ewet geç bile kaldım galibaaa
yaa korkuyorum ya bşy yoktur dimi*ya acaba adetmi oluyom ben ama yaklaşım 7 8 gndür böleyim ufff çok sıkıldımmm
Korkma canım ciddi bişi olduğunu sanmıyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek...
Doktora gidince bizi haberdar et.. İnşallah kolay bir şekilde çözülür bu olay da sıkıntı olmaktan çıkar canım...
Canım o küvöz zamanı allahım kimselere yaşatmasın..Yaşadığına sevindim çok canım..Allahım inşallah hasarsız uzuun ömürler yazmıştır ona..Benim minik kuzuma yazmamıştı ömür..Ona 9 gün vermiş sadece o küçük kedim nasılda güzeldi bi görsen... Offf neyse şimdi yine aklıma geliyore çook yıpranıyorum canımdı o benim paşam dı...((
Canım valla doktorumun dediği bana öyle prof.kendisi ve Cerrahpaşanın Kadın Doğum Kürsü Başkanı ... Yani her gebelik farklı bir hikayedir..Bir daha erken doğum riskin çook güşük dedi ama bilmiyorum bakıcas ve göreceğiz allahım inaşşalh bir daha yaşatmasın böyle bir şey kimseye
ewet walla keşke her dr ilgili alakalı olabilse dediğin gibi kndi eşlerine bölemiler acabaaacanım üzülmekte haklısın tabi. bu dr. acaba kendi eşlerine çocuklarına böle bişey olsa bu kadar rahat davranabilirlermi çok merak ediyorum. başka bi dr. gitmeyi düşünmekle iyi yapmışsın. sıkka canını bu da geçecek inşallah . canım ben bu hafta çok hastayım ondan giremiyorum fazla nete sakın sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin. öksürmekten geceleri bile uyuyamaz oldum.. boğazım çok kötü. ilaçta içmek istemiyorum..böle bekliyorum bakalım ne zaman düzelecek..
umarım dediğin gibidir cnm yaa inan çok zormuş insanın psikolojisi bozuluyo ....ewet geç bile kaldım galibaaa
yaa korkuyorum ya bşy yoktur dimi*ya acaba adetmi oluyom ben ama yaklaşım 7 8 gndür böleyim ufff çok sıkıldımmm
Korkma canım ciddi bişi olduğunu sanmıyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek...
Doktora gidince bizi haberdar et.. İnşallah kolay bir şekilde çözülür bu olay da sıkıntı olmaktan çıkar canım...
kızlaaar günaydın hayırlı cumalarrrbu hafta gene pek sessiz geçti sankii
arzu nerde btaşkır nerde edanda gelmedi bayadır? acaba arzu işemi başladı bahsediyodu??
ewet cnmm wallahi ömür geçiyooogünaydın hayırlı cumalar.bir haftada daha bitti.zaman çok çabuk geçiyo hiç anlamıyorum.
kızlar bugun benim canım cok sıkıldı annemin tansiyonu vardı sürekli ilaç kullanıyordu bugun cok cıkmış doktor dil altı hap vermiş biraz düzeldi ama cok korktum ne olursunuz annem için dua edin bişe olmasın anneme düzelsin inşşşş...
allah kabul etsin cnmm bnmde kanamam geçsede bnde bi yasin okusam tüm ölmüşlere we bebelerimize....Selam kızlar benden de selam herkese... Evet zaman su gibi akıyor bende şaşırıyorum..Minik kuzum gideli bugün 20 gün oldu sanki dün koydum gibi onu toprağa.. aklımdan yüzü içimden acısı hiç çıkmadı((
cuma vakti hepimiz için dua edicem kızlar ..Kanamam geçmedi ama Allahım kabul eder inşallah
Selam kızlar benden de selam herkese... Evet zaman su gibi akıyor bende şaşırıyorum..Minik kuzum gideli bugün 20 gün oldu sanki dün koydum gibi onu toprağa.. aklımdan yüzü içimden acısı hiç çıkmadı((
cuma vakti hepimiz için dua edicem kızlar ..Kanamam geçmedi ama Allahım kabul eder inşallah
geldiiiim dışardaydım cnmben geldim şimdide sizler yoksunuz..... karşılaşamıyoruz yaa..nazcım dediğin gibi yaptım balı limonu ama hala çok öksürüyorum. ben uyuyamıyorum kocamıda uyutmuyorum öksürmekten... yazıkk o oda uykusuz kalıyor..eee nerdesiniz yaa
cnm şu an için denemeye devam elbette birinde sonuca ulaşırsın diyorlar ama ben artık düşünmüyorum. çok yıprandım.
Canım iyi yapmışsın yaa..Bence geç bil ekaldın bu kadar kanama mı olur ..ben bile çok az ve 27 gündür devam ediyor bitkin düştüm yani.. Nerdeyse bi tepsi baklava yicem .gözüm dönüyo resmen
İnşallah bişi yoktur gerçekten de canım için de rahat eder git bence ..Ben salak gibi gitmemiştim ilk baştaan o kadar pişmanım ki..
ya çok saçma olacak biliyorum ama hangı gun tuttgunu nasıl anlıyorsunuz ben korunmuyordum mesela genelde ılışkı yasıyorsun aama meselahangı gun anlamam yanı
Evet canım daha bunları düşünmek için çook erken.. Yani zaten bende hemen düşünmüyorum asla.Zaten ona hazır olmak ayrı bür süreçti bizim için yine yıl sonuna doğru çalışmalar abaşlarız herhalde geçen sene 29 ekimde tutmuştu:) Gününü bile biliyordum ben.. ama olmadı işte...Neyse işte Ekim kasım gibi falan başlarız artık allahım ne zaman verirse...
Selam kızlar benden de selam herkese... Evet zaman su gibi akıyor bende şaşırıyorum..Minik kuzum gideli bugün 20 gün oldu sanki dün koydum gibi onu toprağa.. aklımdan yüzü içimden acısı hiç çıkmadı((
kızlar günaydın
bn hiç ii değilim dünden beri kanamam arttı çok arttı hemde normalmi yaa nolur bi akıl werin
kızlar günaydın
bn hiç ii değilim dünden beri kanamam arttı çok arttı hemde normalmi yaa nolur bi akıl werin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?