• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

slm kızlar. beni de alır mısınız aranıza. 6 mayıs da boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de. bebeğim bizim için mucizeydi. ben vajinusms hastasıyım. tam yenmeye başlamıştık bu hastalığı hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasyon muyene hepsi benim için işkenceydi resmen. o korku tekrar yerleşti bana. bi bebeğim olsun çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşama korkusu herşeyi mahvediyo. ne yapacağım bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var.:60:

çok ama çok gecmıs olsun hepimiz yaşadık ama zaman herseyın ılacı ınankı vajinusmus ile ilgili pek bılgım yok ama sanırım sadece kendını rahat bırakman gerekıyor .korku hepimizde var ben 10 kere vajınal ultrasyon 2elle muayene oldum yanı gırenın cıkanın hattı hesabı yok her muayenede sorun cıktı hep kanamam oldu ve en sonunda ocakta kaybettım mınıgımı sımdı korunmuyorum bır yandan olsun ıstıyorum ama bır yandan da ole korkuyorum kı ıcım yanıo yıne aynı seyler olacak dıe ..her tuvalete gıttımde ıc camasırımda kan gorecekmıyım dıe dusunuyorum oysa hamıle bıle değilim bu korkular hep var ve olmayada devam edecek ama bız onlarla yasamayı ogrenmek zorundayız gecmısı sılemeyecegımıze gore ögrenecegız zorundayız allah saglıklı bır evlat verene kadar bole olacak sabırlı ol ve dusunmemeye calış ıns yakında guzel gunler bızı beklıyor

ben muayene bile olamazken doktor beni ayık ayık kürtaj etmek istedi. şikayet etmek istiyorum ama ne yapabilirim bişlmiyorum da

yeniyim bu sitede o yüzden çok anlamıyorum. allah kimseye bunları yaşatmasın iki aylıkdı bebeğim ama ilk günden beri sağlıklı bi gebelik olmadığını söylediler bana. yine de bi umut vardı içmde. olmadı malesef kaybettim onu.

yeniyim bu sitede o yüzden çok anlamıyorum. allah kimseye bunları yaşatmasın iki aylıkdı bebeğim ama ilk günden beri sağlıklı bi gebelik olmadığını söylediler bana. yine de bi umut vardı içmde. olmadı malesef kaybettim onu.

benımde ole ıdı devlet hastahanesı bana ılaç bıle vermedı yuzde doksan dusecek bırak dussun dedıler sonra ozelde ılaç verdıler kullandım uc gunde yada hergun muayeneye gıttım hep sorunlu oldu ılk once bebek tutunsun dıe ılaçlar iğneler sonra kurtaj kurtajda ıı olmadı bu seferde ıcımde kalanlar dussun dıe ılaçlar ıgneler hep kotu gunler gecırdık benımde 9 haftalıktı benım korunma surem bıttı bıtmez dıe dusnuodum oda gectı gıttı allah sana da gostersınnnnn bu gunlerııı

benimde süper bebek dediler.haftasına göre iri dediler ama 9 haftalık kalbi durdu kürtajla aldılar.İzmir in en iyilerinden birine gittim.sonuç: 1 hafta sonra kürtaj olmamışım gibi görünüyodum ultrasonda,kürtaj bitince daha ben baygınken bakmış ulrasonla parça varmı diye,bunu herkes yapmıyo dediler ama bilemem tabi. 3 ay korun dedi, neden dedim .psikolojik dedi. ben bebeğe sahip olamazsam psikolojim daha kotu oluyo dedim o zaman korunma dedi. rahim tamamen toparlamış hamile kalırsan hiç bir şey olmaz dedi. ben korunmuyorum. Allah hakkımda hayırlısını versin inş. minik kelebeğimin acısı yüreğimde ama hemen hamile kalırsam gelen bebek o olcakmış gibi geliyo bana. korunmadığım gibi gün aşırı ilişkiye giriyorum bakalım kısmetse inş olur

slm kızlar. beni de alır mısınız aranıza. 6 mayıs da boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de. bebeğim bizim için mucizeydi. ben vajinusms hastasıyım. tam yenmeye başlamıştık bu hastalığı hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasyon muyene hepsi benim için işkenceydi resmen. o korku tekrar yerleşti bana. bi bebeğim olsun çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşama korkusu herşeyi mahvediyo. ne yapacağım bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var.:60:

Canım aramıza gelmemeni dilerdim ama Allahım madem sana böyle bir kader yazmış sana da..hoşgeldin aramıza ama ne kadar çok üzülürsen o kadar zorlaşır işin..
Allahım bir daha yaşatmasın...

benimde süper bebek dediler.haftasına göre iri dediler ama 9 haftalık kalbi durdu kürtajla aldılar.İzmir in en iyilerinden birine gittim.sonuç: 1 hafta sonra kürtaj olmamışım gibi görünüyodum ultrasonda,kürtaj bitince daha ben baygınken bakmış ulrasonla parça varmı diye,bunu herkes yapmıyo dediler ama bilemem tabi. 3 ay korun dedi, neden dedim .psikolojik dedi. ben bebeğe sahip olamazsam psikolojim daha kotu oluyo dedim o zaman korunma dedi. rahim tamamen toparlamış hamile kalırsan hiç bir şey olmaz dedi. ben korunmuyorum. Allah hakkımda hayırlısını versin inş. minik kelebeğimin acısı yüreğimde ama hemen hamile kalırsam gelen bebek o olcakmış gibi geliyo bana. korunmadığım gibi gün aşırı ilişkiye giriyorum bakalım kısmetse inş olur

Canım benim inşallah Allahım tez zamanda yavrunu sana verir..Hamile haberlerinle seviniriz inşallah...

