amiiin cnmhaklısın canım bende merak ettim neden hayla kanama durmadı diye kanama şuan durmuş ama çok az leke var onun bitmesini bekliyom allah kimselere o günü göstermesin canımm
bnmde o kahwerengiler 1 hafta fln sürdü olabiliyo cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiin cnmhaklısın canım bende merak ettim neden hayla kanama durmadı diye kanama şuan durmuş ama çok az leke var onun bitmesini bekliyom allah kimselere o günü göstermesin canımm
canım benim ya senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36haftalık bebeğimi kaybettim bizede 6ay korunma süresi verdiler
canım benim doğumdan sonra 10 gün kanama şeklinde oldu ardından yakladış 1 hafta kadar da kahverengi leke oldu günlük ped kullanacak kadar azdı..ardından 4-5 gün temiz kaldım sonra tekrar hafif lekelerle normal kanama başladı.en son olan adet miş canım..benimde az sancım olmuştu zaten normalde sancım olmazdı...bence normal endişe etme...normaldir herhelde...
uff allahım wücudumun allak bullak oldu walla yaa
ama bnm şimdide ağrı başladı hafiften adet sancısı
ilk adetini kaç gün snr olmuştun sen?
merhaba arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bende kürtaj olalı 19 gün oldu ama dahada çok az kahverengi leke var bu kadar sürmesi sizce normal mi?
drumu aradaım o adet olabilir gerçi 21 gün erken adet için dedi pazara kdr bak dedi bakalım...canım benim doğumdan sonra 10 gün kanama şeklinde oldu ardından yakladış 1 hafta kadar da kahverengi leke oldu günlük ped kullanacak kadar azdı..ardından 4-5 gün temiz kaldım sonra tekrar hafif lekelerle normal kanama başladı.en son olan adet miş canım..benimde az sancım olmuştu zaten normalde sancım olmazdı...bence normal endişe etme...
bence normal...
kızlaar günaydın
hayırlı cumalaar taşkır nisanur nerdesiniz dün hiç gelmediniz gerçi geldiniz gördüm ama yazmadınız
mrk ettim szi adet oldunuzmu?
işlhh cnmm bak şimdi elimde yasin war bnde
bebeklerim we tüm ölmüşler için okudum allah kobul etsin
allah seninde gönlünün muradını wersin işlhh wücuduna şifa wersin
sağlık sıhat wersin nerde warsaa
hayırlı hbrler alırsın işlhh
Oncelikle basin sagolsun canim benim.Hep duyardim baskalarindan uzulurdumde ama birgun benimde basima gelecegini tahmin etmiyordum..bende 21 mart bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim.Sonuclar geldikten sonra karar verecegiz ne kadar korunacagimiza bakalim.Hayirlisi olsun insallahhhh rabbim bizlereee cokkk saglikli bebekler versin insallahhhhh tum dualarim sizinle
ya cnm bide kan werseydn ilacı içmeden öncee....canın evet dün girdim nete fakat çok başında oturamadım. bi yandan iş yaptım bi yandan sizi takip ettim. canım bu sabah test yaptım tek çizgiydi. bende tamam artık içeyim ilacı dedim. kahvaltı yaptıktan sonra bi ıslaklık hissettim. bi baktım açık pembe sarı arası bişey gelmiş. sanırım başlayacak dedim ilacı içmedim ama bu saat oldu hala ara ara açık pembe bişey geliyor ama çok yoğun değil. çözemedim. ama artık yarın sabahta gelmezse ilacı kesin içeceğim.
saol cnmm seninde başın sağolsun ne kdrlıktı bebeğin?allahım kmselere bzede aynı acıları tekrar yaşatmasınn aramızda çok yok bnde 18 martta kaybettm bebeklerimiiOncelikle basin sagolsun canim benim.Hep duyardim baskalarindan uzulurdumde ama birgun benimde basima gelecegini tahmin etmiyordum..bende 21 mart bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim.Sonuclar geldikten sonra karar verecegiz ne kadar korunacagimiza bakalim.Hayirlisi olsun insallahhhh rabbim bizlereee cokkk saglikli bebekler versin insallahhhhh tum dualarim sizinle
Oncelikle basin sagolsun canim benim.Hep duyardim baskalarindan uzulurdumde ama birgun benimde basima gelecegini tahmin etmiyordum..bende 21 mart bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim.Sonuclar geldikten sonra karar verecegiz ne kadar korunacagimiza bakalim.Hayirlisi olsun insallahhhh rabbim bizlereee cokkk saglikli bebekler versin insallahhhhh tum dualarim sizinle
bnde çok korkuyorum telrar aynı şeyleri yaşarım diye ama korkmamalıyızya arkadaşlar ben bi daha aynı şeyi yaşıycam diye çok korkuyorumbi daha nasıl düşünücem bilmiyorum olsa bile zehir edicem hamileliği kendimee bunu da biliyorum
ne yapcam ben bişeyler söyleyin noluurr
![]()
cnmm saol dnde yazmışsın allah sanada sabır wersincanım benim ya senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36+3günlük bebeğimi kaybettim allah hepimize sabır versin...bize verilen süre 6aydı onu tamamlamak üzereyiz...
bnde çok korkuyorum telrar aynı şeyleri yaşarım diye ama korkmamalıyız
herşey allahtan cnm yaa böle düşünmee tekrar bebişler gelick hyırlısıyla we hçbşy olmuck korunma süren bittimi cnm seninn
ndn kaybetmiştin bebeğini ne kdrlıktııama bilmiyorum işte adını bile duymadığım şey geldi beni buldubunada şükür tabi....dr.um 2 regl geçtikten sonra tekrar düşünebilirsin demişti daha 2 ay var ama ben çoooook endişeliyimmm hem çok istiyorum hem çok korkuyorummmm ne yapcağımı bilmiyorum.
![]()
ewet gzl fikir lste oluşturalım ama nasıl fikri olan wwarmı?Kizlar liste olusturmadiysaniz lutfen olusturun ve benim adimida yazin emiii:) bende maalesef 2 hafta once kurtaj oldum ve korunma surecine girdim..hayirlisi olsun hepimizeee insallahhhh
ndn kaybetmiştin bebeğini ne kdrlıktıı
cnmm dur koywerme kndini bölee işlhh bidaha olmuck kötü bşy