Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sağol cnm kan pıhtılaşması var bende. ondan düşüyorlar. dört kez yaşadım bu acıyı. artık çok korkuyorum tekrar yaşamaktan.

Canım benim daha evliliğinizin 6.ayında hemen ne çabuk kayınvalide yüzünden falan tartışmalar...
Ay bu kaynanaları hiç anlamıyorum yaa ne sinir bozucu şey bunlar ne var sanki işte evladının mutluluğu için kes çeneni otur demi..İnsan bazen kendi annesine bile dayanamıyor.... onunla bile tartışıyor... Berabermi oturuyosun sen kayınvalidenle canım????
Sen en büyük hatayı yaparsın canım çalışmamakla ne olursa olsun ufakdanda olsa bir iş bulup çalış.. O kadar değişiyorki erkekler çalışan kadın karşısında varyaa...
Öyle düşünme o da annesi ile arada kalıyor belli ... Sen kocana sahip ol arayı soğutma...

zamannn şarttt eskisi gibi değilde ondan böle oluyo erosunda deiği gibi....eşimin ananesi ewde takır takır 3 tane doğurmuş yani üçüz snr 4 tane daha doğurmuş we hçbirinde dra gitmemeiş zaten ozmn köy yerlerinde ne dru???ama şimdi ölemi yaaa
cnmm daha çok yeni ewlisiniz iilk yıl böle tartışmalar oluyo hangimiz yaşamadıki
ama eşinle ailesi yüzünde tartışmamaya çalış hiçbir erkek ailesini atıp eşini korumaz bnce arada kalır we zor durumda kalabilir brz sabır cnmm geçicek bu günler allahım yanınızda olsun herzmn....

kızlar ayın 17 sinde lekelenme şeklinde akşamleyin o da çok çok az 18 nisanda ise tam anlamıyla adet oldum şimdi adetin ilk günü olarak bnm 17 si mi 18 imi olmuş oluyor

sağol cnm kan pıhtılaşması var bende. ondan düşüyorlar. dört kez yaşadım bu acıyı. artık çok korkuyorum tekrar yaşamaktan.

kan pıhtılaşması artık sorun değil kı bebeklerde kullanılan aspirin ve gunluk kendı kendıne yapılan bir iğne var onu sekızıncı aya kadar kendın vuruyorsun bu kadar basit kı bence doktorunu değiştir ve en yakın zamanda görüş canım dun orneklerle yazmıstım hatta oku benım yazdıklarımı teyzemdede bole bı sorun vardı cunku hıc canın sıkılmasın ıı bilinçlı bir doktorla cok basit bir işlemle bebeğini kucagına alırsın varmı peki başka cocugun hıc sıkma canını tamam

aynı evde değiliz ama bir ust katımda oturuyor kayınvalıdem ve tam bir karadenız kaynanası gelınler işleri yapar servıs yapar susar oturur oyle gormus ve bızede bunu enpoze etmeye çalışıyor temızliğini eltımle yapıyoruz mısafır gelecek hazırlık yap geldı servıs yap gittiler ortalık topla kendı evım pis ben süreklı onun evını temızlıyorum kurtaj oldum kırkım cıkmadan temızlık yaptırdı bana şubatın o karlı gunlerın de ben cıkıp balkon yıkadım cam sıldım sıcak suyla sıldırır birde su sıcak dısarısı buz gıbı dusunun gerısını artık evı de cok buyuk 4 oda salon hepsinde kanepe var hepsini tek başıma kaldırdım temızlık yaptım akşam eşime bunları anlattıgımda cevabı hergun yapmıyorsun ya yap işte oldu çok yıprandım bız uckız kardesız hepimiz universite okuduk babam hep dedi koca elıne bakmayın dıe ama ben sevıyorum dedım ve evlendım ama esım bole değildi ınankı çok farklı ııdıve evlenmeden dedı bana asla calışmanı ıstemıyorum dedı bende tamam dedım çalışacagım dıyemem ama cok mutsuzum çookkk .geri donus olsa sanıye durmam kurtaj oldum aman ne var onda dedıler daha neler neler anlatsam şaşarsınız o yuzden sen kocana sımsıkı sarıl arkadasım cunku bazılarının elınde o bıle yok ınankı koca evde tek basımayım ve kafayı yemek uzereyım ne yapacagımı bılemıyorum.

