• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri yaş için Ankara’da veya İstanbul’da tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi

Merhaba opudan hemen sonra transferim yaptılar size yoksa beklediniz mi rahim dinlenmesi falan
pgt yapılacaksa dondurmak zorundalar
pgt 10-15 gunluk bi test çunku
opudan sonra dölleniyo yumurtalar ve beş gun takip ediliyo 5. gune gelenlerden biyopsi alınıp pgtye gidiyo o sırada embrıyolar donduruluyor
ertesı ay da transfer hazırlıgı yapılıyor reglle başlayarak yine
yani arada 1-2 ay süre var

pgt yapılacaksa dondurmak zorundalar
pgt 10-15 gunluk bi test çunku
opudan sonra dölleniyo yumurtalar ve beş gun takip ediliyo 5. gune gelenlerden biyopsi alınıp pgtye gidiyo o sırada embrıyolar donduruluyor
ertesı ay da transfer hazırlıgı yapılıyor reglle başlayarak yine
yani arada 1-2 ay süre var
Pgt ne oluyor :)

Pgt ne oluyor :)
genetik analz yapılıyor embriyoya
kromozom bozukluğu ya da kalıtsal hastalıklar açısından kontrol ediliyor ,down sendromu vs.
35 yaş üstü için Tolga hoca şart koşuyor bu testi çünkü ileri yaş ile beraber kromozomlarda bozulma oluyor

genetik analz yapılıyor embriyoya
kromozom bozukluğu ya da kalıtsal hastalıklar açısından kontrol ediliyor ,down sendromu vs.
35 yaş üstü için Tolga hoca şart koşuyor bu testi çünkü ileri yaş ile beraber kromozomlarda bozulma oluyor
Hm anladım teşekkürler banada yaparlar mı acaba 32 yaşındayım

Paylaştığınız için teşekkürler. Sanırım Ankara’da genel olarak fiyatlar hep 200-250.000’i buluyormuş. Hayırlısı olsun inşallah ve emekler boşa gitmesin 🍀🐞
Yooo hayır nova artta fiyat alın bir de gayet cazip fiyatı ve sürekli muayene ücreti almıyorlar. Doktorları gazi üniversitesinin ana bilim dalı başkanı yani oranında doktorları aynı zamanda.

Ankara da novaart ahmet erdem hocaya gidiyorum ben bu haft kalp atışını duyacağız inşallah. Çok ilgili güler güzlü planlı ilerledi. Muayeneler ücretsiz tamamen yumurta toplama günü ödeme yapıyorsun güncel 85.000 tl embriyo dondurma 12-15 bin arası
Merhaba bende Ahmet hocanın hastasıyım transferimin 19 günü bugün 😊

Merhaba hanımlar,

benim gibi geç evlenipte Ankara veya İstanbul’da başarılı bir tüp bebek tedavisi gören var mı ? Merkezler arasında seçim yapamıyorum yaşım dolayısıyla.

Yaşım 43/44 oldu ve son çare olarak Ankara ve İstanbul’da ileri yaş anne adaylarını ciddiye alan bir tüp bebek merkezi araştırmaya karar verdim. İnşallah benimle tecrübelerini paylaşan hanımlar çıkar 🩷🩷.

Rabbim isteyen herkesin kucağını
boş bırakmasın inşallah 🤲
Sevgiler
Merhaba ben Ankara da İbrahim Esinler de tedavi oluyorum.
Hem kendisi hemen yanında çalışan Özlem hanım o kadar ilgili ve iyiler ki.
Şimdi parayı verirsen herkese ilgi gösterir diyen ola bilir, ama gerçekten öyle değil.
Benim yarın ilk transferim gerçekleşecek. Tabii pozitif sonuçlanması insanın birazda kendi vücuduyla alakalı.
Bana İbrahim hoca iyi gelir size başka bir hoca. Bunu bilemeyiz.
İnternetten araştırma yapıla bilir elbette ama genelde iyi yorumlar olur internette.

Bana İbrahim hocayı biri tavsiye etti Hacettepe okuyan. İlk bnu tavsiye ettiler sonrasında Tolga Ecemiş ide söylediler.
Tolga hocayı bilmiyorum açıkçası ama burda çok ismi geçiyor.

Back
X