Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Allah sabır versin canım amacım yaranı deşmek değildi

Canım merak etme sen yaramı deşmedin ki... O anlar benim hep aklımda ..Hiç aklımdan çıkmıyor ki...
Her an ,her saniye minik kuzumla yaşadığım her an ruya gibi gözlerimin önüne geliyor... Allahım kimseye bu acıları yaşatmasın... Allahım çok zor günlerdi.. Kimseye yaşatmasın bu acıyı kimseye...

ewet walla keşke her dr ilgili alakalı olabilse dediğin gibi kndi eşlerine bölemiler acabaaa
ay geçmiş olsun cnmm öksürük fenadır bilirim ama ilaç içmek istemiyosan mutlaka ballı limonu tawsiye ederim çok ii geliyo öksürüğe balın içine biraz limon sık onu sabah akşam ye

Son düzenleme:

ayy canım çok geçmiş olsun..benim annemde de var aynı sıkıntı.. ama ilaçlarını düzenli kullansın bişicii kalmıyo bide üzülmemesi gerek tabi...

Selam kızlar benden de selam herkese... Evet zaman su gibi akıyor bende şaşırıyorum..Minik kuzum gideli bugün 20 gün oldu sanki dün koydum gibi onu toprağa.. aklımdan yüzü içimden acısı hiç çıkmadı ((
cuma vakti hepimiz için dua edicem kızlar ..Kanamam geçmedi ama Allahım kabul eder inşallah

allah kabul etsin cnmm bnmde kanamam geçsede bnde bi yasin okusam tüm ölmüşlere we bebelerimize....

hayırlı cumalar kızlar hepinize...
pınarcım benim de 30 gün oluyor ölü doğum yapalı benim kanamam geçti adeti bekliyorum bakalım ne zaman gelecek ben de hepimiz için dua edicem

ben geldim şimdide sizler yoksunuz..... karşılaşamıyoruz yaa..nazcım dediğin gibi yaptım balı limonu ama hala çok öksürüyorum. ben uyuyamıyorum kocamıda uyutmuyorum öksürmekten... yazıkk o oda uykusuz kalıyor..eee nerdesiniz yaa

geldiiiim dışardaydım cnm

ama biseferle iyi gelmez cnmm ya sen dwm et içmeye ii gelicek işlhh...
turp warsa onun içini oyupta bal koyum yiyebilirsin oda çook ii geliyo öksürüğe

canım sneı korkutmak ıstemem ama benım kanamam başladıgında devlet hastahanesıne gıttım bana hıc hap vermedıler benımde hıc bır bılgım yoktu megersem benım kanamam cok olunca ve uzun surunce o gebelıgı sağlıklı bulmadıkları ıcın ılaç bile vermıyorlarmıs ben dedım yokmu bır cozumu kanamam var verın bırsey dedım gerek yok sağlıklı değilse atar vucut dedı özele gittim doktor bana ilaç verdı şansımızı deneyelım devlet hastahanelerı sonucları yuksek ıhtımalle bıldıklerı ıcın vermıyorlar dedı demek istediğim kanaman varsa mutlaka üstüne gıtt..

ya çok saçma olacak biliyorum ama hangı gun tuttgunu nasıl anlıyorsunuz ben korunmuyordum mesela genelde ılışkı yasıyorsun aama meselahangı gun anlamam yanı

allah buyuk sabırlar versın bız hiç görmeden yandık kavrulduk senı dusunemıyorum allah yardımcın olsun

kızlar günaydın
bn hiç ii değilim dünden beri kanamam arttı çok arttı hemde normalmi yaa nolur bi akıl werin

kızlar günaydın
bn hiç ii değilim dünden beri kanamam arttı çok arttı hemde normalmi yaa nolur bi akıl werin

cnm mrb nie böle olusuno bilmiorumkii ama bence durumun hiç normal degil kansızda kalmıssın doktorunada sastım kaldım walla acilen iyi bi doktora git iyice kansız kalıczaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…