ama ben eşimden sogudugumu hıssedıyorum artık yasanılan seyler tek tek aklımda ıcım bu kadar yanarken zaman gecsede duygularım değişmezzzkı size yasadınızmı ne duzeylerde benım esım ustume bıle yurudu ve sureklı tehdıt edıyor benı apartmanda oturdugumuz ıcın sessız olmasını soyledıgımde bak bagırırım die tehdıt edıyor benı yaptırmak ıstedıklerını hep tehdıt ederek yaptırıyor bana bak sunu yaparım bak bunu yaparım kayınvalıdem annenlerı arıcam anlatcam bende onlar uzulmesın dıe susuyorum ama altı ayda ben benden gıttım eskıden bana herkez kıkırık derlerdı unıversıtede arkadaslarım yeter artık gulme derlerdı gulmekten ders dınleyemezdım guzın abla gıbıydım herkez herseyını anlatır akıl ısterdı sımdı kendıme hayrım yok benım ve gulmeyı unuttum tek ıı seyım ınternetım var evde sadece bu ve tv arkadas başka yok

nazz yazmış zaten :) yeni gördüm topik hızlı ilerliyo valla biraz geçmişe bakayım ben:)

arzu kuşum ne zmn belli olcak işin bu haftaydı dimi?

evet tatlım cumaya kadar mutlaka haber veririz dediler bende çok sabırsızlanıyorum hayırlı bi haber gelir inş.

ya bugün kürtaj olalaı 40gün oldu hala regl olmadım off yaaa normalmiki bilmiorum

tatlım stres yapma tam 45. Gün oldum bende daha pazartesi günü şuan da çok kanmam var kürtajdan galiba

günaydın nasılsın .yine yağmur var ve soğuk bahar gelsin artık.içim karardı

bencede bıran önce yaz gelsın içimiz karardı artık yawww

cnm tedavisi olduğunu biliyorum bende zaten coraspirin ve iğne kullandım ama bunların bana faydası olmuyor çünkü bende en tehlikeli mutasyonlar var. Dr.um bu konuda çok iyi zaten.

Canım benim haklısın senin .ektiklerini anlamam mümkün değil ama..Ben şunu gördüm eğer anneleri hakkında şikayet edersen dahada umursamaz oluyorlar ve önemsemiyorlar..Hatta sen söylendikçe de anaları daha değerli oluyor.. onun için çok şikayetçi olma ama sen onların alt katında oturarak kaçman imkansız olmuş..
Bu aradaçok sevdim evlendim diyorsun..Bundan daha büyük ne olabilir .. Bu dönemde severek evlenen kaç kişi ver ki güzelim.. Ne sıkıntın sinirlendiğin ne varsa nolur paylaş bizimle.. İçine atma .. Biz burdayız birbirimiz için burdayız sen kocana söylenme bize anlat sıkıntılarını ve kocan geldiğinde de ona güleryüz sevgi göster o zaman onu mutlu edersen o da seni mutlu etmeye çabalar inan...
Ne diim canım allahım kurtarsın ordan seni inşallah ordan taşınırsında uzakta olursun biraz...

