Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarın sabah 11 de aşılamam var her türlü duayla desteğinizi bekliorum:):):)
çok umutluyum rabbim ağlatmasın çok emek harcıyorum inanın muayne evime çok uzak işten çıkıorum oraya gidiyorum ordan çıkıp eve gitmek eziyet hele dün akşam çat iğnesi yazdı doktor 11 de vurulcaksın dedi gece gittik devlet hastanesine doktor reçete yazdı özel muayne hastane diil bişi diik ben aptalım ya o saatte gelcem çatlatma iğnesi olmaya bi tarafımdan uydurcam sanki vurmadılar iğneyi bana neymiş reçetede protokol numarası yokmuş vuramazmış acilde bi ton insan delirdim bi cıngar çıkardım kocamda aynı olaylı bi geceydi dışarı çıktım ağlıyorum benim stres olmamam lazım moralimin bozulmaması lazım diye kız o kadar iticiydiki benden önce ğne yaptırcak bi teyze vardı hemşire nerde diye sordu geziyo hemşire geziyo diye bağırdı kadına bana da bağırdı neyse çıktık ordan mahallede polikinlik vardı özel oraya gidelim dedik bi gittik orası kapanmış yerine eczane açılmış:)sonra atladık taksiye özel hastaneye gttik orda hallettik 12 ye geliodu biraz geciktik ama vardır bi hayır yumurtalarımdan 1 tanesi büyümüş sadece inşallah tutar yarın cuma ve cumartesi yıllık iznimden kullancam yatcam hafta sonu da temkinli olmakta fayda var
bu arada 9 dersimin 8 inden geçtim :):)şükürler olsunnn

Oyyy yavrum yaa ne sıkıntılar yaşamışsın neyseki sonu güzel bitmiş, yarın herşey çok güzel gelişecek bak emin ol... Aksini düşünme sakın...derslerde de süpersin geçemediğin hangisi merak ettim :))

selam kızlarrrrr cumanız mubarek olsun

şükürler olsun aşılamamız oldu allah sonsuz kez razı olsun hepinizden dualarınızı hissettim aşılama zor geçti baya canım yandı kanamam oldu ağrım çok oldu sarstı biraz canım kıymetli sanırım:)ama şimdi iyiyim dün annem geldi yanıma yattım hep ayağıma giydim kalın çoraplar battaniyenin altına girdim sıcacık bebeğim gel diye diye vakit geçirdim inşallah tutunur yavrucak 21.gün progestana başlıorum 19 mart test günümüz pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıyoruz doktorum süperdi pozitif enerjisiyle beni mutlu etti eşimde doktorumu çok sevdi bu benim için çok önemliydi dua ede ede yaptı aşılamayı yarım saat merkezde yattım sonra taksiyle geldim eve sonu güzel olsunda giden maddi manevi hiç bişey umrumda diil şimdi bekleme zamanı pazartesi iş başı yapcam şükür ki işim ağır diil
herkesleri kocamannn öpüyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarın sabah 11 de aşılamam var her türlü duayla desteğinizi bekliorum:):):)
çok umutluyum rabbim ağlatmasın çok emek harcıyorum inanın muayne evime çok uzak işten çıkıorum oraya gidiyorum ordan çıkıp eve gitmek eziyet hele dün akşam çat iğnesi yazdı doktor 11 de vurulcaksın dedi gece gittik devlet hastanesine doktor reçete yazdı özel muayne hastane diil bişi diik ben aptalım ya o saatte gelcem çatlatma iğnesi olmaya bi tarafımdan uydurcam sanki vurmadılar iğneyi bana neymiş reçetede protokol numarası yokmuş vuramazmış acilde bi ton insan delirdim bi cıngar çıkardım kocamda aynı olaylı bi geceydi dışarı çıktım ağlıyorum benim stres olmamam lazım moralimin bozulmaması lazım diye kız o kadar iticiydiki benden önce ğne yaptırcak bi teyze vardı hemşire nerde diye sordu geziyo hemşire geziyo diye bağırdı kadına bana da bağırdı neyse çıktık ordan mahallede polikinlik vardı özel oraya gidelim dedik bi gittik orası kapanmış yerine eczane açılmış:)sonra atladık taksiye özel hastaneye gttik orda hallettik 12 ye geliodu biraz geciktik ama vardır bi hayır yumurtalarımdan 1 tanesi büyümüş sadece inşallah tutar yarın cuma ve cumartesi yıllık iznimden kullancam yatcam hafta sonu da temkinli olmakta fayda var
bu arada 9 dersimin 8 inden geçtim :):)şükürler olsunnn

