...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

banada bakarmısınız doğum tarihim: 15.02.1991 son adet tarihim 6 mart ama doktorum son adet tarihini unut yumurtlaman geç olmuş dedi şimdiden teşekkürler

banada bakarmısınız doğum tarihim: 15.02.1991 son adet tarihim 6 mart ama doktorum son adet tarihini unut yumurtlaman geç olmuş dedi şimdiden teşekkürler

günaydınlar

mınure hnm geç yumurtlama olduğunda değişebiliyorum hesaplama ben doktora gittiğimde 7+5 olmasın beklerken 6+5 olduğunu öğrendim böyle olması geç döllenme olduğunumu gösterir.dün akşam bana bakmıştınız geç döllenmede cinsiyet değişirmi?
cvp verirseniz sevinirim.

BUNU OKUYUN...ben burda bildiyim 1 yontemle birazcik yardim ve birazcik eylence amaciyla cinsiyet soyluyorum ve arkadaslarda memnun,,,coguda dogru cikiyor,,,neden bu kadar uzerine gidip kendinizi yoruyorsunuz,,bazilari doktor diyilsin diyor,bazilari arastirma yapiyor,,,ne oluyor burda...kizlar kimse benim sozumle ne kurtaja gider,nede basina baska bisey gelir...ben baska sitelerde hamilelik konusunda ,ginekoloji hastaliklarda soranlara yardimci oluyorum,,,arkadaslar istediyi icin cinsiyet konusu acdim ve 98% arkadas ta cok memnun,,,cunki dogru cikiyor,,,inanmayanlar ne soru sorsun,nede buraya birsey yazsin,,,biz sadece eyleniyoruz,,,hic 1 sey 100 de 100 diyildir.95% dogruluk payi olan ve dunyada bir cok jinekoloklarin yaptigi 1 hesaplama ,,,bende bunu kizlarla paylasiyorum,,,kimse burda kendini yorup canini sikmasin,,,(((sunuda bilin annemin teyzemin,halamin hatta kaynanamin cocuklarina hmile kaldigi donemleri hesapladim hepsi dogru cikti)))...zaten soylediklerimi ultrason dOGRULUYOR,,,arada 1-2 tane yalnis cikiyor,,,oda 100 de 5% e gelsin...
INANMAK YADA INANMAMAK........HERKEZIN KENDINE GORE DOGRULARI VAR.hic 1 sey tartisilmamali...

canim ben zaten son adete gore diyil yumurtlama tarihine gore hesaplarim...tahmini 1 rakamla 2 hafta sonrasindan...
sende KIZ ultrason dogrularsa haber verirsin...

neden bu kadar tantana yapilmis anlamadim dogrusu ): herkes arasinda egleniyor guluyor...bizim cinsiyetimiz belli degil henuz ama bende merak ettim sonucun ortusup ortusmeyecegini. cevap verirsen sevinirim. simdiden tesekkurler.

dogum tarihi: 12.08.1981
sat: 25-1-2012

canim ben zaten son adete gore diyil yumurtlama tarihine gore hesaplarim...tahmini 1 rakamla 2 hafta sonrasindan...
sende KIZ ultrason dogrularsa haber verirsin...

teşekkür ederim sonucu öğrenince yazarim diğer takvimlerde kızı gösteriyo hayırlısı olsun inş biz kız çok istiyoruz ama tabi en önemlisi sağlıklı olması sonra cinsiyet

minure neden açıklama yapmak gereği duyuyorsun ki
burdaki forumun gerçek amacına göre yorum yapan annelerin senin doktor olup olmadığınla ilgilendiği sanmıyorum canım
herkes merak ve eğlence için burda 3-5 her zaman çıkar zaten kkda :))

münire hanım beni unuttunuz banada bakarmısınız zahmet olmazsa

daha adetinden 10 gun gecmis,,,yani yumurtlamadan,iliskide oldugun gunlerden hesaplarsak bebek daha 3 haftalik ERKEK geliyor...ama dokrotun son adetten hesapladigi icin 5 haftalik diyicek,,,sen kendi haftani bil...

canim ben yalniz cinsiyet soylumuyorum,,,bu isin eylence yani...ozelde mailimi verdiyim arkadaslara baska konulardada yardimci oluyorum...

canim ben yalniz cinsiyet soylumuyorum,,,bu isin eylence yani...ozelde mailimi verdiyim arkadaslara baska konulardada yardimci oluyorum...

tamam canım ne yapıyorsan yap benim demek istediğim burda sana saldıranlara cevap vermee
çirkinleşme boşver gül geç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin inanmayan cinsiyet sormaz
olur biter aksi taktirde forum amacı dışına çıkıcak ve kilitlenir sen cevap yazmazsan onların cevap vericeği bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…