Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Of haziran deme, haziran sonu temmuz başı gibi doğuracaktım, hamile elbisesi bile almıştım kendime, karnımın büyümesini iple çekiyrodum. Neyse hayırlısı.
bende öyleydim ama kalkıp hazirana lanet olsun dicek değilim herşeyde vardır elbet bi hayır.elbisen durcak elbet bidaki bebeklerimiz saglıklı olsun inşallah.

bugun hastaneye giittim kürtaj oldugum yere..patolojı sonucu cıkmıs.temiz cıktı zaten doktor genelde patoljıden bısey cıkmıo dedi.bende nedeni arastırılmıcak mı dedim en az bır ıkı ay gecmesı gerekiyor sonucun dogru cıkması için dedi.suan gebelıkle ılgılı herseyın gecmesı için rahat bı ay gecmesı gerekio dedi.bende artık evime gitçem..sizde de benim gibi mi oldu.3 ay korunma süresi verdi.

bana da 3 ay demıstı doktorum korunma surem ıcın.son adetımı oldum ama daha karar vermedık esımle ne zaman doktora gıtmelıyım dıye.sankı korkuyoruz tekrar hamıle kalırsam aynı seylerı yasarsam dıye.nasıl da beklemıstık 3 ayın dolmasını.doldu ama korkular var

3 ay korunma süresi vermesi beni üzdü.

uzulme canım benım.bu senın ve ılerıde dogacak bebegın ıcın hayırlı bır zaman.
bazı doktorlar bi adet dönemi gecsın dıolar ya sadece öyle dıcek sandım..alttan muane oldum..yumurtaların ve rahmın güzel bi sıkıntı yok dedı 3 ay korun vucut eskı halını gelsın hamılelıkle yasadıgını atsın psikolojık olarak da hazır ol sonra düşün dedi.ama ben adet dönemi geçsin korunmucam dersen tercih senin risk alma derim.korunma süresi herkesin 3 ay mı dedi acaba doktoru yoksa daha az ve fazla mı mera ettim.

Merhaba,

Pataloji sonucunun temiz çıkmasına sevindim. Mol gebelik ya da dış gebelik tanısıda koyulabiliyo patoloji ile, en azından kötünün iyisi bunlar çıkmamış. benimde sonucum bugün çıkmış dr'umun asitanıyla konuştum normal düşük bulguları dedi (bende boş gebelik olduğu için dış gebelikten de şüphelenmişti çünkü)

İlk kürtajımdan sonra bana en az 2 adet dönemi mutlaka korunmalısın dedi. Dediği gibi yaptım tam 2 adetten sonra başladım ve ilk denemede hamile kaldım ama sonucu biliyosunuz. Genelde 2-3 ay korunma süresi veriyorlar. Hormonların ve rahmin normale dönmesi için... Ama bir arkadaşım kürtajdan sonra ilk adeti gördü ve hemen hamile kaldı ve şuan doğuma çok az zaman kaldı. Genelde ileri gebelik haftalarında olursa zaman biraz daha uzun olabiliyo ama daha erkense 2-3 ay genelde...

Araştırmalara gelince, salı günü doktorum ilk adetten sonra araştırmaya başlıycaz, ctesi hem kontrole gel hemde bunun detaylarını konuşalım dedi. İşte benim cephede duurmlar böyle...

Ben doktorumdan o kadar memnunum ki anlatamam. Ama şimdi 2. düşük oldu diye kafamda soru işaretleride oldu. Gerçi adamında yapacağı bişey yoktu (hele ki bunda ilerlemeyen bi gebelik sonuçta, adam napsın girip geliştirsin mi:)) Ama bilmiyorum bi başka dr'a daha gitmelimiyim ne biliyim kafam karıştı...

canım benim bende temiz çıkmasına sevindim ama kan pıhtılasması için test yapılmasını istiyorum...doktor en azından 1 ay gecmesı gerekır vucudun hamılelık etkısını atmak için dedi.eger ben sana sımdı kan testi yapsam şimdi dogru cıkmaz olmayan bısey cıkar biton sıkıntıı stres olursun dedi.oyüzden biraz dinnlen vücut eskı normall halıne dönsün ondan snra dedi.ben salı carsamba evime gitçem artık.evim herne kadar hakkaride olsam da ınsan evini özlüyo heleee eşimi..senin ikinci de mi oldu cokk üzüldüm yaaa birincisi zorken ıkıncıısı olmus allah yardımcın olsun üzülmee allah saglıklı bı bebek nasıp etsin inşallah.

Herkese güzel bir gün diliyorum. Yağmurlu ve kasvetli bir İstanbul günündn hepinize sevgiler.

Duman, Tubiş geri sayım nasıl gidiyo. Nasıl heyecanlısınız di mi? Artık elinize gelsin istyorsunuz minnaklarnız. Allah sağlıkla doğumlarnızı nasip etsin inşallah.,

Beydağlı canım, Adana nasıl hala yanıo mu? Annen nasıl? Sen iyisindir umarım.

Mügecim, umarım herşey istediğin gibi gelişir, test sonuçlarından anlamıyorum ama okuduğum kadarıyla çok çok büyük bir sorun yok inşallah...

