• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar selam
birsen doğumdan çıkmış şükürler olsun birsende bebişte iyiymiş kendisiyle konuşamadım daha yeni odaya almışlar annesiyle konuştum size haber vermek istedim gözyaşlarımı tutamıyorum şükürler olsun rabbim bir mucizayi daha gösterdi bize

tuğgbacım canımm rabbim oğluna sana eşine güzrel ömür versin sahalardan uzak kaldım biraz ama takipteydim sağlıcakla büyüsün yürüsün inşallahh

bende bi değişiklik yok :)
dilek müge mirage sanırım eskilerden biz kaldık bi rabbim hayırlısıyla bize ve tüm bekleyenlerde evlat nasib etsin inşallahh
herkesi öptüm

kızlar selam
birsen doğumdan çıkmış şükürler olsun birsende bebişte iyiymiş kendisiyle konuşamadım daha yeni odaya almışlar annesiyle konuştum size haber vermek istedim gözyaşlarımı tutamıyorum şükürler olsun rabbim bir mucizayi daha gösterdi bize

tuğgbacım canımm rabbim oğluna sana eşine güzrel ömür versin sahalardan uzak kaldım biraz ama takipteydim sağlıcakla büyüsün yürüsün inşallahh

dilek müge mirage sanırım eskilerden biz kaldık bi rabbim hayırlısıyla bize ve tüm bekleyenlerde evlat nasib etsin inşallahh
herkesi öptüm

ewet kuzum bende konuştum birsenle ,zeynep eşan hanımda iyiyimiş...walla kendim doğurmuş kadar çok sewindim darısı sana ve tüm isteyenlere olsun...

seni çok özledim kuzummmmmm benimmm:29:

birsennnnnnnnnnncim canım çok sevindim allah analı babalı saglıcakla büyütsün işlh canı kendine kızına iyi bak çok sevindimyaaaaaaa hadi bakalım darısı tüm isteyenlere

canım arkadaşlarım birsenimde anne oldu çok şükür şu topiği açtığımda ne duygulardaydım sizleri tanıdım güzel şeylerin olması için hep birbirimize destek olduk sırt çıktık merak ettik birbirimizi we teker teker amacımıza ulaştık ulaşıyoruz dualarım sewgi dilek yasemin başta olmak üzeree tüm iteyenlerede bu gzl duyguyu tattırmak we tabii hep dediğim gibi en doğru zamanda işlhh diceğim şukii allahım szlerede işlhh en hayırlısını sağlıklısını gönlünüzdekini en hayırlı zaman ne zamansa ozmnda wersin işlhh

bu arada bnde iiyim çok şükür efe 7.5 aylık oldu çok yaramaz bi oğlum war bni çok yoruyo walla uyku muyku yook bide dişler çıkıyoo ooof diiyim size.) szlerde iisinizdir işlhh hepinizi öpüyorum kızlar alaha emanet olun

kızlaaarrr:16::16: Çok şükür sonunda bende 9 aylık bi sürenin sonuna geldim:nazar:,yarın sabah 9 da kısmetse doğuma alınıcam...Bu güne gelene kadar hayal gibiydi,Allah biliyo ya halada çok korku var içimde,şu 1 günde bitsin öyle rahatlıycam...Dualarınızı eksik etmeyin bizden... Ben de inşallah hepiniz için dua edicem...Akşam belki girmeye fırsatım olmaz diye şimdiden girdim... hepinizi öperim:54: görüşürüz kızlar....

canım Allah sağlıklı doğum nasip etti inşallah kızınla eşinle mutlu bir ömür sürersin,gözün aydın canım, Allah bağışlasın...

kızlarr çok çok saolunnn sonunda aldım efemi kucağıma Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallahhh bu arada doğum hikayemide paylaşim :P

