabilirmisiniz lütfen

özel mesajda attım okuyup cvp verirseniz sevinirim.

yok canim yumurtlama gecikip baska aya gecerse o zaman cinsiyet baska soylenir,,,zaten doktor son adetden hesapladigi icin yalnis geliyor sen adetden 12-14 gun sonradan hamileiyi hesapla haftasi dogru cikacak...

mınure hanım ben de çok merak ettim.ben son adet 2 mayıs bu ay kist olduğu için d.kontrol hapı kullanıyorum,bu aradada soğan kürü yapıyorum sizce iyimidir? haziran ve temmuz için bana bakabilir misiniz?şimdiden çok sağolun
doğum tarihim 7 mayıs 1977

haziran kiz,temmuz erkek...

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

sat 29 ocak 2012 d.t 24.08.1985 merakla beklıyorum

yok canim yumurtlama gecikip baska aya gecerse o zaman cinsiyet baska soylenir,,,zaten doktor son adetden hesapladigi icin yalnis geliyor sen adetden 12-14 gun sonradan hamileiyi hesapla haftasi dogru cikacak...

cnm işte bende onu diyorum .normalde doktora gittiğimde 7+5 olması gerekirken sata göre, doktor usg ye bakarak 6+5 olduğunu söyledi sence geç döllenmemi yoksa sata göre hesaplamamışmı?

özelden mesaj attım onu okurmusun lütfennn

Son düzenleme:
banada bakar mısın. mayıs için ve haziran için. 26.01.1978 doğum tarihim. 06.05.2012 son adet tarihim.

Back