şükürler olsun aşılamamız oldu allah sonsuz kez razı olsun hepinizden dualarınızı hissettim aşılama zor geçti baya canım yandı kanamam oldu ağrım çok oldu sarstı biraz canım kıymetli sanırım:)ama şimdi iyiyim dün annem geldi yanıma yattım hep ayağıma giydim kalın çoraplar battaniyenin altına girdim sıcacık bebeğim gel diye diye vakit geçirdim inşallah tutunur yavrucak 21.gün progestana başlıorum 19 mart test günümüz pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıyoruz doktorum süperdi pozitif enerjisiyle beni mutlu etti eşimde doktorumu çok sevdi bu benim için çok önemliydi dua ede ede yaptı aşılamayı yarım saat merkezde yattım sonra taksiyle geldim eve sonu güzel olsunda giden maddi manevi hiç bişey umrumda diil şimdi bekleme zamanı pazartesi iş başı yapcam şükür ki işim ağır diil

nazımm kuzumm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim 19 martta senden güzel haberler alıcaz inşallahh :)

günaydın kızlar
hepinizin yazdıklarını her zaman okuyorum tek tek yazmak istiyorum bu siteye sadece sizler için geliyorum okuyup çıkyotum sadece
ben 2 gündür idrar testi yapıyorum negatif silik bile çizgi yok ateşimi ölçüyodum ateşim düştü kasıklarımda adet ağrım var adet belirtilerinin hepsi var piskopat oldum ya ben bilmem kaç aydan beri vucudumu tanıdım ya anlıyorum malesef adet olucam kızlar bundan eminim o yüzden kan testine de gitmiycem o heycanı yaşamaya gerek yok bi kaç güne adet olurum sonra yolumuza bakıcaz bi süre istemiyorum uğraşmak doktora falan gitmicem çok yoruldum 9 aydır her ay doktordaydım mutsuzum çok mutsuzum ama isyanda etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği hepinizi seviyorum
yazmazsammerak etmeyin iyi bişey olursa gelir yazarım bi gün ............

günaydın kızlar
hepinizin yazdıklarını her zaman okuyorum tek tek yazmak istiyorum bu siteye sadece sizler için geliyorum okuyup çıkyotum sadece
ben 2 gündür idrar testi yapıyorum negatif silik bile çizgi yok ateşimi ölçüyodum ateşim düştü kasıklarımda adet ağrım var adet belirtilerinin hepsi var piskopat oldum ya ben bilmem kaç aydan beri vucudumu tanıdım ya anlıyorum malesef adet olucam kızlar bundan eminim o yüzden kan testine de gitmiycem o heycanı yaşamaya gerek yok bi kaç güne adet olurum sonra yolumuza bakıcaz bi süre istemiyorum uğraşmak doktora falan gitmicem çok yoruldum 9 aydır her ay doktordaydım mutsuzum çok mutsuzum ama isyanda etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği hepinizi seviyorum
yazmazsammerak etmeyin iyi bişey olursa gelir yazarım bi gün ............

tabiiki durumun çok zor cnm allahtan umut kesilmez bnm öyle tanıdıklarım varki basta kendim anne olduk bana dr senin aşılama da olmaz tüp bebek lazım dedi dr ilk kızım kendilliğinden oldu.ikinide kendiliğinden oldu.bi arkadaşımın 6 senedir olmuyodu dr yapacak bişey yok dedi oda kendi kendine oldu.rabbimn takdiri hayırlısı dua et çoook dua et ben ilk bebeğim oldugunda bir gece oturup biraz kuran okudum ellerimi açtım ağlaya ağlaya dua ettim içimden gldiği gibi.bunu söylemek kolay biliyorum ama kendini üzme yıpratma umudunu yitirme

nazlim hadi mujdeli haberi ver bize bugun Allahim kimsenin kolunu kucagini bos birakmasin amin

nazlim hadi mujdeli haberi ver bize bugun Allahim kimsenin kolunu kucagini bos birakmasin amin

