• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri yaş için Ankara’da veya İstanbul’da tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi

İlk görüşmeler ücretsiz. Tum sonuclarini al git konus.
İlk tavırları cok iyi oluyor sonra yüzüne bakmayan, soğuk duran doktorlae oluyor dikkat et.
Dogru yönlendirmesi çok önemli.

İstanbulda gitmedigim doktor yok Emre Karatekeliogluna mutlaka git konus. İnsan gibi insandir. Para icin hasta yolmaz, boş zaman geçirttirmez.
Teşekkür ederim öneri için 🥰🌺. Evet, bunu çevremde çok kez duydum tedaviye başlandıktan sonra tavrını değiştiren doktorların olduğunu.
İstanbul’da değilim ama tedavi için Ankara’dan gelip gitme şeklinde olabilir. Peki İstanbul’da ve sosyal medyada çok takipçisi olan doktor Cem Çelik hakkında bir deneyimin var mı? Birde doktor Soner Düzgüner’i bir tanıdık tavsiye etmişti İstanbul’da.

Teşekkür ederim öneri için 🥰🌺. Evet, bunu çevremde çok kez duydum tedaviye başlandıktan sonra tavrını değiştiren doktorların olduğunu.
İstanbul’da değilim ama tedavi için Ankara’dan gelip gitme şeklinde olabilir. Peki İstanbul’da ve sosyal medyada çok takipçisi olan doktor Cem Çelik hakkında bir deneyimin var mı? Birde doktor Soner Düzgüner’i bir tanıdık tavsiye etmişti İstanbul’da.
Cem Çelikle birebir görüşmüş insanım.

Uzun uzun yazmak istemiyorum.
Ben tavsiye etmiyorum.

Alanında iyi doktorlar İnstagram da zaman harcamıyor.
Ben ne doktorlara gittim, istanbulda gitmedigim doktor yok. İşinin ehli olanların hiç birini instagram görmedim…

Cem Çelikle birebir görüşmüş insanım.

Uzun uzun yazmak istemiyorum.
Ben tavsiye etmiyorum.

Alanında iyi doktorlar İnstagram da zaman harcamıyor.
Ben ne doktorlara gittim, istanbulda gitmedigim doktor yok. İşinin ehli olanların hiç birini instagram görmedim…
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim 🫶. İnanır mısınız aynısını düşünüyorum bazen denk geldikçe bazı medyatik doktorlara. O kadar hastanın tedavisi ile meşgulken sosyal medyada bu kadar aktif olan doktorlardan biraz çekiniyorum.

Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim 🫶. İnanır mısınız aynısını düşünüyorum bazen denk geldikçe bazı medyatik doktorlara. O kadar hastanın tedavisi ile meşgulken sosyal medyada bu kadar aktif olan doktorlardan biraz çekiniyorum.
Ben gittim hepsine biliyorum.
Sanki Abd Oval ofise giriyorsun.
Bir ciddiyet, bir soğukluk, bir tuhaf bakışlar sonuçlara.

Oraya gelen insanların sorunu var ki geliyorlar.

Doktordan ziyade hastanenin embriyoloji doktorları ve kullanılan teknoliji önemli.

Yaşın kac bilmiyorum ama kaliteli yumurta toplanmadığı sürece gebelik oluşmaz.
Tabi ki spermde de sorun olmayacak.

Ben gittim hepsine biliyorum.
Sanki Abd Oval ofise giriyorsun.
Bir ciddiyet, bir soğukluk, bir tuhaf bakışlar sonuçlara.

Oraya gelen insanların sorunu var ki geliyorlar.

Doktordan ziyade hastanenin embriyoloji doktorları ve kullanılan teknoliji önemli.

Yaşın kac bilmiyorum ama kaliteli yumurta toplanmadığı sürece gebelik oluşmaz.
Tabi ki spermde de sorun olmayacak.
Oval ofis benzetmesine iyi güldüm 😇😇😇! Evet, doktorun tavrı çok önemli benim için. Dediğiniz gibi sorunumuz olmasa niye gidelim oralara. Yaşım (43) malesef epey ileri. O yüzden yanlış bir yerde zaman kaybetmek iste istemiyorum. İnşallah iyi bir doktor ve ekibe denk geliriz hepimiz 🍀🫶🍀

