• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Kızlarr bugün doğumdan sonra ilk defa Prof.umla randevum vardı.. Onunla konuştum ..Bir bakıma da İlk kez ogünle yüzleştim. Ama profesörüm Neden niçin sorularını bırak artık.. O sayfayı kapat.. O bir anı olarak kalacak bitti gittii. Şimdi önümüze bakalım artık o konuyu hiç düşünme dedi.Bende ama ilk doğumu erken doğum olan bir kadının ikinci gebeliğininde erken doğum riski %50 artıyormuş dedim.O da saçmalama öyle bir durum yok..Her gebelik yeni bir hikayedir... Bunun doğruluk payı yok dedi..
Yani bu bir piyango büyük ikramiye iki kez aynı kişiye çıkma ihtimali ne ise senin erken doğum riskinde o dedi..Bende bu şans varken kesin bana vurur dedim bende... Oda şaşırdı
Bu arada korunmana gerke yok dedi hemen gebe kalabilirsin dedi..
Öyle işte... Sizde ne var ne yok

ya kusura bakma eskılerı okudum hep ama ısımler aklımda kalmıyor ınankı dogum demişsin merak ettım ne oldu bende kurtaj olunca yıne olma ıhtımalı demıstım oda bana aynı cumlelerı kurdu ıns olmaz bakalım

bncede drun haklı cnmm bidaha aynı şyleri yaşıcaz diye bşy yok ama içimizde korkular hep olucak....
e ne gzl sz şimdi hiç korunmucanızmı:52:
a aaa sen bnden snr doğumun olmuş cnmm nasıl korunma wermedi drun
kanaman bittimi senin?

Yaa kanamamın bitmesini beklicem elbet... Daha benim 25 gün oldu kanamam devam ediyor ..Sadece bana gebe kal gel dedi.Bende nasıl yani 6 ay 1 sene korunmıcammı dedim o da yooo ben sana öyle dedim mi.. Korunmana gerek yok hemen kalabilirsin dedi..Hatta ilişki ne zaman olabilir daha kanamam bile bitmedi dedim oda biter elbet merak etme..Sen kendini psikolojik olarak hazır hissetmen önemli öyle 6 ay 1 yıl gibi bir süreçe gerek yok dedi.. Kendini hazır hisset ve gebe kal gel dedi... Öyle işte canım ama ben daha düşünemem yaa çok erken bi kere kilo vermem gerek.. en az 10 kilo :(((
Onun için sen yinede 6 ay de korunma sürecine canım benim...

burdan tasınmam ımkansız annesı her allahın gunu sızın ıcın yaptım sızın ıcın yaptım hayaytta olmaz..keşke olsa tek goz olsa ama ıcınde mutlu olsam keşke ama ımkansız annesını sıkayet etmemem olabılır cunku esımle olan bu olaylar kaynana olayını deldı gectı daha cok yaraladı benı kaynana aklıma bıle gelmıo suan ama o tanıdıgım sevdıgım aşkım gitti bambaşka kaba saba bırı geldı sokaktakı adamdan hıc bır farkı yk benım helekı dun akşam üstüme yurudu tehdıtler ettı bugun bunu yapan yarın neler yapmaz artık umudum kalmadı desem yerı suan guleryuz felan ise ımkansız cok kırıldım uzuldum son ıkı haftaya kadar eve gelecegı zamanlar kalbım pır pır olurdu gec gelecegım dedıgı zmana cok kotu olurdum sımdı ıse gec kalsa dıyorumm gelmesede rahat olsam yada gelecekse acaba bana neler yapacak die dusunuyorum çok mutsuzum ınann çokk ne yapacagım bılmıyorum