gurbetguzeli sen hamile misin canimmm
cooook sevindimmmmmm tebrik ederim
yeni hamissin herhalde tickere bakilirsa
saglikli bir hamilelik olsun

nazlim umarim iyi haberleri aliriz senden gonlumuz seninle

yok bir sitemim hayatta herşey kısmet....
dün adet oldum kızlar hayırlısı bi süre doktor falan yok uğraşmak yok gücümü yeniden topladıımda ayağa kalkarım şimdi yoruldum hemde çok...
sizi seviyorum

selam kızlarr

bana 500 yasin okuncak:)kafayı yedim bu ay dualara adıcam kendimi başka türlü rahat edemicam yoksa okuyabilecek olan varsa rakam bildirirse sevinirim okuyamazsanız da canınız saolsun sakın kırılcam diye düşünmeyin çoğunuzun bebeği var 1 kişi 1 den fazla okuyabilir sıkıntı yok
okuyandan okumayandan allah razı olsun

selam kızlarr

bana 500 yasin okuncak:)kafayı yedim bu ay dualara adıcam kendimi başka türlü rahat edemicam yoksa okuyabilecek olan varsa rakam bildirirse sevinirim okuyamazsanız da canınız saolsun sakın kırılcam diye düşünmeyin çoğunuzun bebeği var 1 kişi 1 den fazla okuyabilir sıkıntı yok
cnm 5 tane okuyabilirim yazabilirsin 5 tane süresi uzunsa daha fazlada okurumşimdilik 5 yazayımda devam ederiz

selam kızlarr

canım üzülme allah büyük emin ol rabbim imtahanıdır ben hep inanıyom yaşadıgımız üzüldüğümüz herşey imtan hep kendimi öne sürmek istemiyom biliyosun karnımda 8 aylık oglum öldü bazen oglan çocugu gördüğümde aklıma geliyo veeeeeee emin ol ne zaman aklıma gelse arkasından hemen o gün engeli bir erkek görüyom kız da degil belki gerçekden benim yavrumda öyle olcakdı rabbim onu aldı yerine kızımı verdi çok güzel ama hep şükrettim acım sizden başkası bilmedi eşim bile görmezden geldi içimdeki çıglıkları sadece rabbim biliyodu yutkundum bogazımda düğümlendi acım seni çok iyi anlıyom sen sabret bu ayya mahsus degil hep ibadetini yap emin ol ibadetin duan seni yavruna kavuşturcak ben inanıyom senin mucizen gelcek yeterki canım sabır sabır dagggg gibi gözükür önce sonra küçülürmüş senin acında küçülüp yok olcak benim gibi oturup cim cime kızınla ugraşcan bu sözleri unutma rabbimin izniyle olcak sakın aksini düşünme canım seni öpüyom işlh yavrun hayırlısıyla gelcek unutma sabırrrrrrrrrrrrrrrrr

cnm 5 tane okuyabilirim yazabilirsin 5 tane süresi uzunsa daha fazlada okurumşimdilik 5 yazayımda devam ederiz

canım allah razı olsun çok sağolasın
canım üzülme allah büyük emin ol rabbim imtahanıdır ben hep inanıyom yaşadıgımız üzüldüğümüz herşey imtan hep kendimi öne sürmek istemiyom biliyosun karnımda 8 aylık oglum öldü bazen oglan çocugu gördüğümde aklıma geliyo veeeeeee emin ol ne zaman aklıma gelse arkasından hemen o gün engeli bir erkek görüyom kız da degil belki gerçekden benim yavrumda öyle olcakdı rabbim onu aldı yerine kızımı verdi çok güzel ama hep şükrettim acım sizden başkası bilmedi eşim bile görmezden geldi içimdeki çıglıkları sadece rabbim biliyodu yutkundum bogazımda düğümlendi acım seni çok iyi anlıyom sen sabret bu ayya mahsus degil hep ibadetini yap emin ol ibadetin duan seni yavruna kavuşturcak ben inanıyom senin mucizen gelcek yeterki canım sabır sabır dagggg gibi gözükür önce sonra küçülürmüş senin acında küçülüp yok olcak benim gibi oturup cim cime kızınla ugraşcan bu sözleri unutma rabbimin izniyle olcak sakın aksini düşünme canım seni öpüyom işlh yavrun hayırlısıyla gelcek unutma sabırrrrrrrrrrrrrrrrr

ah kuzum bi kez isyan etmedim bende şükürler olsun 2 meleğim var dedim onlar cennet kapısında beni beklicek dedim rabbim onları benden daha çok sevmiş dedim yine isyan etmiyorum sabrediyorumşükürler olsun ondan gelen her şeye duamı her zaman ederim ama bu ay farklı bi istek var işte içimde rabbim daim etsin inşallah kokladım cimcime kızını:)

selam kızlar bi ce deyim dedim. herkesin allah kalbine gönlüne göre versin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün.