Kızlarr bugün doğumdan sonra ilk defa Prof.umla randevum vardı.. Onunla konuştum ..Bir bakıma da İlk kez ogünle yüzleştim. Ama profesörüm Neden niçin sorularını bırak artık.. O sayfayı kapat.. O bir anı olarak kalacak bitti gittii. Şimdi önümüze bakalım artık o konuyu hiç düşünme dedi.Bende ama ilk doğumu erken doğum olan bir kadının ikinci gebeliğininde erken doğum riski %50 artıyormuş dedim.O da saçmalama öyle bir durum yok..Her gebelik yeni bir hikayedir... Bunun doğruluk payı yok dedi..
Yani bu bir piyango büyük ikramiye iki kez aynı kişiye çıkma ihtimali ne ise senin erken doğum riskinde o dedi..Bende bu şans varken kesin bana vurur dedim bende... Oda şaşırdı
Bu arada korunmana gerke yok dedi hemen gebe kalabilirsin dedi..
Öyle işte... Sizde ne var ne yok

cnm tedavisi olduğunu biliyorum bende zaten coraspirin ve iğne kullandım ama bunların bana faydası olmuyor çünkü bende en tehlikeli mutasyonlar var. Dr.um bu konuda çok iyi zaten.

allah allh bılmıyordum anlattıklarınıda ılk defa duydum kansızlık deyınce onlar yapılıo dıe bılıyrdum demekkı onundas cesıtlerı var ee pekı ne dıyor doktor nasıl olacak yıne hamıle kalırsan

günaydın nasılsın .yine yağmur var ve soğuk bahar gelsin artık.içim karardı
ayyy ewet cnmm hawa çok kötü bikaçgün böle olacakmışş:97:
kızlar ayın 17 sinde lekelenme şeklinde akşamleyin o da çok çok az 18 nisanda ise tam anlamıyla adet oldum şimdi adetin ilk günü olarak bnm 17 si mi 18 imi olmuş oluyor
bnce 17si olur cnm:)
cnmm bnmm bn pınara katılyorum çok doğru yazmış sen ne sıkıntın warsa bzmle paylaş bz burda dertleşiriz konuşuruz sıkıntını atmaya çalışırız kocana hiç belli etme sen üstüne düşen wazifeyi ya sonuçta ewiniz ayrı ewinize girip kapınızı kapadınızmı bnce hiç ailesi konunuz olmasın geçicek bu gnlerde işlhh brz sabır ewet ewlenince malesef hiçbşy eskisi gibi olmuyo baba ewi gibi olmuyo byk bi sorumluluk altına giriyosun ama napalım eşimizi sewiyosak ailelerinede katlanıcaz....
ama dierim o ewden çıkarsınızda herşey daha çabuk toparlanır...

bncede drun haklı cnmm bidaha aynı şyleri yaşıcaz diye bşy yok ama içimizde korkular hep olucak....
e ne gzl sz şimdi hiç korunmucanızmı
a aaa sen bnden snr doğumun olmuş cnmm nasıl korunma wermedi drun
kanaman bittimi senin?

Son düzenleme:

burdan tasınmam ımkansız annesı her allahın gunu sızın ıcın yaptım sızın ıcın yaptım hayaytta olmaz..keşke olsa tek goz olsa ama ıcınde mutlu olsam keşke ama ımkansız annesını sıkayet etmemem olabılır cunku esımle olan bu olaylar kaynana olayını deldı gectı daha cok yaraladı benı kaynana aklıma bıle gelmıo suan ama o tanıdıgım sevdıgım aşkım gitti bambaşka kaba saba bırı geldı sokaktakı adamdan hıc bır farkı yk benım helekı dun akşam üstüme yurudu tehdıtler ettı bugun bunu yapan yarın neler yapmaz artık umudum kalmadı desem yerı suan guleryuz felan ise ımkansız cok kırıldım uzuldum son ıkı haftaya kadar eve gelecegı zamanlar kalbım pır pır olurdu gec gelecegım dedıgı zmana cok kotu olurdum sımdı ıse gec kalsa dıyorumm gelmesede rahat olsam yada gelecekse acaba bana neler yapacak die dusunuyorum çok mutsuzum ınann çokk ne yapacagım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…