• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ya bıde ne var bılıomusun benım kendıme nazarım cok değiyor ılk gebelıgımde hemen olmustu hep sohpet sırasında kızlarla felan yaptım hemen oldu sole bole sakalastık bu sefer sankı olamayacakmıs gıbı me gelıo .. maşallah dediği 3 gun yasamıyor dıyorlar ya benım ole ama sadece kendı uzerımde ornegın gcen komsular vr konusuos bulaşık makınasından konu acıldı benımkı cok guzel yıkıo ne cızıo ne kırlı bırakıo dedım demez olaydım makınadan cıkardıgımı tekrar yıkıyorum bırde sevdıgım mavı bardaklarım hep soyuldu o gunden sonra dusunun yanı ..:)

haklısın canım duygularımız aynı sanki bende senin gibi
giden gelene herkese hamileyim diyordum insan neden
çok bahsederse o şey olmaz diye anladım artık
ya düşünsene canım ben daha kürtaj sonrası kanamam
bitmemiş giden gelen bana hamilemisin bişi yokmu diye
soruyolar ama çok zoruma gidiyo yaa daha 1 ayım olmadn
bana hamilemisin diye soruyolardı ya :50::50::50::50::50::50:

haklısın canım duygularımız aynı sanki bende senin gibi
giden gelene herkese hamileyim diyordum insan neden
çok bahsederse o şey olmaz diye anladım artık
ya düşünsene canım ben daha kürtaj sonrası kanamam
bitmemiş giden gelen bana hamilemisin bişi yokmu diye
soruyolar ama çok zoruma gidiyo yaa daha 1 ayım olmadn
bana hamilemisin diye soruyolardı ya :50::50::50::50::50::50:
kmseye kulak asmayın kızlar ya kmse bzm ne yaşadığımızı ne çktiğimizi bilemez bnm kayınwalidem bile dah 1 2 olmuştu bn yatıyom tabi hadi bakalım ne zmn olcak bebeğimiz dedi warya orda deli oldum yani herkes konuşur hç canımızı sıkmayalım allah doğru zmnda hayırlısı wericek işlhh hepimize:)

kmseye kulak asmayın kızlar ya kmse bzm ne yaşadığımızı ne çktiğimizi bilemez bnm kayınwalidem bile dah 1 2 olmuştu bn yatıyom tabi hadi bakalım ne zmn olcak bebeğimiz dedi warya orda deli oldum yani herkes konuşur hç canımızı sıkmayalım allah doğru zmnda hayırlısı wericek işlhh hepimize:)

haklısın canım ama işte takamamkta elimizde değil bitanem

n_a_z sana bişi soracam canım ya
ben geçen hafta çarşamba günü
adet oldum ve bugün tam 10gün oldu dün
yıkandım ama yine leke var ne yapim ya
anlamadım canım leke varken bence namazda olmaz değilmi
:105::105::105::105::105::105::105:

n_a_z sana bişi soracam canım ya
ben geçen hafta çarşamba günü
adet oldum ve bugün tam 10gün oldu dün
yıkandım ama yine leke var ne yapim ya
anlamadım canım leke varken bence namazda olmaz değilmi
:105::105::105::105::105::105::105:
adetten snr leke gelir cnm önce telaş yapma
ama namaz olmaz tabii :(

senin şimdi tekrar hamile misin nasılmış bebeğin peki kaç aylık? ya bende bu aralar bişeyler hissediyorum inş hamileyimdir. bu arada hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin

canım ben 21 martta bebeğimi kaybettim
kaybettim ama o hap hem gebe iken hemde gebelikten
önce iyiymiş diye duydum o yüzden kullanıyorum canım
şuan gebe değilim canım

Son düzenleme:
adetten snr leke gelir cnm önce telaş yapma
ama namaz olmaz tabii :(

doktorum bana kanamn 10 günü geçerse gel dedi
benim şuan kanama hiç yok ama leke var canım
kürtaj öncesi adet sonrası beyaz leke olurdu kururdum
yani ama şimdi beyaz leke değil canım koyu renkte ne
yapmalıyım bilmiyorum yaaa :5::5::5::5::5::5::5::5:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

EDAN,seldayavuzguray,n__a__z+,nrcnft,

$c25dv7.gif$c25dv7.gif$c25dv7.gif$c25dv7.gif$c25dv7.gif$c25dv7.gif

kızlar selam ben de yeni katıldım arınıza 2010 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım bende
3 ay korundum bıraktım iki ay denedik tekrar olmadı bu ay da kontrol için gitmiştim doktor yumurta geliştirici ilaç verdi serophene aranızda bu şekilde ilaca başlayan oldu mu

edanım lekelenme oluur korkma tabiieğer yoğunsa rengide kırmızı gibiyde drunu ara koyu renk we azsa telaş yapma çok normal onlar 5 6 ay anca düzene giriyomuş çnküü

kızlar selam ben de yeni katıldım arınıza 2010 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım bende
3 ay korundum bıraktım iki ay denedik tekrar olmadı bu ay da kontrol için gitmiştim doktor yumurta geliştirici ilaç verdi serophene aranızda bu şekilde ilaca başlayan oldu mu

çok geçmiş olsun canım
ben hiç bilmiyorum ama
bilen arkadaşlar sana cevap yazar canım :54::54::54::54::54:

hg cnm öncelikle geçmiş olsun
ama bzm aramızda ilaç kullanan yok yani yumurtalar için..
bi bilgimde yok ama işlhh tez zmnda kawuşursun bebeğine

ya kan tahlili sonucumda yok bebek diyo ama adetime 10 gün var acaba daha sonra mı belli olur ki.amaaan sinir oldum ya..

inşallah canım tşk ederim hepinize bu ay kullandım hapı 8 günüm kaldı belli olur artık faydası oluyor mugörüşürüz canlar öptüm hepinizi

inşallah canım tşk ederim hepinize bu ay kullandım hapı 8 günüm kaldı belli olur artık faydası oluyor mugörüşürüz canlar öptüm hepinizi
bende klomen kullanmıştım ilk hamile kaldığımda onunla kalmıştım şimdi kullanmadım diğer ay tekrar kullanıcam

Back