Prez. De yırtık filan yoksa nsl olacak ki o... Bi idrar testi yapsan varsa bişey belki çıkarkızlar prez..kullanıp yine de gebe kalan var mı acaba ya? ben bu aralar aşırı derecedee sabah ve gece mide bulantısı yaşıyorum.göğüğslerde hassasiyet vs tüm gebelik belirtileri var ama bu adet belirtileri de olaiblir ama ne bileyim... bu arada adetime 2-3 gün var 3 ay önce kürtaj olmuştum hala onun etkisinden mi acaba bilemedim.... ama ilk defa böyle bir aşırı ve uzun süren mide bulantım oluyor.5-6 gündür sürüyor.... önce geçiştirdim ama ...
kızlar sonunda satmaya başladım el emeklerimi :) ilk siparişimi de aldım :) Burada da bir konu açtım, bebek battaniye, yastık, patik, isimli keçe kapı süsü yapıyorum, ilgilenen olursa beklerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eri-yastiklari-bebek-patikleri-satiyorum.html
Eki Görüntüle 625777 Eki Görüntüle 625778 Eki Görüntüle 625779 Eki Görüntüle 625780 Eki Görüntüle 625781 Eki Görüntüle 625782
bu battaniyeler birsenin ve tuğbanın kuzularına gitti minik patik te birsenin zeynep'inin :)
Evettt yastığımız ve battaniyemiz herkesin ilgisini çekiyor çoook güzeller
yaa nasıl çocuk gibi seviniyorum yaptığım beğenilince :) güle güle kullanın kuzucum :)
Ben iyim cnm sen nslsn bebiş napıyomerhaba dumancim
merhaba kizlar
umarim hepiniz iyisinizdir opuyorum sizleri
Canımm büyütmüşsün kızı maşallah iyi olmanıza sevindim öpüyorum bebişi grşMerhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir. biz malum artık sık giremiyoruz. bi okuyup geçiyorum genelde.
biz iyiyiz. 10 gün sonra 4 aylık olcaz. her şey yolunda şimdilik.
hepinizi öpüyorum.
günaydın kızlar
bayadır yazmıodum ben yine adet olucam test yaptırdık negatif hayırlısı ama üzülmüorum çünküüüüüüüüüüüüüü
bu ay aşılama yaptırcas rabbim kısmet eder inşallahh beklemenin manası kalmadı kürtajın üstünden 9 ay geçti ve ben hiç korunmadım şimdi adet olmayı bekliorum bugün yarın olurum ağrım çok 2.günü allahın izniyle başlıoruz dualarınızı eksik etmeyin nolur
Prez. De yırtık filan yoksa nsl olacak ki o... Bi idrar testi yapsan varsa bişey belki çıkar
günaydın kızlar
bayadır yazmıodum ben yine adet olucam test yaptırdık negatif hayırlısı ama üzülmüorum çünküüüüüüüüüüüüüü
bu ay aşılama yaptırcas rabbim kısmet eder inşallahh beklemenin manası kalmadı kürtajın üstünden 9 ay geçti ve ben hiç korunmadım şimdi adet olmayı bekliorum bugün yarın olurum ağrım çok 2.günü allahın izniyle başlıoruz dualarınızı eksik etmeyin nolur
hayırlısı bitanem çok bekledin sen aşılama yaptır tabi inş bu son reglin olmuştur ... Bu kez güzel olacak inşallahgünaydın kızlar
Kızlar günaydın allah razı olsun hepinizden muaynemi oldum adetken rahim temiz ilaca başladım bugün bitcek cumartesi randevum var yuurtam yeterincebüyümüşse o gün olcak aşılama inşallah dalarınızı eksik etmeyin nolur allaha emanet olun hepiniz çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?