günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın sabah 11 de aşılamam var her türlü duayla desteğinizi bekliorum:):):)
çok umutluyum rabbim ağlatmasın çok emek harcıyorum inanın muayne evime çok uzak işten çıkıorum oraya gidiyorum ordan çıkıp eve gitmek eziyet hele dün akşam çat iğnesi yazdı doktor 11 de vurulcaksın dedi gece gittik devlet hastanesine doktor reçete yazdı özel muayne hastane diil bişi diik ben aptalım ya o saatte gelcem çatlatma iğnesi olmaya bi tarafımdan uydurcam sanki vurmadılar iğneyi bana neymiş reçetede protokol numarası yokmuş vuramazmış acilde bi ton insan delirdim bi cıngar çıkardım kocamda aynı olaylı bi geceydi dışarı çıktım ağlıyorum benim stres olmamam lazım moralimin bozulmaması lazım diye kız o kadar iticiydiki benden önce ğne yaptırcak bi teyze vardı hemşire nerde diye sordu geziyo hemşire geziyo diye bağırdı kadına bana da bağırdı neyse çıktık ordan mahallede polikinlik vardı özel oraya gidelim dedik bi gittik orası kapanmış yerine eczane açılmış:)sonra atladık taksiye özel hastaneye gttik orda hallettik 12 ye geliodu biraz geciktik ama vardır bi hayır yumurtalarımdan 1 tanesi büyümüş sadece inşallah tutar yarın cuma ve cumartesi yıllık iznimden kullancam yatcam hafta sonu da temkinli olmakta fayda var
bu arada 9 dersimin 8 inden geçtim :):)şükürler olsunnn
Oyyy yavrum yaa ne sıkıntılar yaşamışsın neyseki sonu güzel bitmiş, yarın herşey çok güzel gelişecek bak emin ol... Aksini düşünme sakın...derslerde de süpersin geçemediğin hangisi merak ettim :))