Canım benim ayy ne kadar zor yaa..O kadar sevdiğin adamı bir yok uğruna hissettiklerinin birden gidivermesi... Ama eminimki şuan hissettiklerin sadece ona kızgın olduğun için..Yoksa bu kadar severek evlenen bir çiftin bu kadar çabuk sevgisi bitmez..Sadece yaptıkları sana haksızlık gibi geliyor ve bu nedenle de ona kızıyorsun.. yani yaşamadan bilemem tabi ama sana diyebileceğim tek şey kapını ört evine girince onu sevdiği kadının sen olduğuna inandır... yani belki biraz abartıcam ama evde işveli cilveli ol..Kendine bağla..İkinizin arasındaki ayırımı yapmayı bilsin canım..Ama dediğim gibi şikayetler sadece senden soğutur canım benim... Offff sanki kendi derdin yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraş.. Offfffff ne biçim iş bu ya.... :50::50:

ya kusura bakma eskılerı okudum hep ama ısımler aklımda kalmıyor ınankı dogum demişsin merak ettım ne oldu bende kurtaj olunca yıne olma ıhtımalı demıstım oda bana aynı cumlelerı kurdu ıns olmaz bakalım

Canım ben 24 haftalık bebeğimi erken doğumla canlı doğurmak zorunda kaldım...Kuzum 10 gün savaştı yaşadı ama sonra daha fazla dayanamadı ve minik kuzumun cesedini verdiler bana :(((((
Nedeni yok dediler erken doğum oluyor işte dedi profum.. yani bunu engelleme şansı olsa ne profların eşleri kardeşleri bile erken doğum yapıyor ilk gebelikte bu risk çok yüksek ama ikinci gebeliği normal doğum olan milyon kadın var dedi...Onun için sen psikolojini düzelt ve gebe kalmaya bak dedi..

Yaa kanamamın bitmesini beklicem elbet... Daha benim 25 gün oldu kanamam devam ediyor ..Sadece bana gebe kal gel dedi.Bende nasıl yani 6 ay 1 sene korunmıcammı dedim o da yooo ben sana öyle dedim mi.. Korunmana gerek yok hemen kalabilirsin dedi..Hatta ilişki ne zaman olabilir daha kanamam bile bitmedi dedim oda biter elbet merak etme..Sen kendini psikolojik olarak hazır hissetmen önemli öyle 6 ay 1 yıl gibi bir süreçe gerek yok dedi.. Kendini hazır hisset ve gebe kal gel dedi... Öyle işte canım ama ben daha düşünemem yaa çok erken bi kere kilo vermem gerek.. en az 10 kilo :(((
Onun için sen yinede 6 ay de korunma sürecine canım benim...
cnmm kendini hiç şartlama madem dr un korunma wermedi önce kanaman bitsin snr kendinizi ne zmn hazır hissederseniz ozmn düşünürsünüz acele etmeyin bncede acımız çok taze zmnla atlatıcaz we yeniden bebeişlerimiz gelicek yeterki allahım sağlık wersin:)

Canım ben 24 haftalık bebeğimi erken doğumla canlı doğurmak zorunda kaldım...Kuzum 10 gün savaştı yaşadı ama sonra daha fazla dayanamadı ve minik kuzumun cesedini verdiler bana :(((((
Nedeni yok dediler erken doğum oluyor işte dedi profum.. yani bunu engelleme şansı olsa ne profların eşleri kardeşleri bile erken doğum yapıyor ilk gebelikte bu risk çok yüksek ama ikinci gebeliği normal doğum olan milyon kadın var dedi...Onun için sen psikolojini düzelt ve gebe kalmaya bak dedi..

Merhaba canım başın sağolsun ve geçmiş olsun bende 25 haftalık doğum yaptım bi kızım oldu 10 ay küvezde kaldı şimdi allahıma hamdolsun iyi.Sana sormak istediğim bu erken doğum riski ikinci gebelikte olmayabilir mi?

bende gonderelım dedım ama doktor bu senın ilk bebek genelde olur göndersekde %99 bebeke bağlı nedenler cıkar dedı vucut saglıklı olmayan bebegı bır sekılde atar bu normal bir durum 2.yada 3. sunde arastırmaya gıderım ben genelde dedi ama piyango bir insana 2 defa kolay kolay vurmaz sıkma canını dedi aynen cumlelerı bunlardı ama ben netten arastırdım hemde cok genelde bebek sağlıklı ama kalbı duruyorsa kansızlık ve hamılelık şekerı bebegın olumune sebep oluyor arastır ıstersen benım eşimin yegesının de hep oluyorlardı hamılelık şekerını buldular o doktor olmasa sureklı hamıle kalıodu ama oluyordu benımde teyzemın 4 dusugu var onunda kansızlıgı varmıs farkedememısler bır doktor farkettı 8.ayına kadar hergun ıgne yaptı kendıne sağlıklı bir kzıı var sımdı megersem kanda bır sorun varmıs bebek anne kanı ıle beslenıo ya başta kan gelmeyıncede oluyormus bebekler mesela benımde sekerım yuksek cıktı ama sorun cıkmaz bu kadardan dedı doktor bılemıyorum ya doktorlarada artık guvenım kalmadı desem yerıdır hepsi ayrı şeyler soyluyorlar..inş. bebekten kaynaklanıyordur senınkı bir dahakı normal olur allah yardımcımız olsun..