Çok uzun zamandır yoktum. Babam vefat etti Mart ayında. Şimdi de kızımın dişleri çıkıyor biraz sancılı süreçteyim. Ama iyiyiz çok şükür. ,

Ewery hiç bişi kalmamış doğuma, umarım rahat geçer herşey,

Nazlım nolur üzülme artık, sadece tevekkül, başka çare yok.

duman,tubiş,dirmit,kardelya hanım ve beyler nasıl,umarım sıkıntı yoktur.

paşam,müge,beydağlı,keep,gurbetgüzeli ve unuttuklarım.hepiniz öpüldünüz...

Çok uzun zamandır yoktum. Babam vefat etti Mart ayında. Şimdi de kızımın dişleri çıkıyor biraz sancılı süreçteyim. Ama iyiyiz çok şükür. ,

merhaba canım basın sagolsun
kızın ıcın kolay olur umarım bır an once atlatırsınız
benım 24 nısanda sezeryanım var kızlar
oglum ters duruyor donmedı sezeryan olucaz ınsallah kavusucam ogluma

cnmm başınız saolsun Allahım mekanını cennet etsin...
ayy kıyamam yaaa çok ateş yapıyomu dişleri ? bizde 3.5 aylık olduk Allaha şükür herşey yolunda büyüyo oğluşum :)

cnmm çok az kalmışş hadi gözünaydın sağlıklı sıhhatli al inşallah kucağına

canım başın sağolsun, kızına da acil şifalar bir an önce atlatın diş olayını inşallah. Benim genetik testim de çıkmış bu hafta almaya gidicem. İşe başladım bir de 1,5 ay önce haberler bu kadar

sağol canım. oğluşun inatçı mi biraz ne? olsun, o da öyle gelmek istiyor demekki.umarım sağlıkla gelmiştir bebişin. Allah ikinize de yardım etsin...

cnmm başınız saolsun Allahım mekanını cennet etsin...
ayy kıyamam yaaa çok ateş yapıyomu dişleri ? bizde 3.5 aylık olduk Allaha şükür herşey yolunda büyüyo oğluşum ::

sağol canım. oooooooo kocaman olmuş efecan.çok ateş yapmıyor şimdilik. zaten hala patlamadı ancak diş etleri şiş. açıkçası çok olmasa da sancılı bir süreç.ama gçecek.

cnmm çok az kalmışş hadi gözünaydın sağlıklı sıhhatli al inşallah kucağına

canım başın sağolsun, kızına da acil şifalar bir an önce atlatın diş olayını inşallah. Benim genetik testim de çıkmış bu hafta almaya gidicem. İşe başladım bir de 1,5 ay önce haberler bu kadar

sağol canım. umarım çok çok güzel gelişmeler seni bekliyordur. işin de hayırlı olsun. umarım herşey istediğin doğrultuda sonuçlanır...

başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun... Diş sürecide çok zordur bizimde başlar yakında kolay gelsin size

ewerycim doğum yaptın demek bebeğin nasıl inş sıkıntın yoktur , sezeryan olsun üzülme ben öyle çok zorluk çekmedim

Mügem işede girdin inşallah sırada bebek vardır
Kızlar hepinizi çok özledim be güzeldi eski günlerimiz, bende bi değişiklik yok kızım 4 aylık oldu ücretsiz izindeyim tüm günüm bebeğimle geçiyo evde olmak sıkıcı ama

kızlar ben kavustum ogluma sımdı baya zaman oldu:16:
alıstık bırbırımıze
darısı tum bekleyen ve ısteyen canım arkadaslarıma olsun:16:
sezeryan cok cok rahattı ve spınal sezeryan oldum cok keyıflıydı o anlar memnun kaldım bır zorlugu yok hıc, yıneolsa yıne sezeryan ısterım

Back