üç ay mı korundun sen. benim kürtajın onuncu günü ama halen kanama var az. senin ne kadar sürdü kanama filan

kanamalar cok normal canım hatta fazla fazla olsun dıe dua et ne kadar kanaman olursa rahım o kadar ıı temızlenıyor ben ocak 28 de kurtaj oldum doktorlar korunmana gerek yok dedi ama ben korundum psikolojık olarak kurtaj eden 3 ay korun dedı kanamam olmustu devlete gıttım gerek yok dedı ben yınede korundum bu hafta bıraktım bakalım artık beklemedeyız

Selam arkadaslar ben de cok kotu zamanlar yasayarak geldim araniza tekrar diyeyim..Kasim 17 de oglum 7. aya bastigi gun karnimda vefat etti kordon kanamasi dediler.Icimde olusan boslugu anlatamam iste o aciyla uye oldum buraya ve ogluma mektup yazip gonderdim burdan.Benim durumumda olan tum annelere Allah sabir versin ve Allah dusmanima dahi yasatmasin.Unutulmuyor ve unutulmayacak ta ama hayat devam ediyor,Simdi tekrar bebek istiyoruz esimle icimiz yana yana..gecen ay denedik olmadi..Zira benim regl dongulerim inanilmaz bozuk kizlar.40-45 gun arasi regl oluyorum yani bebegimi bana suni sanci vererek dogurttular dolayisi ile normal dogum yaptim ardindan 2-3 ay sonra ilk kez regl oldum.11 subatti 2. si 30 mart nisan pas gecti 11 mayis ta regl oldum simdi size sormak isterim acaba ben nasi hesapliicam yumurtlama gunumu oole 14 gunle 18 gunle olucak is degil test alsam hangi gunler yapicam o da belli degil walla naapicaami sasirdim..Dr. lar bu duzensiz regllerim icin testler yapti ama hormon bozuklugu kist gibi seeler mevcut degil stress hava degisimi falan diolar.Simdi ben nasi tekrar bebek sahibi olucam acaba fikri olan var mi? Aptalca sorduysam da kusura bakmayin lutfen

cnm çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın işlhh...vajinismus la ilgili pek bi bilgim yok ama korkma sakin ol dicem bu laflarıda çok duyuyosundur sanırım...hakkında hayırlısı hg aramıza:)
bnde izmirdeyim cnmm hangi dra gittim ne kdr gzl ilgilenmişler?buarada sanada geçmiş olsun cnmm...allah tez zmnda gönlüne göre wersşn işlhh
seni hemen netten çıkarıyoruz, bol bol tatlı yiyip dinleniyosun o zaman :33::33::33:

eşine de ilişkiden 2 saat öncesi sert bir türk kahvesiii sonra gelsin bebiiişşşşş :1::1::1:
tatlı türk kahwesimii:44: ne işe yarıyomuşki....
Selam arkadaslar ben de cok kotu zamanlar yasayarak geldim araniza tekrar diyeyim..Kasim 17 de oglum 7. aya bastigi gun karnimda vefat etti kordon kanamasi dediler.Icimde olusan boslugu anlatamam iste o aciyla uye oldum buraya ve ogluma mektup yazip gonderdim burdan.Benim durumumda olan tum annelere Allah sabir versin ve Allah dusmanima dahi yasatmasin.Unutulmuyor ve unutulmayacak ta ama hayat devam ediyor,Simdi tekrar bebek istiyoruz esimle icimiz yana yana..gecen ay denedik olmadi..Zira benim regl dongulerim inanilmaz bozuk kizlar.40-45 gun arasi regl oluyorum yani bebegimi bana suni sanci vererek dogurttular dolayisi ile normal dogum yaptim ardindan 2-3 ay sonra ilk kez regl oldum.11 subatti 2. si 30 mart nisan pas gecti 11 mayis ta regl oldum simdi size sormak isterim acaba ben nasi hesapliicam yumurtlama gunumu oole 14 gunle 18 gunle olucak is degil test alsam hangi gunler yapicam o da belli degil walla naapicaami sasirdim..Dr. lar bu duzensiz regllerim icin testler yapti ama hormon bozuklugu kist gibi seeler mevcut degil stress hava degisimi falan diolar.Simdi ben nasi tekrar bebek sahibi olucam acaba fikri olan var mi? Aptalca sorduysam da kusura bakmayin lutfen
cnmmm yaaa çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
allah tez zmnda meleğine bi kardeş wersin işlhh ama bnde yumurtlamayı senin dediğin gibi biliyorum 14. günden snr gün aşırı ilişki diye ama senin adet döngün uzun sürüyosa ozmn szde 14. gnden sonra uzun bi süre gün aşırı ilişkiye dwm edin cnmm...

Back