neden bu kadar tantana yapilmis anlamadim dogrusu ): herkes arasinda egleniyor guluyor...bizim cinsiyetimiz belli degil henuz ama bende merak ettim sonucun ortusup ortusmeyecegini. cevap verirsen sevinirim. simdiden tesekkurler.
dogum tarihi: 12.08.1981
sat: 25-1-2012
daha adetinden 10 gun gecmis,,,yani yumurtlamadan,iliskide oldugun gunlerden hesaplarsak bebek daha 3 haftalik ERKEK geliyor...ama dokrotun son adetten hesapladigi icin 5 haftalik diyicek,,,sen kendi haftani bil...
tamam canım ne yapıyorsan yap benim demek istediğim burda sana saldıranlara cevap vermee
çirkinleşme boşver gül geç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin inanmayan cinsiyet sormaz
olur biter aksi taktirde forum amacı dışına çıkıcak ve kilitlenir sen cevap yazmazsan onların cevap vericeği bişey olmaz
evet dr 5 haftalık dedi ben hamiş kaldıgım zamanı bılıyorun nisanın ya 15 yada17sinde kaldım siz buna goremi hesapladınız
bugun herkezde neden se ERKEK geliyor,,,ultrason dogrularsa yazarsin...ama bu zamana kadar soylemesi gerikirdi...
sen benim cevabimi okudunmu??? benim gibi birine ciekinlesmek yakismaz,,,sadece uygun dille sakin ve anlayisli cevaplar... bu arada sana cinsiyeti soylemismiydim???
hamile değilimkii
ama şüphem var adetimin 35.günü 19.günü pembe bir akıntı geldi benden bunun yumurtayla alakası olduğunu okudum netten
ogün yumurtalmış olmam muhtemelen adetim düzensiz ama yumurtalamaya göre bugün adet günüm
bundan 4 gün önce kan testi 2.00 çıktı idrar testleri yanıltıcı çıkıyor kimisi pozitif kimisi negatif yarın doktora gideceğim
tekrar kan testi isteyeceğim ama umudum yok buarada son adet tarihim 8 nisan hade yaşaımıda yazayım :))) 27-8-1985
günaydınlar
mınure hnm geç yumurtlama olduğunda değişebiliyorum hesaplama ben doktora gittiğimde 7+5 olmasın beklerken 6+5 olduğunu öğrendim böyle olması geç döllenme olduğunumu gösterir.dün akşam bana bakmıştınız geç döllenmede cinsiyet değişirmi?
cvp verirseniz sevinirim.
o zaman ya bilgilerde yalnis yazmissiniz,yada 5% e girdi...95% DOGRU CIKAR...
mınure hnm yazdıklarım için yorum yapabilirmisiniz lütfen
özel mesajda attım okuyup cvp verirseniz sevinirim.
mınure hanım ben de çok merak ettim.ben son adet 2 mayıs bu ay kist olduğu için d.kontrol hapı kullanıyorum,bu aradada soğan kürü yapıyorum sizce iyimidir? haziran ve temmuz için bana bakabilir misiniz?şimdiden çok sağolun
doğum tarihim 7 mayıs 1977
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
yok canim yumurtlama gecikip baska aya gecerse o zaman cinsiyet baska soylenir,,,zaten doktor son adetden hesapladigi icin yalnis geliyor sen adetden 12-14 gun sonradan hamileiyi hesapla haftasi dogru cikacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?