• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

pişttt doktor bozuntusu sen önce erkek ve kadın kromozomlarını öğrende gel muhahahaha...erkeğe xx,kadına xy diyen doktor bozuntusu zuhahahah...ayyy
BEN EV AHNIMLARINA ASLA BIR SEY SOYLEMEM KENDINI GELISTIRMEYEN 21. ASIRDA BILE HALA ADETLIYKEN GEBE KALDIGIN SANAN SALAKLARA O SOZU SOYLEDIM,EVDE OTURUPTA KENDINI GELISTIREN BIR COK,BAYANLARIMIZ VAR,,,KROMOSOMA GELINCE ACELE YAZILDIGI ICIN HARFLERIN YERINI YALNIS,YAZDIM,VE HATIRLATIRIM
AZERBEYCAN BAKU RESPUBLIKA KLINIK HASTAHANESI GINEKOLOJI SUBE DOKTOR MINURE ABASOVA,,,DOKTOR OLMAYAN BIRI ARKADASIN KOYDUGU ULTRASON RESMINDEKI,BEBGIN N BOBREKLERINI VE KIZ OLDUGUNU GORMEZDI,,,VE VANDAKI DEPREMDE AZERBAYCANDAN EKIP[LE DOKTORLAR YARDIMINA GELMEZDI,,,EN ONEMLISI,,,SUNUDA ANLA MESAJINI OKUDUM,ESIM VE 1-2 ARKADASLA PAYLASIK COK GULDUK,,,NEDEN BILIYORMUSUN???O TIP FAKULTESI VARYA,,BAK ONU KAZANMAK ICIN COK UGRASTIM,HATTA SINAVDA HEYECANDAN BAYILDIM,,,AMA SINAVI KAZANDIM,SIMDI OGUNLERI HATIRLAYIP GULDUK,,,SUKR BUGUN ALLAHIMIN DA IZNIYLE DOKTOR OLDUM VE BENI SEVEN HASTALARIM VAR,,,SANADA BU AKILLA HAYATDA BOL SANSLAR............

ben de baktırmak istiyorum kaybettiğim bebeğime. doğum tarihim 21 aralık 1980 sat: 31 aralık 2011

VE VE VE bir sey daha benim doktor olduguma inanmayan insanlar oldukca ben buna sevinyorum neden biliyormusunuz??? demekki,nekadar buyuk 1 sey elde etmisim,nekadar guzel 1 meslek secmisimki,bazilarina hayel geliyor...siz boyle devam edin...ben gururlanirim...baskasinin erisilmez hayelleri benim gercegim...SUKR EDIYORUM ALLAHIMA HAYELLERIME KAVUSUP VE BUGUN SEVILEN BIR DOKTOR OLDUGUM ICI...

03 nısan galıba dogum gununden sonra kalmıssın nısanın ortalarında erkek gelıyor...

ya 19 nisanda ya da 21 nisanda hamile kaldim. baska iliski olmadi cunku. cok buyuk ihtimal 19 nisanda kaldim

ilk cocuguma da bakar misin? adet tarihim 03.01.2009

Son düzenleme:
MINURE sanırım analiz ediyorsun ya da üzerine tez mi yazıyorsun suan sistemdesin altı üstü iki kişi için bir tahmin de bulunacaksın sen yazana kadar ben pzt günü öğrenmiş olucam zaten ayıp yani cok ayıp

VE VE VE bir sey daha benim doktor olduguma inanmayan insanlar oldukca ben buna sevinyorum neden biliyormusunuz??? demekki,nekadar buyuk 1 sey elde etmisim,nekadar guzel 1 meslek secmisimki,bazilarina hayel geliyor...siz boyle devam edin...ben gururlanirim...baskasinin erisilmez hayelleri benim gercegim...SUKR EDIYORUM ALLAHIMA HAYELLERIME KAVUSUP VE BUGUN SEVILEN BIR DOKTOR OLDUGUM ICI...

canim dr olduguna neden inanmayalim ama her kelimende dr um diye ustune basa basa soylemissiin hani
bencede ev hanimlarini cahil olarak gostermissin
mesajimi yanlis anlama sadece yorum yapiyorum
amacim sana satasmak deil inan buna
birde ben bi dr a bu kromozom hesaplamasini sordum
dediki sacma dedi yogun bakima giren bi hastayi bile cihazlarla kontrol ettigimiz halde nasil bir reaksiyon verecegini cozemeyen biz yumurtayi hangi spermin dolleyecegini nerden bilebiliriz bu ancak pgt ile kesindir zaten iki secenek var demis mevsimsel deigisikliklerin etkiledigini savunuyorlar bu cok cok az bir ihtimal demis
buna ne diyosunuz netten doktora sor sitesinden cok unlu bi dr a sordum

