slm kızlar. beni de alır mısınız aranıza. 6 mayıs da boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de. bebeğim bizim için mucizeydi. ben vajinusms hastasıyım. tam yenmeye başlamıştık bu hastalığı hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasyon muyene hepsi benim için işkenceydi resmen. o korku tekrar yerleşti bana. bi bebeğim olsun çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşama korkusu herşeyi mahvediyo. ne yapacağım bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var.![]()
çok ama çok gecmıs olsun hepimiz yaşadık ama zaman herseyın ılacı ınankı vajinusmus ile ilgili pek bılgım yok ama sanırım sadece kendını rahat bırakman gerekıyor .korku hepimizde var ben 10 kere vajınal ultrasyon 2elle muayene oldum yanı gırenın cıkanın hattı hesabı yok her muayenede sorun cıktı hep kanamam oldu ve en sonunda ocakta kaybettım mınıgımı sımdı korunmuyorum bır yandan olsun ıstıyorum ama bır yandan da ole korkuyorum kı ıcım yanıo yıne aynı seyler olacak dıe ..her tuvalete gıttımde ıc camasırımda kan gorecekmıyım dıe dusunuyorum oysa hamıle bıle değilim bu korkular hep var ve olmayada devam edecek ama bız onlarla yasamayı ogrenmek zorundayız gecmısı sılemeyecegımıze gore ögrenecegız zorundayız allah saglıklı bır evlat verene kadar bole olacak sabırlı ol ve dusunmemeye calış ıns yakında guzel gunler bızı beklıyor