Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kuzumm Allaha şükür herşey yolundaa bebiş 2900 olmuş tosunum geliyo galiba :)) cnm bence kontrol için yönlendirmştir merak etme sen...
merhaba kizlar
uzun sure gelemedim kusura bakmayin
herkes iyidir umarim

benim oglusum oluyor kizlar daha once erken soylendigi icin yanlismis
3 farkli doktor da erkek dedi kesinlesti

cnm hoşgeldin artık kimseler gelmiyo zatn herkez koptu yinee ( hayıslı olsunn oğluşun sağlıklı sıhatli gelsin inşallahh ilk haftalarda yanılma çok oluyo ama 3 doktorda erkek dediyse kesindir artık :))

merhaba tugbacim

kiz diyen doktor 12. haftada dedi nedne o kadar emin olduysa sanki :)
ama simdi keisn 3 doktor da gorduk oglusu
sen nasilsin? masallah bebisine kocaman olmus

kızlar selamlar,
kardelyacım herşey iyi gidecek tatlım, rahat ol,
tubiş duman çok heyecanlı değil mi son günler, nasıl mücadele edionuz ağırlığınızla:) Allah yardımcınız olsun,

ben yoktum kızlar ne zamandır, benim minnakım amipli dizanteri olmuş, şimdi iyiyiz 1 haftadır üzgündüm çok şükür iyiyiz şimdi
hepinizi öptüm...

canım allah analı babalı büyütsün saglıklı olsun işlh amipli dizanteri ne oluyo canım geçmiş olsun dumancım sagol anladım gitcem işlhda doktora korkuyom işte iyi düşünmeyi beceremiyom.......tubişim dumanım hadi bakalım allah bi sancıda kurtarsın işlh everytee dogru yazmadım heralde canım hadi hayırlı olsun ogluşun zaman ne çabuk geçmiş 21 haftaya gelmişsin hepinizi öptüm canlarım

merhaba tugbacim

kiz diyen doktor 12. haftada dedi nedne o kadar emin olduysa sanki :)
ama simdi keisn 3 doktor da gorduk oglusu
sen nasilsin? masallah bebisine kocaman olmus
heheh senin oğlun saklamış bibisini şaka yapmış sana :)) hadi hayırlısı olsun inşallahh sağlıklı sıhatli gelsin oğluşun :))
bizde iyiyiz Allaha şükür 37 haftalık olduk geçen hafta doktora gittiğimizde kuzu 2900 olmuştu herşey yolunda herşey hazır Efe beyin teşrifini beklliyoruz :)) maşşallahh ssende yarıladın artık hadi bakalım biz doğuralımda sıra size gelsin :))

ayyy penpetekirr so günler çok heyecanlı artık hazırlıklar tamam sadece bekliyoruz :)) valla ağırlıkla ilgili sorunum yok toplamda 13 kilo aldım sadece göbüş var görende hiç 8 aylık gibi durmuyo diyo :)) sadece fena mide yanmalarım var naparsam yapim geçmiyo (

tuğbacımmm çok az kalmış efenin gelişine hayırlısıyla gelsinn..dumanda peşinden doğuracak çok sewiniyorum ikinizin adına,bu arada özledim senii

tuğbacımmm çok az kalmış efenin gelişine hayırlısıyla gelsinn..dumanda peşinden doğuracak çok sewiniyorum ikinizin adına,bu arada özledim senii

saol cnm benimm evet çok az kaldı Allaha şükür .... dumala belki aynı gün bile doğurabiliriz yada o benden önce çünkü sezeryan olucak o ben normal bekliyorum :)) kuzumm göbekli marulunda seni çok özledii :))

merhaba kizlar
uzun sure gelemedim kusura bakmayin
herkes iyidir umarim

benim oglusum oluyor kizlar daha once erken soylendigi icin yanlismis
3 farkli doktor da erkek dedi kesinlesti
nasıl saklamış yaramaz kendini:) hayırlısı olsun canım kız erkek hiiiiç farketmez....