sağ ol canım ben de biraz natten araştırdım elden bişi gelmiyo insan ister istemez neden oldu diye sorguluyo bence sorgulamakta da haklı bi daha başa gelmesin diye offfff offffff:52:

kızlar ayın 17 sinde lekelenme şeklinde akşamleyin o da çok çok az 18 nisanda ise tam anlamıyla adet oldum şimdi adetin ilk günü olarak bnm 17 si mi 18 imi olmuş oluyor

17 si adetinin ilk günü sayılır canım ben tüp tedavisi görmüştüm drlar bir damla dahi gelse adetin ilk gününü o gün kabul ediyorlar bu arada adetin hayırlı olsun darısı başıma benim düşük yapalı bugün tam 1 ay oluyo henüz adet olmadım

allah allh bılmıyordum anlattıklarınıda ılk defa duydum kansızlık deyınce onlar yapılıo dıe bılıyrdum demekkı onundas cesıtlerı var ee pekı ne dıyor doktor nasıl olacak yıne hamıle kalırsan

cnm şu an için denemeye devam elbette birinde sonuca ulaşırsın diyorlar ama ben artık düşünmüyorum. çok yıprandım.

kızar nasılsınız bnm canım sıkkın brz geçen hafta sağlık ocağına kan wermiştim dr kontrol edelim demişti bgn sonuçlarımı aldım dr kanın aşırı düşük demir hiç kalmamış dedi hmn kadın dğmcunu ara blki kan bile werilebilir dedi
bnde aradım drumu halaaaa olabilir çok anormal diil kan ilacını iç düzelir diyooo
bide dr bey bnm kanamam halaa bitmedi bide artıyo diyoruum sabır sabır geçicek diyip geçiştiriyo salak adam yaaa
bnde şimdi pztsi için bşka bi drdan randewu aldım bkalım o ne diceeek???

cnmm kendini hiç şartlama madem dr un korunma wermedi önce kanaman bitsin snr kendinizi ne zmn hazır hissederseniz ozmn düşünürsünüz acele etmeyin bncede acımız çok taze zmnla atlatıcaz we yeniden bebeişlerimiz gelicek yeterki allahım sağlık wersin:)

Evet canım daha bunları düşünmek için çook erken.. Yani zaten bende hemen düşünmüyorum asla.Zaten ona hazır olmak ayrı bür süreçti bizim için yine yıl sonuna doğru çalışmalar abaşlarız herhalde geçen sene 29 ekimde tutmuştu:) Gününü bile biliyordum ben.. ama olmadı işte...Neyse işte Ekim kasım gibi falan başlarız artık allahım ne zaman verirse...

Merhaba canım başın sağolsun ve geçmiş olsun bende 25 haftalık doğum yaptım bi kızım oldu 10 ay küvezde kaldı şimdi allahıma hamdolsun iyi.Sana sormak istediğim bu erken doğum riski ikinci gebelikte olmayabilir mi?

Canım o küvöz zamanı allahım kimselere yaşatmasın..Yaşadığına sevindim çok canım..Allahım inşallah hasarsız uzuun ömürler yazmıştır ona..Benim minik kuzuma yazmamıştı ömür..Ona 9 gün vermiş sadece o küçük kedim nasılda güzeldi bi görsen... Offf neyse şimdi yine aklıma geliyore çook yıpranıyorum canımdı o benim paşam dı...:(((
Canım valla doktorumun dediği bana öyle prof.kendisi ve Cerrahpaşanın Kadın Doğum Kürsü Başkanı ... Yani her gebelik farklı bir hikayedir..Bir daha erken doğum riskin çook güşük dedi ama bilmiyorum bakıcas ve göreceğiz allahım inaşşalh bir daha yaşatmasın böyle bir şey kimseye

