• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

arkadaşlar herkese slm ben geldimmm.. cumartesiden beri istanbuldaydım ailemin yanına gittim giremedim o yüzden... inşallah hepinizde herşey yolundadır.. ben şimdi biraz geçmişi okuyayım neler kaşırmışım bi bakayımmm

arkadaşlar herkese slm ben geldimmm.. cumartesiden beri istanbuldaydım ailemin yanına gittim giremedim o yüzden... inşallah hepinizde herşey yolundadır.. ben şimdi biraz geçmişi okuyayım neler kaşırmışım bi bakayımmm

hehehheheh hoşgeldin ben dedim kesin ailesinin yanındadır diye
hoşgeldin cnm kaçırdığın bişi yok
bıraktığın yerdeyiz

hadi b akalım bekliyoruz güzel haberlerini
bide beni sor dr una hala regl olmadım 42 gün oldu :2:
tmm cnmm sorarım
sen nerelerdesin gezenti bnde seni mrk ediyodum
iyiyiz çok şükür cnm ya sen nasılsın ?

Merhaba arkadaslar benide aranıza alırmısınız?Bende 16. haftamda düsük yaptım.27 martta yasadım o kötü olayı.Halada kendime gelebilmis deilim.Nasıl kendime gelicem bilmiyorum :59::59:

hehehheheh hoşgeldin ben dedim kesin ailesinin yanındadır diye
hoşgeldin cnm kaçırdığın bişi yok
bıraktığın yerdeyiz

sen nerelerdesin gezenti bnde seni mrk ediyodum
iyiyiz çok şükür cnm ya sen nasılsın ?[/QUOTE]

valla ben iyiyim canım . ailemin yanına gidince çok iyi oldum. çok ihtiyacım varmış. gezdim birazcık. ama gezmek yaramadı alışkın değilim yaa üşütmüşüm biraz. boğazım ağrıyor. bu arada istanbulda bi dr. a gittim iyice kontrol etti dinledi beni. veee %99 senin rahminde bi problem olduğunu düşünmüyorum tabiki benimde yanılma payım var ama gerçekten o da çok düşük bi ihtimal dedi. bu dr. perinatoloji uzmanı yani yüksek riskli gebelik için uzmanlığı var. kesinlikle bekleme dedi.herşey temiz gözüküyor. sonra eşimin burda olup olmadığını sordu ben annemle gitmiştim dr.a . bende dedim ben inegölden geldim eşim orda neden sordunuz diye o da dediki yumurtan var ve çatlamak üzere o yüzden sordum sana hemen eşinin yanına gitmeni tavsiye ederim dedi :)) ben geldim dün gece ama çok geçti artık bu akşama inşallahh. dua edin kızlarr hemde bu gece perşembe gecesi hayırlara vesile olur inşallah.

arzucum bu dr. a gitmeni tavsiye ederim. sana çok uzakta değil. ücretide çok değil. birkez gözük istersen... maltepede hastane. istersen söle veririm dr. adını

Back