canim dr olduguna neden inanmayalim ama her kelimende dr um diye ustune basa basa soylemissiin hani
ONCELIKLE BEN BURDASUREKLI DOKTORUM DEMIYORUM,HERSEYI OKUSAYDIN GORURDUN,KIMLERE CEVAP YAZDIGIMI...
IKINCISI KROMOSOM HESAPLAMASINI YASA VE MEVSIME GORE YAPIYORUM,BUNUDA AMERIKADA VE BIRCOK ULKEDE DOKTORLAR YAPIYORLAR.BANADA ORDAKI BIR HOCA OYRETMISDI...
SEN O DOKTORA SOYLE BELKI KESF EDEMEDIYI SEYLER VAR,,,AMA BU HESAPLMA 95% DOGRU CIKAR VE SOYLEDIKLERIMLE EVET ULTYRASONDA OYLE DEMISTI DIYENLER VAR,BEN KENDU KIZIMDA ULTRASONDAN ONCE HESAPLADIM VE DOKTORA BENIMKI KIZ DEDIM ODA DOGRULADI...
BI SEY DAHA...BU TIBBI 1 HESAPLAMA ,AMA DUSUNSENE O ZAMANLAR NINELERIM KARNIN SEKLI VE .S BATIL INANCLARLA CINSIYET SOYLEDILER VE HEP DOGRU CIKARDI...ODA NINELERIN YONTEMIYMIS...
münire hanım beni unuttunuz banada bakarmısınız zahmet olmazsa
canım dogum gununude yaz...
banada bakarmısınız doğum tarihim: 15.02.1991 son adet tarihim 6 mart ama doktorum son adet tarihini unut yumurtlaman geç olmuş dedi şimdiden teşekkürler
temmuz 12 1981 tesekkürler
doktor olduğunuzu yazmışsınız ama uslüp çok kötü 6 sene tıp okumuş bir insana hiç yakışmayan sözler burda sadece bir tahminde bulunabiliyorsunuz ne olduğunu ancak Rabbim bilir bence bu kadar emin konuşmayın tıbbında çaresiz kaldığı zamanlar oluyo işiniz Allah kalmış diyen doktorlar bunu unutmayın[/QUOTE\
TUM doktorlar once ALLAHI SOYLER,,,yazilarimi okuduysan kiz veya erkek isteyenlere senin istemenle diyil ALLAH ne isterse verir soylemisdim.Biz doktorlar sadece 1 vasitayiz,,,ALLAH ISTEMEDIKTEN SONRA BIZIM ELIMIZDEN HIC 1 SEY GELMEZ...EYER olsaydi kendi kizimi kurtarirdim...neden oldu??? eee doktor ama kendi cocugu 4 aylik spina bifida ve anensefaliden kurtaj olundu...Dogru beslenmis dogru ilaclar almistim e bebek hasta oldu??? ben bunu tum hastalarimi soyluyorum ...once ALLAH..
Ve ikinci sozum doktorlar sadece isinde ciddi olur,,,siz okadar hastahanede ciddi doktorlar gorursunuki,normal hayattadami oyle olurlar?oyle resmi konusur,kufr etmez.
ben cocukken oyretmenlerim tualete gitmez sanirdim,,,tabiki,doktorda kavga eder,yeri geldiyinde kufr eder,eylenir,icer, gorevinden asili olmayarak her 1 insan hersey yapa bilir,,,ama is disinda...hic doktor akrabaniz yokmu???
sana hic bir sey soylememe gerek yok,,sadece 1 sey sorucam.ben konuyu actigimdan beri,24 saat benimle ugrasiyorsun,,, bazen subheleniyorum bizde iste beni cekemeyen 1 doktor var Sahsenem... bu omu diyorum??? hayir o boyle konusmaz... ne sen beni nede ben seni taniyorum.
ALLAH ASKINA SENIN BENIMLE DERDIN NE,,,BIRILERI CANINIMI YAKTI??? YINEDE 1 DOKTOR GIBI HER ZAMAN SORULARINA HAZIRIM...Bundan sonra sadece tibbi konuda soru yazarsan cevaplarim..baska cevap yok...Sakin ol hamileliyinin tadini cikar...1 anne adayi tos pembe dunyasinda bebegini bekleyen 1 melek olur,,,boyle olmaz...
banada bakabilirmisiniz ?
01/06/1982 dogum tarihim
24/12/2011 son adet tarihi
banada bakarmısınız doğum tarihim: 15.02.1991 son adet tarihim 6 mart ama doktorum son adet tarihini unut yumurtlaman geç olmuş dedi şimdiden teşekkürler
canim ben zaten son adete gore diyil yumurtlama tarihine gore hesaplarim...tahmini 1 rakamla 2 hafta sonrasindan...
sende KIZ ultrason dogrularsa haber verirsin...
münire hanım beni unuttunuz banada bakarmısınız zahmet olmazsa
minure neden açıklama yapmak gereği duyuyorsun ki
burdaki forumun gerçek amacına göre yorum yapan annelerin senin doktor olup olmadığınla ilgilendiği sanmıyorum canım
herkes merak ve eğlence için burda 3-5 her zaman çıkar zaten kkda :))
1988 12 16 Sat 06 02 2012 Şimdiden tesekkurler
canim ben yalniz cinsiyet soylumuyorum,,,bu isin eylence yani...ozelde mailimi verdiyim arkadaslara baska konulardada yardimci oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?