kızar nasılsınız bnm canım sıkkın brz geçen hafta sağlık ocağına kan wermiştim dr kontrol edelim demişti bgn sonuçlarımı aldım dr kanın aşırı düşük demir hiç kalmamış dedi hmn kadın dğmcunu ara blki kan bile werilebilir dedi
bnde aradım drumu halaaaa olabilir çok anormal diil kan ilacını iç düzelir diyooo
bide dr bey bnm kanamam halaa bitmedi bide artıyo diyoruum sabır sabır geçicek diyip geçiştiriyo salak adam yaaa

Canım iyi yapmışsın yaa..Bence geç bil ekaldın bu kadar kanama mı olur ..ben bile çok az ve 27 gündür devam ediyor bitkin düştüm yani.. Nerdeyse bi tepsi baklava yicem .gözüm dönüyo resmen
İnşallah bişi yoktur gerçekten de canım için de rahat eder git bence ..Ben salak gibi gitmemiştim ilk baştaan o kadar pişmanım ki..

kızlar bugun benim canım cok sıkıldı annemin tansiyonu vardı sürekli ilaç kullanıyordu bugun cok cıkmış doktor dil altı hap vermiş biraz düzeldi ama cok korktum ne olursunuz annem için dua edin bişe olmasın anneme düzelsin inşşşş...

Canım iyi yapmışsın yaa..Bence geç bil ekaldın bu kadar kanama mı olur ..ben bile çok az ve 27 gündür devam ediyor bitkin düştüm yani.. Nerdeyse bi tepsi baklava yicem .gözüm dönüyo resmen
İnşallah bişi yoktur gerçekten de canım için de rahat eder git bence ..Ben salak gibi gitmemiştim ilk baştaan o kadar pişmanım ki..
ewet geç bile kaldım galibaaa
yaa korkuyorum ya bşy yoktur dimi*ya acaba adetmi oluyom ben ama yaklaşım 7 8 gndür böleyim ufff çok sıkıldımmm
kızlar bugun benim canım cok sıkıldı annemin tansiyonu vardı sürekli ilaç kullanıyordu bugun cok cıkmış doktor dil altı hap vermiş biraz düzeldi ama cok korktum ne olursunuz annem için dua edin bişe olmasın anneme düzelsin inşşşş...
cnmmm bnm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar wersin işlhh annene dualarım seninle cnmmm ....

canım geçmiş olsun allah yardımcınız olsun.. bişey olmayacak sen içini ferah tut. dualarımız seninle..

canım üzülmekte haklısın tabi. bu dr. acaba kendi eşlerine çocuklarına böle bişey olsa bu kadar rahat davranabilirlermi çok merak ediyorum. başka bi dr. gitmeyi düşünmekle iyi yapmışsın. sıkka canını bu da geçecek inşallah . canım ben bu hafta çok hastayım ondan giremiyorum fazla nete sakın sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin. öksürmekten geceleri bile uyuyamaz oldum.. boğazım çok kötü. ilaçta içmek istemiyorum..böle bekliyorum bakalım ne zaman düzelecek..

canım üzülmekte haklısın tabi. bu dr. acaba kendi eşlerine çocuklarına böle bişey olsa bu kadar rahat davranabilirlermi çok merak ediyorum. başka bi dr. gitmeyi düşünmekle iyi yapmışsın. sıkka canını bu da geçecek inşallah . canım ben bu hafta çok hastayım ondan giremiyorum fazla nete sakın sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin. öksürmekten geceleri bile uyuyamaz oldum.. boğazım çok kötü. ilaçta içmek istemiyorum..böle bekliyorum bakalım ne zaman düzelecek..

geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç canım iyi gelir.
:71:

geçmiş olsun.değiştir bu dr ların ilgisizliği beni öldürüyor.canım benimde bu kansızlıklla başım dertte iki kez 2 şer ünite kan aldım.şimdi nasıl hiç bilmiyorum önümüzdeki hafta bende sağlık ocağında bir baktırayım diyorum.bu arada herkes dökülüyo benimde ara ara bir baş ağrısı oluyo başım resmen zonkluyo.havalardan galiba.

Back