...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

ben de baktırmak istiyorum kaybettiğim bebeğime. doğum tarihim 21 aralık 1980 sat: 31 aralık 2011

VE VE VE bir sey daha benim doktor olduguma inanmayan insanlar oldukca ben buna sevinyorum neden biliyormusunuz??? demekki,nekadar buyuk 1 sey elde etmisim,nekadar guzel 1 meslek secmisimki,bazilarina hayel geliyor...siz boyle devam edin...ben gururlanirim...baskasinin erisilmez hayelleri benim gercegim...SUKR EDIYORUM ALLAHIMA HAYELLERIME KAVUSUP VE BUGUN SEVILEN BIR DOKTOR OLDUGUM ICI...

03 nısan galıba dogum gununden sonra kalmıssın nısanın ortalarında erkek gelıyor...

ya 19 nisanda ya da 21 nisanda hamile kaldim. baska iliski olmadi cunku. cok buyuk ihtimal 19 nisanda kaldim

ilk cocuguma da bakar misin? adet tarihim 03.01.2009

Son düzenleme:
MINURE sanırım analiz ediyorsun ya da üzerine tez mi yazıyorsun suan sistemdesin altı üstü iki kişi için bir tahmin de bulunacaksın sen yazana kadar ben pzt günü öğrenmiş olucam zaten ayıp yani cok ayıp

canim dr olduguna neden inanmayalim ama her kelimende dr um diye ustune basa basa soylemissiin hani
bencede ev hanimlarini cahil olarak gostermissin
mesajimi yanlis anlama sadece yorum yapiyorum
amacim sana satasmak deil inan buna
birde ben bi dr a bu kromozom hesaplamasini sordum
dediki sacma dedi yogun bakima giren bi hastayi bile cihazlarla kontrol ettigimiz halde nasil bir reaksiyon verecegini cozemeyen biz yumurtayi hangi spermin dolleyecegini nerden bilebiliriz bu ancak pgt ile kesindir zaten iki secenek var demis mevsimsel deigisikliklerin etkiledigini savunuyorlar bu cok cok az bir ihtimal demis
buna ne diyosunuz netten doktora sor sitesinden cok unlu bi dr a sordum

canim ben yalniz burda diyilimki ve yalniz cinsiyet hesaplamiyorum,diyer sitelerde de hastalarima baska konularda yardimci oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…