Paşam uzun zamandır görüşemedik, özlediiim.

Dirmit canım senden de hiç haberim yok. Oğluşun nasıl? Ne gelişmeler var? Eğer kaçırdıysam yazdıysan kusura bakma.

Keep, every sizn nasıl gidior? Herşey yolundadır umarım.

Yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun. Allah gönlünüzün muradını versin.

Diğer kızlar hepinizi öpyorum.

Bizi sorarsanız kızla uğraşmaya devam. Süt içen, kaka yapan, uyuyan ve ağlayan bir küçük insan var kollarımda. Hala inanmıyorum onu doğurduğuma. Herşey bir rüyaydı ve bitti. Ama inanır mısınız hala karnımda o kıpırtıları hissetmek istiyorum. Çok özledim o tekmeleri. Allah hepimize bağışlasın yavrularımızı. Anne olmak çok çok güzel bir şey ve bence erkekler çok şanssız bu duyguları asla yaşayamayacaklar...

penpetekirim cnm demek tekmelerini özlüyosun halbuki o tekmeleyen suan kucağında ama o daha farklı bi duygu sanırım:) geri sayım hızlandı gibi sanki canım zaman çok çabuk geçiyo valla...

bugün dr daydık, benim 23 ocakta olması gereken doğum 8 ocak a düştü:) 8 inden sonra her an alabilirim hazırlıklı ol dedi,pıhtılaşmadan tırsıyo beklemek istemiyo anladığım kadarıyla..bebişim de büyümüş maşallah 1700 gr olmuş kasılma filan çıkmadı zaten normal doğum zor olurmuş çok rahat oldugu için..hayırlısı deyip bekliyorum işte:)

kuzumm hoşgeldinnn ... valla geri sat,yım başladı az kaldı bizimde kuzularımıza kavuşmamıza bu ara onun şeyleri ile uğraşıyorum ütüleri bitti dolabı yerleşicek hastane çıkışı yatagı falan hazırlancak sonra artık gelmesini beklicez :))
ahh cnm yaa siz böle diyince şuanki yediğim tekmelerin tadını çıkarıyorum ama çok özledim oğlumu artık kucağıma almak kokusunu duymak istiyorum :)) sana katılıyorumm erkekler bu konuda çok şanssız :))

maşşallah kuzunaa senin kocaman oldu anammm sen benden öncemi doğurcan kız hadi hadi hayırlısı :))

sağol kuzum iyiyim çok şükür annemde aynı hamdolsun...çok teşekkür ederim sorduğun için,walla biz hala soba yakmıyoruz ama havalar soğudu biraz,olsun artık o kadar:))
sizinde iyi olmanıza çok sewindim

hayırlısı ne ise o olsun canım benim gelsin teyzesinin prensesi içerde sıkıldı zaar çicukksıra tuğbaya geliyor:))

tuğbacım valla böyle giderse senden önce doğururm ben :)) sen uyku setimi almıştın? onu yıkamaya gerek varmı yaaa?

herhalde sıkıldı canım anlamadıkki her gittiğimizde yeni bi sürprizle karşılaşıyoruz:)

yaaa ama önce ben doğurcaktımmm duman benim sıramı aldıı ( ayy kuzum zamanını beklesin dumanımda sağlıklı sıhatli alıcak kucağına sonrada ben inşallahh :))

hadi hayırlısı bakalım inşallah bzimkide önce gelmeye niyetlenmez :)) evet kuzum uyku seti aldım eger yorganın nevresimi olsaydı yıkamıcaktım ama nevresimş yok üzerine geçirilen oyuzden kısa programda yıkadım cnm yorganı attığım gibide çıktı hiç bişi olmadı :))
bu arada ben bebeğin bütün eşyalarını yıkadım ütüledim bi yerleştirmesi kaldı dolabın kapitonelerini pazartesi alıcam yıkarım kuruturum salı günüde düzenlerim hastane çantasını da hazırlım koyim kenara nolur olmaz ocak bebişleri aceleci çıktı bu arada bi ikimizimiz doğdu cnm bilgine :))

eee bizim kız acleci çıktı senin olişten önce geliyor:)) sende hazzırlıkları bitirde rahatla canım ne olur ne olmaz bunların sağı solu belli olmuyor

bu kız sürprizlerle dolu,,gelsin dumanım sende çok zor zamanlar atlattın bak geçiyor çok şükür,keşke yakın olsak gelirdim ziyaretine prenseside görürdüm ne güzel

canım bakalım sen 40 ı dolduracakmısın 28 den sonra heran gelebilir sende aralıka sarkma sonra:))bende yıkadım cnm ama ütü gözümü korkuttu birsürü kıyafet 1 haftada anca ütülerim ben :)) faceden sana bi msj göndericem ama eşinle ortak old.için çekiniyorum sen girdiğin zaman haber verde msjımı yollayım olurmu...ikizleri biliyorum maşallah minnacıklar ama tutundular hayataaa..

bu kız sürprizlerle dolu,,gelsin dumanım sende çok zor zamanlar atlattın bak geçiyor çok şükür,keşke yakın olsak gelirdim ziyaretine prenseside görürdüm ne güzel
valla ne kadar çok sevinirdim görseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…