Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

valla bilmiyom ama 40 doldurmicaz gibi geliyo :)) hakkımızda hayırlısı amam inşallah ocakta doğar çünkü özel sağlık siğortam 1 ocak itibariyle doğarsa karşılıyo :)) yoksaaa pamuk eller cebe :))
yaa bende öle diyodum yıkadım kaldırdım yavaş yavaş ütülerim diye koca hurç doldu nasıl ütülicem dedim ama dün bi oturdum başına 2 saate bitti göz
ün korkmasın yane ufacık şeyler ya hemen ütüleniyo :)) tamam cnm burda açık oldugunu gördüğün zaman sölerim ben sana :)) ayy evet yaaa daha 1.5 kilo bile diillerdi ama maşşallah tutundular hayata :))
birsen yaaa benimki artık hareket ederken canımı acıtıyo seninde ölemi ??

o zaman söyle efe ye biraz sıksın 1 ocaktan önce gelmeyiversin bi zahmet:) ayakta uzun süre duramıyorum canım ütü yoruyo ondan gözüm korkuyo belim çok ağrıyo... ama bi çoğu battaniye filan zaten henüz öyle çok eşyası yok, annemde yardım eder gerekirse hallederiz napim... canımı acıtmıyo henüz canım ama çok sert hareketler yapıyo yani karnım delinecekmiş gibi oluyo ittiriyo çok fena,çok hareket ettiğinde kasıklarım ağrıyo bide..dr a dedim kasıklarımda çok ağrı oluyo yürüyemiyorum diye,bebek büyüdü normal hatta 1-2 hafta sonra yalancı sancıların başlayacak hazırlıklı ol dedi:18: nasıl olsa normal doğum yapmıcam keşke çekmesem şu sancıları diyorum yaa ne güzel olurdu

kızlar ben de 2 kasımda bebeğimi 4-5 haftalıkkken kaybettim.nedenini söylemedi dr.takdiri ialhi diyip geçti. yazıları okuyunca duygulandım yine... neyse dr.bana da 3 ay korun dedi.şimdi bu süreçte geçen gün folik asit haplarını almaya başladım.başka ne önerirsiniz kılzar bu süreç içerisinde neler yapsam iyi neler yapmasam iyi sizin tecrübelerinizle...

slm kızlar herkez iyidir işlh ben 1 aydır nete giremiyodum arıza vardı ben iyyim kızımda iyi büyüyo 40mız çıkdı duman tugba başka herkez nasılsınız isimler aklıma gelmedi işlh herkez iyidir canlarım hepinizi özledim bol bol yazarım işlh artık hepizi öptm

nasılsın kuzum bebişin nasıl ne zaman dogum nasipse şaka maka senin kız iyi savaşdı çok şükür işlh rabbim kucagına nasip etsin

geçmiş olsun canım... drun test filan yapmayacaksa folik asit yeterlidir diye düşünüyorum,inşallah birdahakinde sağlıklı olur bebeğin...
maşallah canım büyüttün kızı darısı hepimizin başına:)

nasılsın kuzum bebişin nasıl ne zaman dogum nasipse şaka maka senin kız iyi savaşdı çok şükür işlh rabbim kucagına nasip etsin

canım benim ben iyim çok şükür kızımda iyi yarın 33.haftaya giriyoruz artık.zaman hızlı ilerliyo valla kızıma maşallahh hametolog çok korkuttu bizi ama çok şükür bu günleri görebildik,inşallah doğdugunu da görürüm..

görürsün dumancım zaman çabuk geçiyo gerçekden.beydaglım canım sen nasılsın aaaaaaaaaaa kızlar yarın nasip olursa bebek mevlütümüz var rabbim hepinize nasip etsin işlh bu gün çok yoruldum temizlik falan zor oldu uzun zamandır iş yapmıyodum alışmışdım tembelliğe zor geldi çok şükür bitti işimde aaaaaaaa paşam nasıl nerelerde .hepinizi öpdüm

hamdolsun canım iyi olmaya çalışıyorum...seninde günler bayağı yoğun geçiyomuş,mevlütünüzde hayırlı olsun,bizde gelelimmiii

arkadaslar merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım, 33 yasındayim ve 3 yasında bir cocugum var. gecen hafta SAT a gore 9 haftalık ama ultrasona gore 7 haftalık gozuken bebegimi kalbinin durması yuzunden kaybettim ve doktor kurtaj yapti.3 ay korunma sureci verdi.Vucudun kendini toplaması ve adetlerin duzene girmesi gerekiyormus..

slm kızlaar nasılsınız bzde çok şükür iyiyz efemle uğraşıp duruyorum büyüyoruz teyzeleri szler içinde dualr ediyoruz hamişlerimize hayırlı doğumlar bebeiş isteyenlerede en kısa zamanda hayırlı bi bebeiş istiyoruz aklım szlerde...hepinizi öpüyoruum we selamlıyorum

kızlar nasılsınız herkes nerelerde iyice ıssız topik oldu burası valla geliyorum gidiyorum kimse yazmamış bende çıkıyorum napim... herkesler iyidir inşallah... ben ve kızım da iyiz artık kramplar ve sertleşmeler başladı,hala çalışıyorum, ağırlaştım artık birde ağrılar eklenince zor gelmeye başladı çalışmak... eve gelince genelde yatarak geçiriyorum zamanımı... bizden haberler böyle şimdilik...