pişttt doktor bozuntusu sen önce erkek ve kadın kromozomlarını öğrende gel muhahahaha...erkeğe xx,kadına xy diyen doktor bozuntusu zuhahahah...ayyy
BEN EV AHNIMLARINA ASLA BIR SEY SOYLEMEM KENDINI GELISTIRMEYEN 21. ASIRDA BILE HALA ADETLIYKEN GEBE KALDIGIN SANAN SALAKLARA O SOZU SOYLEDIM,EVDE OTURUPTA KENDINI GELISTIREN BIR COK,BAYANLARIMIZ VAR,,,KROMOSOMA GELINCE ACELE YAZILDIGI ICIN HARFLERIN YERINI YALNIS,YAZDIM,VE HATIRLATIRIM
AZERBEYCAN BAKU RESPUBLIKA KLINIK HASTAHANESI GINEKOLOJI SUBE DOKTOR MINURE ABASOVA,,,DOKTOR OLMAYAN BIRI ARKADASIN KOYDUGU ULTRASON RESMINDEKI,BEBGIN N BOBREKLERINI VE KIZ OLDUGUNU GORMEZDI,,,VE VANDAKI DEPREMDE AZERBAYCANDAN EKIP[LE DOKTORLAR YARDIMINA GELMEZDI,,,EN ONEMLISI,,,SUNUDA ANLA MESAJINI OKUDUM,ESIM VE 1-2 ARKADASLA PAYLASIK COK GULDUK,,,NEDEN BILIYORMUSUN???O TIP FAKULTESI VARYA,,BAK ONU KAZANMAK ICIN COK UGRASTIM,HATTA SINAVDA HEYECANDAN BAYILDIM,,,AMA SINAVI KAZANDIM,SIMDI OGUNLERI HATIRLAYIP GULDUK,,,SUKR BUGUN ALLAHIMIN DA IZNIYLE DOKTOR OLDUM VE BENI SEVEN HASTALARIM VAR,,,SANADA BU AKILLA HAYATDA BOL SANSLAR............

doktor olduğunuzu yazmışsınız ama uslüp çok kötü 6 sene tıp okumuş bir insana hiç yakışmayan sözler burda sadece bir tahminde bulunabiliyorsunuz ne olduğunu ancak Rabbim bilir bence bu kadar emin konuşmayın tıbbında çaresiz kaldığı zamanlar oluyo işiniz Allah kalmış diyen doktorlar bunu unutmayın :20::20:

doktor olduğunuzu yazmışsınız ama uslüp çok kötü 6 sene tıp okumuş bir insana hiç yakışmayan sözler burda sadece bir tahminde bulunabiliyorsunuz ne olduğunu ancak Rabbim bilir bence bu kadar emin konuşmayın tıbbında çaresiz kaldığı zamanlar oluyo işiniz Allah kalmış diyen doktorlar bunu unutmayın :20::20:

Normalinde bu konuya cevap yazmayacaktim fakat kendini dr zanneden veya kitap yüklü essek olan biri
ben cevap vermeyince hakaretlerini arttirmis rahatlik batti meydani bos buldu anlasilan
yazilan mesajlari alinti ile tekrarlamama ragmen anlamamakta israr eden ahmaklara yazacak pek bisey yok
aslinda fakat bizde insaniz sokak agzi ile cirkeflesen kitap yüklü esseklere her ne kadar cevap vermek
istemesekte bazen zorluyolar maalesef ...

Neyse ahmaga en güzel cevap susmaktir yönetimden ricam lütfen bu sokak agzi ile cirkeflesen dr demiycem
bir dr yakismayacak bir durumdur bu ki kitap yüklü esseklere hakaret etmeden yazmasini hatirlatsinlar
bana hakaret edildiginde bir susar iki susarim ücüncüye misli ile alir sanalda olsa ....

Forumun ve burdaki hanimlarin huzurunu bozmak istemem ,forumun amacindan cikmasina vesile olmakta istemem
simdiden yönetime tesekkür eder rahatsizliktan dolayida ahlaki ile yazi yazan paylasim sunan bayan üyelerden özür dilerim

MINURE sanırım analiz ediyorsun ya da üzerine tez mi yazıyorsun suan sistemdesin altı üstü iki kişi için bir tahmin de bulunacaksın sen yazana kadar ben pzt günü öğrenmiş olucam zaten ayıp yani cok ayıp

canim ben yalniz burda diyilimki ve yalniz cinsiyet hesaplamiyorum,diyer sitelerde de hastalarima baska konularda yardimci oluyorum...

Back