pazartesi sabah rüyamda nişanım gelmiş eşimi uyandırıyodum doğuma gidiyoruz die sonra uyandım lavaboya gittimde akıntımla birlikte çok minik kırmızılık gördüm ama 2 gündür beyaz akıntım çok fazlaydı pazargünü fazla gezdikte :P sonre hemen duş aldım evi toparladım koçişime kahvaltı hazırladım sonra nolurnolmaz die bütün eşyaları arabaya indirdik ve doktorun yolunu tuttuk muayenede 2.5 cm açılmam oldugunu ve doğumun başladığını öğrendik hemen yatışım yapıldı ve doğumhaneye alındım suni sancım bağlandı saat 9:30 itibariyle saat 10.30 gibi açılmam 4 cm oldu ve epidural yapıldı gayet rahattı sadece sancılar 100 ü vurdugunda az ağrı hissetttim onun dışında iyiydi :) saat 12 gibi açılmam 8 cm oldu ama bebeğin başı yukarıdaydı oyuzden doğum masasına alındım ıkınmalar başladı saat 12:45 gibi doktorum geldii ve doğum başladı doğumda canımı yakan tek şey karnıma bastırmaları oldu cnm çok acıdı ama oğluşum çıkışını hissettiğim anda bütün acılarım bitti oğluşum 10 15 saniye sonra ağlamaya başladı ve yanıma getirdiler o an anlatılmaz yaşanır derler yaa işte ölee ... benim biraz fazla yırtılmam olmuş oyuzden doktor 20 25 dk beni dikti :P saat 1:30 da odamızdaydık ve oğluşumu emzirmeye çalışıyodum :)) bu arada bebeğim 3200 boyuda 51 cm dünyaya geldi :) işte doğum hikayemmm :P

Aslanım be, canım ben de çok rahat bi doğum yapmıştım, Allah bi avazda kurtardı bizi çok şükür. Allah sana oğluna ve eşine sağlıklı bir ömür nasip etsin. Allah bağışlasın...

Kızlar ben bayadır giremedim sormayın başıma gelenleri. 30 aralıkta eve hırsız girdi laptop gitti tabi internette gitti ancak dün alabildik yenisini. Bir de benim minnak hastalandı ateşlendi antibiyotik iğne yedi 3 gün falan sormayın yoğun ve zor bir dönem geçirdik. Şimdi iyiyiz. Hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir hepiniz kızlar...

Kızlar ben bayadır giremedim sormayın başıma gelenleri. 30 aralıkta eve hırsız girdi laptop gitti tabi internette gitti ancak dün alabildik yenisini. Bir de benim minnak hastalandı ateşlendi antibiyotik iğne yedi 3 gün falan sormayın yoğun ve zor bir dönem geçirdik. Şimdi iyiyiz. Hepinizi öpüyorum umarım iyisinizdir hepiniz kızlar...

iki durum icin de cok gecmis olsun canim:16:
tabiki saglik daha onemli, bebeginin simdi iyi olmasina sevindim:nazar:
ben de gun sayiyorum ogluma kavusmak icin bende haber boyle:34:

kızlar selam

herkesi öptüm
nazlımm çok çok saol cnm benimm aminn inşallahhh ... en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh
canım Allah sağlıklı doğum nasip etti inşallah kızınla eşinle mutlu bir ömür sürersin,gözün aydın canım, Allah bağışlasın...

Aslanım be, canım ben de çok rahat bi doğum yapmıştım, Allah bi avazda kurtardı bizi çok şükür. Allah sana oğluna ve eşine sağlıklı bir ömür nasip etsin. Allah bağışlasın...
çok saol cnm Allaha şükür doğumu kolay atlattım :)) çok çok saol cnm ...

ahh cnmm yaaa çok geçmiş olsunnn öncelikle bebeğine sonrada hırsızlık olayına... bebişin ii dimi şimdi kıyamam yaa benimde en korktugum şey ateş ... bizde sizi öpüyouzz :)

canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...

canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...

canım aman mama vermesen çok iyi olur senin memeni almaz az geldiği için hep aglar mama rahat diye 2 günlük bebebişin mamayı seçer.......hep mama kulananlar çobuk memeyi bırakıyo 9 ay kendini zorladı 2 gün zorla emsin 2 damlada gelse kardır ben dogumun 2 ci gün o acılarla emzirmeye çalışdım öyle öyle süt geldi şimdi maşşalllah ............ cop cop emiyo yinede sen bilirsin tabi mama zor olur sana çok seviniyom senin adına kardeşime anneme hep anlattım seni ve savaşçı kızın bebişini öp benim için kendini sakın ha üşütme dikişlerin acır by

canım ya kıyamam sana ben... düzeninizi en kısa zamanda oturtursunuz inşallah. Meme ucu yarasına gelince baya araştırmıştım ben bunu. Sana özelden bi krem adı vereyim imkan olurda bulabilirsen onu kullan. Kullananların çok memnun olduğunu biliyorum. Bir de göğüs kalkanı almanı şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca eğer ateşlenirsen hemen doktora git ve soğuk kompres yap. Bir de göğüs pedi kullanmak önemliymiş çünkü göğüslerin ıslak kalmaması gerekli diye biliyorum. Zeyna'yla :) ve eşinle mutluluklar dilerim kuzum :)