Biz Ramazan sonrası Tolga Ece’mişe ön görüşmeye gitmeyi planlıyoruz. Bakalım nasıl geçecek. Ankara tüp bebek merkezinizde düşünmeye başladım ama ben.
ben de Tolga hocanın hastasıyım , görüşmenizi tavsiye ederim. haftasonu çalışmıyor , haftaiçi de muayeneler 1-6 arası ; öğleden önce opu transfer doğum vs operasyonları oluyor.
fiyatlar piyasanın üstünde kabullenmek lazım
ama çok çok güvenilir bi dr , özgüveni çok yüksek, size de uğurlu gelir umarım

geçmiş olsun 🌸 ben ileri yaş değilim ama Tolga Ecemiş in hastasıyım. çok çok çok memnunum. ilk görüşmeye gitmenizi tavsiye ederim 🙏🏻

Oval ofis benzetmesine iyi güldüm 😇😇😇! Evet, doktorun tavrı çok önemli benim için. Dediğiniz gibi sorunumuz olmasa niye gidelim oralara. Yaşım (43) malesef epey ileri. O yüzden yanlış bir yerde zaman kaybetmek iste istemiyorum. İnşallah iyi bir doktor ve ekibe denk geliriz hepimiz 🍀🫶🍀
Ankara da Çağrı Gülümser var.
Çok iyi bir doktor.
Yüksek riskli gebelik doktoru kendisi, çok profesyonel.

Merhaba hanımlar,

benim gibi geç evlenipte Ankara veya İstanbul’da başarılı bir tüp bebek tedavisi gören var mı ? Merkezler arasında seçim yapamıyorum yaşım dolayısıyla.

Yaşım 43/44 oldu ve son çare olarak Ankara ve İstanbul’da ileri yaş anne adaylarını ciddiye alan bir tüp bebek merkezi araştırmaya karar verdim. İnşallah benimle tecrübelerini paylaşan hanımlar çıkar 🩷🩷.

Rabbim isteyen herkesin kucağını
boş bırakmasın inşallah 🤲
Sevgiler
Merhabalar Ankara Hakan Turan şiddetle önerimdir onun hastasıyım çok detaycı ilgilenen sıkılmadan herşeyi uzun uzun anlatan para odaklı olmayan bir doktor. Ben henüz transfer olmadım ama şimdiye kadar ki kısımda her şey çok başarılı ilerledi. Mümkün olduğunca doğallıktan yana ilaç kullanımında da. Birde piyasanın çok çok altında fiyatları . Ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz ister telefonda ister kliniğine giderek 🌸

ben de Tolga hocanın hastasıyım , görüşmenizi tavsiye ederim. haftasonu çalışmıyor , haftaiçi de muayeneler 1-6 arası ; öğleden önce opu transfer doğum vs operasyonları oluyor.
fiyatlar piyasanın üstünde kabullenmek lazım
ama çok çok güvenilir bi dr , özgüveni çok yüksek, size de uğurlu gelir umarım
Öneriniz için teşekkürler 🫶. Evet, büyük ihtimal 2/3 doktorla görüşüp süreci başlatacağız 🍀🍀. İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız ve darısı hepimize olur inşallah 🤲🍀❤️🍀

Merhabalar Ankara Hakan Turan şiddetle önerimdir onun hastasıyım çok detaycı ilgilenen sıkılmadan herşeyi uzun uzun anlatan para odaklı olmayan bir doktor. Ben henüz transfer olmadım ama şimdiye kadar ki kısımda her şey çok başarılı ilerledi. Mümkün olduğunca doğallıktan yana ilaç kullanımında da. Birde piyasanın çok çok altında fiyatları . Ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz ister telefonda ister kliniğine giderek 🌸
Merhaba, öneri için teşekkürler 🫶🌺. Hakan hocayı ilk sizden duydum. Öngörüşmeye gidip konuşmak lazım.
Malum benim ileri yaş durumum var ve bazı doktorların tutumu bu yüzden biraz mesafeli olabiliyor.
Sizede olumlu bir tedavi diliyorum Hakan hocayla 🫶🍀