tubacım maşallah tam tosun olcak seninki

canımm valla heyecanlı zaman yaklaştıkça korku-heyecan karışıyo... geçmiş olsun noldu bebişimize neyse ki şimdi iyiymiş...

amin canım sağolasın...

tubişim içimden bi ses yinede sen erken doğuracaksın demeye başladı

dumancım tesekkur ederım canım
sana da kolay bir dogum dilerim heyecanli gunleriniz tugba ve senin
saglikla kucaginiza alin insallah
pes pese doguralim insallah

tesekkur ederım canımgecmis olsun senin bebisine de simdi iyi olmasina cok sevindim cok guzel gunlerdir bebisinle birlikte oldugun bu gunler

evet canım çok çok güzel, tarifsiz bişi ama inan hamile olduğum günleri çok özledim. tadını çıkarın bu günlerin...

amipli dizanteri bir tür ishal, bebeklerde yaygın bişi ama çok ciddi değil ilaçla tedavi edilio. çok sağol canım...

hiç belli olmaz bu işler,bakarsın aynı gün doğurursunuz ne güzel olur göbekli marulum öpüyorum seni

merhaba kızlar, çok mutlu haberler aldım sizinle de paylaşmak istedim.

Oğlum olacak, dün kesinleşti.

Bulantılarım beni epey zorlamıştı defalarca hastanelik olmuştum, 8 kg. vermiştim, hala alamadım. Artık hastanelik olacak kadar ağır değil, günde 3-4 oluyor şimdi ama dr. dedi ki yiyemememe rağmen bebeğin gelişimi gayet iyiymiş ve besleniyormuş. Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları

gözün aydın canım hep böyle mutlu olursun inşallah... insan cinsiyetini öğrenince daha bi hevesleniyo bebişe dimi:) ayrıca merak etme o verdiğin kiloları fazlasıyla geri alacaksınhiç üzülme, senin yediğin 1 lokmadan o bebek kendine düşeni alır,bulantıların da 12.haftadan sonra yavaş yavaş azalması lazım,belki kullandığın ilaçların etkisidir... mesela elevit çok bulantı yapar,onu kullanıyosan gece yatarken içip yatmayı dene...

çok sevindim canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah oğluşun bizim büyük gün 7 ocak inşallah öğreniriz biz de

dumancim dogum yaklasti di mi senin

benim de bualnti gecmiyor tam canim ya 7 gund ebir tekrarliyor ama ona sukur
sadece bir gun sonra 7 ile 10 gun iyiyim :)
yemeye de basladim baya
ve kilolara da

dumancim dogum yaklasti di mi senin

benim de bualnti gecmiyor tam canim ya 7 gund ebir tekrarliyor ama ona sukur
sadece bir gun sonra 7 ile 10 gun iyiyim :)
yemeye de basladim baya
ve kilolara da

canım şafak 20 az kaldı doğuma baya:18::18:
bulantı nasıl öyle 7 günde bir tekrarlıyor kız anlamadım:) bundan sonra kilo almaya başlarsın özellikle 6.aydan sonra... ben 6 ayda 6 kilo aldım diye seviniyodum ama son 2.5 ayda 8 kilo birden aldım her hafta 1 kilo bebek büyümeye başladıkça bi anda kiloda artıyo...ama olsun veririz sonunda napalım...sevindim seninde iyi olmana canım

oglus 9 ay bulanti yapacak bana herhalde cnaim zaten 11. haftada basladi benimkiler :)

sorma 20. haftaya kadar kilo almadim gibi birseydi simdi tartiya cikmaya korkar oldum ama hepsi gider takmiyorum

cok az kalmis dumancimmm cok heyecanli kavusuyorsun yavruna masallah

9 ay da sürmez inşallah yaaa.ama en azından güzel tarafı çok kilo almazsın canım zamanla o kiloları takip etmeyeceksin dr dannn dr a bakacaksın yoksa o psikolojiyle zor yani:) hergün bikaç gr artıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…