kaç çıktı cnm değerin?bende klomen kullanmıştım ilk hamile kaldığımda onunla kalmıştım şimdi kullanmadım diğer ay tekrar kullanıcam
klomeni kafana göremi kullanıyosun drmu tawsiye ediyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç çıktı cnm değerin?bende klomen kullanmıştım ilk hamile kaldığımda onunla kalmıştım şimdi kullanmadım diğer ay tekrar kullanıcam
bende klomen kullanmıştım ilk hamile kaldığımda onunla kalmıştım şimdi kullanmadım diğer ay tekrar kullanıcam
idrar testi yapma cnm yanıltabilirinşallah canım bende ilk kez kullanıyrum heyecanla bekliyorum ama inşallah güzel haberler alırız bu arada adet günüm gelmeden test yapsam çıkarmı acaba 8 gün var ama birkaç gün daha bekleyip yapsam mı
yok cnmm hiiç telaş yapma kafanıda takma çok normal o lekeler eğer artarsa dru ararsın daha 2 ay bile olmadı sonuçta
ya kan tahlili sonucumda yok bebek diyo ama adetime 10 gün var acaba daha sonra mı belli olur ki.amaaan sinir oldum ya..
inşallah canım bende ilk kez kullanıyrum heyecanla bekliyorum ama inşallah güzel haberler alırız bu arada adet günüm gelmeden test yapsam çıkarmı acaba 8 gün var ama birkaç gün daha bekleyip yapsam mı
napıyım ya çatladım gittim yaptırdım bu forumda çıkıyo dıye okudum ne bılıyımCanım ne kadar acelecisin adet geçmeden çok zor zaten daha 10 gün var diyrosun..Sakin ol inşallah Allahım vermiştir evladını hayırlısı ile..Ama daha çok erken be güzelim bu kadar erken bişiler hissetmende çok zor zaten... En azından adet gününü bekle derim..
yok cnm doktora gitmiştim doktor normal herşeyin ama madem çok ıstıyorsun dedı verdı 1 kutu kullandım zaten sonra hamıle kaldım.kaç çıktı cnm değerin?
klomeni kafana göremi kullanıyosun drmu tawsiye ediyo
hmm anladım cnmm hayırlısı yaa bu ay olursun işlhhyok cnm doktora gitmiştim doktor normal herşeyin ama madem çok ıstıyorsun dedı verdı 1 kutu kullandım zaten sonra hamıle kaldım.
napıyım ya çatladım gittim yaptırdım bu forumda çıkıyo dıye okudum ne bılıyım![]()
![]()
günaydın esmeraycım iyilik nolsun klasik bi pazar sabahıselam güzel melek anneleri
nasılsınız bugün hiç ugrayan olmamış
günaydın esmeraycım iyilik nolsun klasik bi pazar sabahı
sen nasılsın cnmm aradınmı dün teyzenin kızımıydı?
aramadım canım
amaaaan banae kırılırsa kırılsın valla arayacaktım ama şimdi değeri mi kaldı sanki söylendkten sonra
ya kan tahlili sonucumda yok bebek diyo ama adetime 10 gün var acaba daha sonra mı belli olur ki.amaaan sinir oldum ya..
slm kızlar. beni de alır mısınız aranıza. 6 mayıs da boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de. bebeğim bizim için mucizeydi. ben vajinusms hastasıyım. tam yenmeye başlamıştık bu hastalığı hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasyon muyene hepsi benim için işkenceydi resmen. o korku tekrar yerleşti bana. bi bebeğim olsun çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşama korkusu herşeyi mahvediyo. ne yapacağım bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var.![]()