• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sağol tatlım bugün tam 40 gün oldu
hala tık yok
10 gündür her türlü belirtisi var
karın ve gögüs şişliği bel ağrısı vs ama gelmiyor işte beni böyle gerim gerim geriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:43:

canım kürtaj sonrası normal diyolar
sen bi kaç gün sonra olmadıysan bi doktoruna görün canım

sağol tatlım bugün tam 40 gün oldu
hala tık yok
10 gündür her türlü belirtisi var
karın ve gögüs şişliği bel ağrısı vs ama gelmiyor işte beni böyle gerim gerim geriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:43:

Merhaba arkadaşım benimde 14 mart idi kürtaj tarihim ve ilk adetim dün geldi kapkara bi şey olarak ama bugün normale döndü fakat bende bu sabah herzaman giydiğim pantolonlarıma giremedim inanılmaz bir şişliğim var hayırlısı artık bende yarın için adetin 3. günü yapılacak olan testler için randevu aldım.Bakalım neler olacak sananda geçmiş olsun arkadaşım

herkese selamlar nasılsınızz....ben :26::26:
:14::14::14:
slm cnm bnm:)noldu neyin waar???
slm tatlım biz iyiyiz de sen ???????????????
gnaydın cnmm psikolojite gelmeyebilir adetin kafana takma cnmm gelicek...
Merhaba arkadaşım benimde 14 mart idi kürtaj tarihim ve ilk adetim dün geldi kapkara bi şey olarak ama bugün normale döndü fakat bende bu sabah herzaman giydiğim pantolonlarıma giremedim inanılmaz bir şişliğim var hayırlısı artık bende yarın için adetin 3. günü yapılacak olan testler için randevu aldım.Bakalım neler olacak sananda geçmiş olsun arkadaşım
slm cnm günaydın ne testi yapılacak ki?

Arkadaşım bir tepe listem var bide benim çok azda olsa prolaktinim yüksek çıkmıştı bide onu kontrol etcez daha önce 2 ay ilaç içmiştim sonra hamilelik yaşamıştım ona bakılacak herhalde

korunmay sürsimi cnm
ewet 6 ay beklicez daha 1 ay oldu bzm

Olsun be arkadaşım günlerde geçer aylar da bir bakmışsın nasip olmuş kucağına bile almışsın ama biz sabırsız insanlar istedik mi hemen olsun diyoruz benim korunma sürem yok hatta kürtaj sonrası gidilen muayenede yumurtam bile vardı isterseniz deneyin dedi ama eşim olmaz dedi biraz daha sonra deneyelim bu yaşananlar gerçekten insanı sarsıyor.Tabi etrafa baktığımızda bizden daha kötü durumlar geçirenlerde var ama kısmet işte yaşayacağımız vardı yaşadık inşallah hayırlısıyla geleceğimize bakarlım ki allahım muradımıza erdirsin.

Olsun be arkadaşım günlerde geçer aylar da bir bakmışsın nasip olmuş kucağına bile almışsın ama biz sabırsız insanlar istedik mi hemen olsun diyoruz benim korunma sürem yok hatta kürtaj sonrası gidilen muayenede yumurtam bile vardı isterseniz deneyin dedi ama eşim olmaz dedi biraz daha sonra deneyelim bu yaşananlar gerçekten insanı sarsıyor.Tabi etrafa baktığımızda bizden daha kötü durumlar geçirenlerde var ama kısmet işte yaşayacağımız vardı yaşadık inşallah hayırlısıyla geleceğimize bakarlım ki allahım muradımıza erdirsin.
ewet cnm bnmm bu gnlerde geçicek allahın izniyle
ama tabii zor gnler yaşadık allh bidaha yaşatmasın kmseye....
eee szlerden gzl hbrlerle moral bulucaz desene:))))

ewet cnm bnmm bu gnlerde geçicek allahın izniyle
ama tabii zor gnler yaşadık allh bidaha yaşatmasın kmseye....
eee szlerden gzl hbrlerle moral bulucaz desene:))))

Hayat bu kimin ne ile karşılaşacağı belli olmaz şimdi süren uzun diye böyle diyorsun ne malum ki bizim de hemen olabilme ihtimali olduğu kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız Benim kürtaj olacağım bu durumları yaşayacağımı anlatsalar inanmazdım hiç başıma gelmeyecek sanardım ama nasip oldu ve yaşadık allahım beterlerinden korusun inşallahhhh

Hayat bu kimin ne ile karşılaşacağı belli olmaz şimdi süren uzun diye böyle diyorsun ne malum ki bizim de hemen olabilme ihtimali olduğu kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız Benim kürtaj olacağım bu durumları yaşayacağımı anlatsalar inanmazdım hiç başıma gelmeyecek sanardım ama nasip oldu ve yaşadık allahım beterlerinden korusun inşallahhhh
haklısın cnmm
hele benim hamile kalcağım snr ikiz olacakları 22 hfta karnımda taşıyacağım we snr onları canlı canlı doğurupda snr göremeden ayrılacağım............
ama oluyo işte hayat kısmeet kaderrr
allah beterinden saklasın işlhh

Arkadaşlar
sevgılı bayanlar
güzel ınsanlar
hep aynı konuları konuşmayalım ne olur
yaramızın kabuk bağlamasına izin verelim
olanla ölenin çaresi yok
elbettte içimiz yanıyor ama ne olurrrrrrrrr
güzelşeyler konuşalım güzel şeyler olsun
:33::37::82::40::66::32:

Arkadaşlar
sevgılı bayanlar
güzel ınsanlar
hep aynı konuları konuşmayalım ne olur
yaramızın kabuk bağlamasına izin verelim
olanla ölenin çaresi yok
elbettte içimiz yanıyor ama ne olurrrrrrrrr
güzelşeyler konuşalım güzel şeyler olsun
:33::37::82::40::66::32:
tmm cnmm haklısın wallaaa hepimiz bianda toplaşabilsek gzl kaynatırızda bn gel,nce sz olmuyonuus bn olmayınca sz geliyonus wallaa bi saatmi ayarlasak napsak o saatte toplaşsaak:9:

tmm cnmm haklısın wallaaa hepimiz bianda toplaşabilsek gzl kaynatırızda bn gel,nce sz olmuyonuus bn olmayınca sz geliyonus wallaa bi saatmi ayarlasak napsak o saatte toplaşsaak:9:

nasılsın naz gercektende öyle oluyor ben geldiğim zamanlarda da kimsecikler olmuyor...

Back