• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek arabası

bsrdgstn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
8
1
1
36
arkadaşlar merhaba, inşallah benimde nisanda bebeğim olacak. Stokke xplory 4 Bebek arabası ve oto koltuğu (kırmızı) satmak isteyen var mı?

İkinci el almayı düşünüyorum
Sevgiler

Chicco i move Trio set bebek arabasi 2.el satin almayi düşünen arkadaşlar varsa satabilirim....Ana Kucağı ve arabaya monte edilen kasasi..Puset ve Yağmurluk..Pusete takilan Tulum.soğuk havalarda kullanmak için. .Bebek Arabası ile uyumlu chicco anne bebek çantası......

Ürünün sadece ana kucağıni 9 ay kullandık. Pusete kısmınida 3 kere kullanıldı..oğlum oturmuyor içinde.erken yurumeye basladigi için hep yürümek istedi.oturtamadik bi türlü..bisikletle gezdik koca yaz ☺

ürünümüz çok temizdir.deformeolmamıştır.
rengi lacivert olanindandir.

Krafttwist rlx var kırmızı siyah uçlu set 900 tl cok temiz taşinicagim için satıyorum profilimde resim mevcut 2 yil garantisi var 7 aylik hamileyken aldim 5 ay kullandim tertemiz

Stokkelere uygun Nuna marka oto koltuğu 0-13 kg sand rengi mevcut elimde sadece bir kaç kez kullanıldı düşünürseniz çok uyguna vericem size sadece arabayı bulmak kalır.

Stokke Xplory Bebek arabam var satıyorum ilgilenen olursa rengi turuncu kasa aynı üst gövde en son çıkanlardan çok az farklı uygun fiyata

Back