kızlar selam

herkesi öptüm

evet canım bi biz kaldık :( ben artık bebeği hayatımın odağı olmaktan çıkardım. Zamanla ve acılı oldu ama alıştım az kalsın panik atak oluyordum hatta oldum sanırım çünkü tam anlamıyla geçmedi hala belirtiler :( Amin kuzum amin... Çok özledim seni çatlak :)

kızlar selam... tek tek alıntı yapamıyorum hepinize tekrar tekrar çook teşekkür ediyorum..Allah herkese yaşatsın...
Ben bugün daha iyi gibiyim dikiş yerlerim daha az acıyo en azından... hala sütüm yok, kızımın açlıktan karnı gurulduyo :(
kardelyacım bende çok üzülere veriyorum mamayı ama süt gelmiyo canım boşa emiyoçocuk sağınca anladım 20 dk sağıyorum 15 cc anca çıkıyo, gece karnı gurul guruldu,yine 2 saatte bir mutlaka emziriyorum,ama mamayı da veriyorum içim acıyo öyle açlıktan aranarak ağlarken beklemek istemiyorum süt gelsin diye :(
müge canım gögüs kalkanını bugün aldırıcam... ayva çekirdeğinden bi tarif duymuştum onu yapıp sürdüm merhem gibi oluyo,şimdi bugün biraz daha düzeldi...gögüs kalkanı yerinede dün silikon gögüs meme ucu kullandım..bugün onuda aldırıcam artık... sağol canım...

kızlar selam

herkesi öptüm

nazlııııım nerdesin kız sen? napıyosun? doğal yoldan denemeye devam mı?

dumanııım canıııım. güzel arkadaşımm. gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. gerçekten hayal gibi, daha dün gibi yine düştü diye anlatmaların. bak geçti gitti işte. Allahım sonunda kucağına almanı nasip etti bebeğini. tebrik ederim canımmm.

nazlııııım nerdesin kız sen? napıyosun? doğal yoldan denemeye devam mı?

dumanııım canıııım. güzel arkadaşımm. gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. gerçekten hayal gibi, daha dün gibi yine düştü diye anlatmaların. bak geçti gitti işte. Allahım sonunda kucağına almanı nasip etti bebeğini. tebrik ederim canımmm.

Yaa canım dimi en dibi de yaşadım burda en güzel duyguyuda hayat bu kadar garip inş.sende güzel haberleri verirsin yakında öpüyorum

kızlar ne var nen yok :3::3::3:hepinizi özledim yarıdan çognzla facede görüşüyorm sizler nasılsınzı görüşmediklrim :29:

birsen cım o gogusler mutlaka yara oluo onun bı zamanı var o gelemden gecmıo bı zaman canın yanıo tabıkı çok zor gecıo ılk gunler
o uykular gerıde kaldı bak bana hamılelıgımın son bı ayıda dahıl 8 aydır uykum yok benım gecelerı benımkı hıc uyumuo ıkı kalkıs arası bı saat bıle yok ya sabır cekıom sabaha kadar

kızlar prez..kullanıp yine de gebe kalan var mı acaba ya? ben bu aralar aşırı derecedee sabah ve gece mide bulantısı yaşıyorum.göğüğslerde hassasiyet vs tüm gebelik belirtileri var ama bu adet belirtileri de olaiblir ama ne bileyim... bu arada adetime 2-3 gün var 3 ay önce kürtaj olmuştum hala onun etkisinden mi acaba bilemedim.... ama ilk defa böyle bir aşırı ve uzun süren mide bulantım oluyor.5-6 gündür sürüyor.... önce geçiştirdim ama ...

birsen cım o gogusler mutlaka yara oluo onun bı zamanı var o gelemden gecmıo bı zaman canın yanıo tabıkı çok zor gecıo ılk gunler
o uykular gerıde kaldı bak bana hamılelıgımın son bı ayıda dahıl 8 aydır uykum yok benım gecelerı benımkı hıc uyumuo ıkı kalkıs arası bı saat bıle yok ya sabır cekıom sabaha kadar

Cnm göğüs yaralarım geçti çok şükür ayva çekirdeğinden krem yaptım yüzyılın icadı 2 güne iyileştim ;) ama uykusuzluk halaaa alışamadım :( sersem gibiyim valla inş biraz büyüyünce en azından uyku süresi uzar

Back