Öneriniz için teşekkürler 🫶. Evet, büyük ihtimal 2/3 doktorla görüşüp süreci başlatacağız 🍀🍀. İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız ve darısı hepimize olur inşallah 🤲🍀❤️🍀
ben 39 yaşındayım , ilk görüşmede Tolga hoca zaten samimi bi şekilde 35 yaş sonrasının zor olduğunu söylemişti ama bende pcos olduğu için yumurta çoktu, opuda 30 yum toplandı 5. güne 10 tanesi geldi ; yaş nedeni ile zaten pgt yi zorunlu tutuyor hoca , pgtye gönderdik ve 7 si sağlıklı geldi biri transfer edildi ve tutundu çok şükür
yani yaş tek başına sorun değil yumurta sayısı ve kalitesi daha mühim..
umarım sizin süreciniz de baştan sona pozitif ilerler, sevgiler

Merhaba, öneri için teşekkürler 🫶🌺. Hakan hocayı ilk sizden duydum. Öngörüşmeye gidip konuşmak lazım.
Malum benim ileri yaş durumum var ve bazı doktorların tutumu bu yüzden biraz mesafeli olabiliyor.
Sizede olumlu bir tedavi diliyorum Hakan hocayla 🫶🍀
Tutumunun hiç farklı olacağını düşünmüyorum harika bir doktor gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim. Gen art ile çalışıyor bu konuda laboratuvar cok önemli biliyorsunuz. Ve sizden daha pimpirikli bir doktor istiyorsanız kesinlikle tavsiyemdir. Telefonda da ön görüşme yapabilirsiniz sekreteri ayarlıyor.

Güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz için herşey cok güzel olur ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. 🤍

Teşekkür ederim🫶, ilk kez duydum Çağrı hocayıda. Onunlada bir görüşmem lazım. Umarım doğru adrese denk geliriz hepimiz 🍀🍀
Yumurtaların kaliteli ise dene.
Zaten ultrasonda yumurta kalitesini görüyorlar.

Burada yaşı 30 larda olan, cok yumurta veren fakat kalitesiz yumurtaları olan çok sayıda kadın var. O kadar yumurtadan bir tane dahi döllenen olmuyor.
Yumurtan kaliteli ise neden denemeyesin ki..

Yumurtaların kaliteli ise dene.
Zaten ultrasonda yumurta kalitesini görüyorlar.

Burada yaşı 30 larda olan, cok yumurta veren fakat kalitesiz yumurtaları olan çok sayıda kadın var. O kadar yumurtadan bir tane dahi döllenen olmuyor.
Yumurtan kaliteli ise neden denemeyesin ki..
Yumurta Kalitesini ultrasonda göremezler sadece kaç yumurta olduğunu görürler içinin boşmu dolu mu olduğunu ancak yumurta toplandıktan sonra embriyologlar anlar.Döllenme olup olmadığına beklenen güne ulaşıp ulaşamadığını bakarak.Yumurtaların kaliteli ise dene diyorsunda kadın nerden bilsin içindeki yumurtanın kaliteli olup olmadığını? Doktorum şey demişti kadının 45 yasinda da yumurtası olur ama gebelik getirecek kalitede olmaz yaşla birlikte yumurtada yaşlanır

Son düzenleme:
Yumurta Kalitesini ultrasonda göremezler sadece kaç yumurta olduğunu görürler içinin boşmu dolu mu olduğunu ancak yumurta toplandıktan sonra embriyologlar anlar.Döllenme olup olmadığına beklenen güne ulaşıp ulaşamadığını bakarak.Yumurtaların kaliteli ise dene diyorsunda kadın nerden bilsin içindeki yumurtanın kaliteli olup olmadığını? Doktorum şey demişti kadının 45 yasinda da yumurtası olur ama gebelik getirecek kalitede olmaz yaşla birlikte yumurtada yaşlanır
Tamam.

ben 39 yaşındayım , ilk görüşmede Tolga hoca zaten samimi bi şekilde 35 yaş sonrasının zor olduğunu söylemişti ama bende pcos olduğu için yumurta çoktu, opuda 30 yum toplandı 5. güne 10 tanesi geldi ; yaş nedeni ile zaten pgt yi zorunlu tutuyor hoca , pgtye gönderdik ve 7 si sağlıklı geldi biri transfer edildi ve tutundu çok şükür
yani yaş tek başına sorun değil yumurta sayısı ve kalitesi daha mühim..
umarım sizin süreciniz de baştan sona pozitif ilerler, sevgiler
Merhaba opudan hemen sonra transferim yaptılar size yoksa beklediniz mi rahim dinlenmesi falan

Back
X