hatice selam, aynı durumdayım seninle, 1 cocugum var, 2.sini 20 kasımda 8 haftalıkken kaybettim,kalbi 6.haftada atiyorken 8.haftada durmus, kendi kendine dusmedi, kanama da olmadi, dr kurtaj yapti..ilk adet sonrası yeniden kontrole gelmemi istedi, 2.yi planlamak ve rahimin durumunu gormek için.. bana da 3 ay korunma verdi. Folik asid dısında birsey onermedi bana da, 2.si de planlı idi zaten, oncesinde baslamiştim folik aside...Ocak ilk haftası kontrole gidecegim, sana yazarim son durumu

canım benimkinin kalbi durdu 8 haftalıkken 20 kasımda. dr ilk adeti gordukten sonra yeniden kontrole cagirdi, 3 yasında bir cocugum var ve bu ilk dusugum oldugu için sadece patalojiye gonderdi sonucu, tetkike gerek yok dedi.normal yasanan bir durummus, ancak 2 dusuk sonrası arastirma yapiliyormus..yeniden bebek planlamasına 3 adet gordukten sonra baslayabilirsin dedi..Folik asid kullanmaya devam edebilirsin baska da birseye gerek yok dedi. benim de kanamam olmadi.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr duman tugba nasıl gidiyo hamilelik diğer hamilelerde iyidir işlah duman cım sana bişe sorcam şimdi doktorum bebek 56 altı aylık olunca yani doğumdan 5 ay sonra hemotologa yollıcak onlar ne yapcak kana bakarlarda ilaç falan mı vercekler cvp yazarsan sevinirim ............... beni korkutma haaaaaaaaaaaa........paşam nerelerde napıyo amaninnnnnn kimse ugramıyo neyse bakalım benimde oda soguk öptüm herkezi kızlarımla beraber kocaman by

ben de 2 buçuk ay önce kaybettm bebeğimi ilk bebeğmdi, 9 haftada kalbi durmuş kanamam olmadı 3 hafta kalmış karnımda öle, ilaçla düşük kürtaj falan oldu işte, alışmak toprlanmak çok zor oludu ama şimdi daha iyiyim, bu iki aylık sürede neden araştırma falan yaptırdım, normalde ilk düşükte hatta 2. de bile yapmıyolar, neymiş normalmiş 3. de yapılıyomuş araştırma. neyse ben internetten araştırdığım kadarıyla sebep olabilecek şeylerle ilgili test yaptrmaya çalıştım, üniverste hastanesnde hematoloji de kanda pıhtılaşma testi yaptırdm ama onlar basit düzeyde bakmışlar temiz çıktı, sonra kadn doğum doktoruma gittim ben diğer testleri de istiyorum dedim, normalde ilk düşükte yapmıyoruz ama senin haftan büyükmüş bakalım dedi, 2 haftada falan çıkyo sonuçlar, iyi ki yaptırmışım çünkü kanda pıhtılaşma bozukluğu çıktı yatkınlık diyelim, bebe asprini, folik asit, b vitamini verdi, hamilelikte de iğne başlıycaz ded, bu iğneler 9 ay boyunca her gün yapılan, inisülün benzeri iğneler belki duymuşsunuzdur. neyse işte şimdi içim rahat korunmayı da bıraktım, meleğimi bekliyorum inşallah gelir nu ay, iğnelerimi olmaya hazırım, yeterki gelsin ve hiç gitmesin bebeğim hep benle kalsın, Allah bu acıyı bir daha hiç birimize yaştmasın, herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, sizlere de geçmiş olsun

Son düzenleme:

canım ben iyim valla bu hafta izne ayrılıcam inşallah onu bekliyorum:) doğuma da az kaldı sen napıyosun bebişimiz nasıl büyümüştür iyice...ben anlamadım bebekmi hematologa gidecek? doğumdan sonrası hakkında çok bilgim yok cnm..sadece doğumdan sonra 1 ay kadar daha iğne yapıyoruz onu biliyorum... öğrenince bana da söyle merak ettimm

canım bebegim dün tam 2 ayını doldurdu şükür iyiz beni doktorum yolladı hemotologda özel para için mi acaba yada sadece bi konturolmü bende öyle biliyom dogumdan sonra bişe yapılmıyo diye benim iğne doguma 2 gün kala bıraktırdı bidahada vurulmıcan dedi hamileliklerde dedi sadec ama niye yoluyo anlamadımda ondan sordum

anladım cnm ama olsun sen git vardır bir bildikleri inş.bi sıkıntı çıkmasın da boşver boşa gitmiş ol

merhaba kizlar
uzun sure gelemedim kusura bakmayin
herkes iyidir umarim

benim oglusum oluyor kizlar daha once erken soylendigi icin yanlismis
3 farkli doktor da erkek dedi kesinlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…