kızlar selam
birsen doğumdan çıkmış şükürler olsun birsende bebişte iyiymiş kendisiyle konuşamadım daha yeni odaya almışlar annesiyle konuştum size haber vermek istedim gözyaşlarımı tutamıyorum şükürler olsun rabbim bir mucizayi daha gösterdi bize
tuğgbacım canımm rabbim oğluna sana eşine güzrel ömür versin sahalardan uzak kaldım biraz ama takipteydim sağlıcakla büyüsün yürüsün inşallahh
bende bi değişiklik yok :)
dilek müge mirage sanırım eskilerden biz kaldık bi rabbim hayırlısıyla bize ve tüm bekleyenlerde evlat nasib etsin inşallahh
herkesi öptüm
kızlaaarrrÇok şükür sonunda bende 9 aylık bi sürenin sonuna geldim ,yarın sabah 9 da kısmetse doğuma alınıcam...Bu güne gelene kadar hayal gibiydi,Allah biliyo ya halada çok korku var içimde,şu 1 günde bitsin öyle rahatlıycam...Dualarınızı eksik etmeyin bizden... Ben de inşallah hepiniz için dua edicem...Akşam belki girmeye fırsatım olmaz diye şimdiden girdim... hepinizi öperim görüşürüz kızlar....
kızlarr çok çok saolunnn sonunda aldım efemi kucağıma Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallahhh bu arada doğum hikayemide paylaşim
pazartesi sabah rüyamda nişanım gelmiş eşimi uyandırıyodum doğuma gidiyoruz die sonra uyandım lavaboya gittimde akıntımla birlikte çok minik kırmızılık gördüm ama 2 gündür beyaz akıntım çok fazlaydı pazargünü fazla gezdiktesonre hemen duş aldım evi toparladım koçişime kahvaltı hazırladım sonra nolurnolmaz die bütün eşyaları arabaya indirdik ve doktorun yolunu tuttuk muayenede 2.5 cm açılmam oldugunu ve doğumun başladığını öğrendik hemen yatışım yapıldı ve doğumhaneye alındım suni sancım bağlandı saat 9:30 itibariyle saat 10.30 gibi açılmam 4 cm oldu ve epidural yapıldı gayet rahattı sadece sancılar 100 ü vurdugunda az ağrı hissetttim onun dışında iyiydi :) saat 12 gibi açılmam 8 cm oldu ama bebeğin başı yukarıdaydı oyuzden doğum masasına alındım ıkınmalar başladı saat 12:45 gibi doktorum geldii ve doğum başladı doğumda canımı yakan tek şey karnıma bastırmaları oldu cnm çok acıdı ama oğluşum çıkışını hissettiğim anda bütün acılarım bitti oğluşum 10 15 saniye sonra ağlamaya başladı ve yanıma getirdiler o an anlatılmaz yaşanır derler yaa işte ölee ... benim biraz fazla yırtılmam olmuş oyuzden doktor 20 25 dk beni dikti saat 1:30 da odamızdaydık ve oğluşumu emzirmeye çalışıyodum :)) bu arada bebeğim 3200 boyuda 51 cm dünyaya geldi :) işte doğum hikayemmm
Kızlar ben bayadır giremedim sormayın başıma gelenleri. 30 aralıkta eve hırsız girdi laptop gitti tabi internette gitti ancak dün alabildik yenisini. Bir de benim minnak hastalandı ateşlendi antibiyotik iğne yedi 3 gün falan sormayın yoğun ve zor bir dönem geçirdik. Şimdi iyiyiz. Hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir hepiniz kızlar...
nazlımm çok çok saol cnm benimm aminn inşallahhh ... en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhkızlar selam
birsen doğumdan çıkmış şükürler olsun birsende bebişte iyiymiş kendisiyle konuşamadım daha yeni odaya almışlar annesiyle konuştum size haber vermek istedim gözyaşlarımı tutamıyorum şükürler olsun rabbim bir mucizayi daha gösterdi bize
tuğgbacım canımm rabbim oğluna sana eşine güzrel ömür versin sahalardan uzak kaldım biraz ama takipteydim sağlıcakla büyüsün yürüsün inşallahh
dilek müge mirage sanırım eskilerden biz kaldık bi rabbim hayırlısıyla bize ve tüm bekleyenlerde evlat nasib etsin inşallahh
herkesi öptüm
çok saol cnm Allaha şükür doğumu kolay atlattım :)) çok çok saol cnm ...canım Allah sağlıklı doğum nasip etti inşallah kızınla eşinle mutlu bir ömür sürersin,gözün aydın canım, Allah bağışlasın...
Aslanım be, canım ben de çok rahat bi doğum yapmıştım, Allah bi avazda kurtardı bizi çok şükür. Allah sana oğluna ve eşine sağlıklı bir ömür nasip etsin. Allah bağışlasın...
Kızlar ben bayadır giremedim sormayın başıma gelenleri. 30 aralıkta eve hırsız girdi laptop gitti tabi internette gitti ancak dün alabildik yenisini. Bir de benim minnak hastalandı ateşlendi antibiyotik iğne yedi 3 gün falan sormayın yoğun ve zor bir dönem geçirdik. Şimdi iyiyiz. Hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir hepiniz kızlar...
canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
kızlar selam
herkesi öptüm
kızlar selam
herkesi öptüm
nazlııııım nerdesin kız sen? napıyosun? doğal yoldan denemeye devam mı?
dumanııım canıııım. güzel arkadaşımm. gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. gerçekten hayal gibi, daha dün gibi yine düştü diye anlatmaların. bak geçti gitti işte. Allahım sonunda kucağına almanı nasip etti bebeğini. tebrik ederim canımmm.
birsen cım o gogusler mutlaka yara oluo onun bı zamanı var o gelemden gecmıo bı zaman canın yanıo tabıkı çok zor gecıo ılk gunler
o uykular gerıde kaldı bak bana hamılelıgımın son bı ayıda dahıl 8 aydır uykum yok benım gecelerı benımkı hıc uyumuo ıkı kalkıs arası bı saat bıle yok ya sabır cekıom sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?