- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
canım bakalım sen 40 ı dolduracakmısın 28 den sonra heran gelebilir sende aralıka sarkma sonra:))bende yıkadım cnm ama ütü gözümü korkuttu birsürü kıyafet 1 haftada anca ütülerim ben :)) faceden sana bi msj göndericem ama eşinle ortak old.için çekiniyorum sen girdiğin zaman haber verde msjımı yollayım olurmu...ikizleri biliyorum maşallah minnacıklar ama tutundular hayataaa..
valla ne kadar çok sevinirdim görseydim...
valla bilmiyom ama 40 doldurmicaz gibi geliyo :)) hakkımızda hayırlısı amam inşallah ocakta doğar çünkü özel sağlık siğortam 1 ocak itibariyle doğarsa karşılıyo :)) yoksaaa pamuk eller cebe :))
yaa bende öle diyodum yıkadım kaldırdım yavaş yavaş ütülerim diye koca hurç doldu nasıl ütülicem dedim ama dün bi oturdum başına 2 saate bitti göz
ün korkmasın yane ufacık şeyler ya hemen ütüleniyo :)) tamam cnm burda açık oldugunu gördüğün zaman sölerim ben sana :)) ayy evet yaaa daha 1.5 kilo bile diillerdi ama maşşallah tutundular hayata :))
birsen yaaa benimki artık hareket ederken canımı acıtıyo seninde ölemi ??
o zaman söyle efe ye biraz sıksın 1 ocaktan önce gelmeyiversin bi zahmet:) ayakta uzun süre duramıyorum canım ütü yoruyo ondan gözüm korkuyo belim çok ağrıyo... ama bi çoğu battaniye filan zaten henüz öyle çok eşyası yok, annemde yardım eder gerekirse hallederiz napim... canımı acıtmıyo henüz canım ama çok sert hareketler yapıyo yani karnım delinecekmiş gibi oluyo ittiriyo çok fena,çok hareket ettiğinde kasıklarım ağrıyo bide..dr a dedim kasıklarımda çok ağrı oluyo yürüyemiyorum diye,bebek büyüdü normal hatta 1-2 hafta sonra yalancı sancıların başlayacak hazırlıklı ol dedi:18: nasıl olsa normal doğum yapmıcam keşke çekmesem şu sancıları diyorum yaa ne güzel olurdu
geçmiş olsun canım... drun test filan yapmayacaksa folik asit yeterlidir diye düşünüyorum,inşallah birdahakinde sağlıklı olur bebeğin...kızlar ben de 2 kasımda bebeğimi 4-5 haftalıkkken kaybettim.nedenini söylemedi dr.takdiri ialhi diyip geçti.yazıları okuyunca duygulandım yine... neyse dr.bana da 3 ay korun dedi.şimdi bu süreçte geçen gün folik asit haplarını almaya başladım.başka ne önerirsiniz kılzar bu süreç içerisinde neler yapsam iyi neler yapmasam iyi sizin tecrübelerinizle...
maşallah canım büyüttün kızı darısı hepimizin başına:)slm kızlar herkez iyidir işlh ben 1 aydır nete giremiyodum arıza vardı ben iyyim kızımda iyi büyüyo 40mız çıkdı duman tugba başka herkez nasılsınız isimler aklıma gelmedi işlh herkez iyidir canlarım hepinizi özledim bol bol yazarım işlh artık hepizi öptm
nasılsın kuzum bebişin nasıl ne zaman dogum nasipse şaka maka senin kız iyi savaşdı çok şükür işlh rabbim kucagına nasip etsin
görürsün dumancım zaman çabuk geçiyo gerçekden.beydaglım canım sen nasılsın aaaaaaaaaaa kızlar yarın nasip olursa bebek mevlütümüz var rabbim hepinize nasip etsin işlh bu gün çok yoruldum temizlik falan zor oldu uzun zamandır iş yapmıyodum alışmışdım tembelliğe zor geldi çok şükür bitti işimde aaaaaaaa paşam nasıl nerelerde .hepinizi öpdüm
hamdolsun canım iyi olmaya çalışıyorum...seninde günler bayağı yoğun geçiyomuş,mevlütünüzde hayırlı olsun,bizde gelelimmiii
kızlar ben de 2 kasımda bebeğimi 4-5 haftalıkkken kaybettim.nedenini söylemedi dr.takdiri ialhi diyip geçti.yazıları okuyunca duygulandım yine... neyse dr.bana da 3 ay korun dedi.şimdi bu süreçte geçen gün folik asit haplarını almaya başladım.başka ne önerirsiniz kılzar bu süreç içerisinde neler yapsam iyi neler yapmasam iyi sizin tecrübelerinizle...
öncelikle allah hepimize sabır versin bazılarının ki yeniyken kaybetmıs bazıları ılerıkı haftalarda.elbette acı heryerde her vakıtte acı allah herkese sabır versın.ben cumartesi günü 8 haftalık bebeğimin kalp atısının durdugu için kürtaj oldum.bugun 3.gün ama kendimi topladım.çünkü biliyorum ki verende allah alan da allah.sonuclar patolojıye gitti.ozamana kadar doktora kontrllerıne baslamalı mıyım sizce zaten kanamam da durdu.buarada zaten izmirde oturmuyrum anneme izine gelmsıtık..ama sonuclar cıkana kadar burdayım..benım gıbı bebegın kalbı duranlara doktor ne dedi acaba..
canım benimkinin kalbi durdu 8 haftalıkken 20 kasımda. dr ilk adeti gordukten sonra yeniden kontrole cagirdi, 3 yasında bir cocugum var ve bu ilk dusugum oldugu için sadece patalojiye gonderdi sonucu, tetkike gerek yok dedi.normal yasanan bir durummus, ancak 2 dusuk sonrası arastirma yapiliyormus..yeniden bebek planlamasına 3 adet gordukten sonra baslayabilirsin dedi..Folik asid kullanmaya devam edebilirsin baska da birseye gerek yok dedi. benim de kanamam olmadi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr duman tugba nasıl gidiyo hamilelik diğer hamilelerde iyidir işlah duman cım sana bişe sorcam şimdi doktorum bebek 56 altı aylık olunca yani doğumdan 5 ay sonra hemotologa yollıcak onlar ne yapcak kana bakarlarda ilaç falan mı vercekler cvp yazarsan sevinirim ............... beni korkutma haaaaaaaaaaaa........paşam nerelerde napıyo amaninnnnnn kimse ugramıyo neyse bakalım benimde oda soguk öptüm herkezi kızlarımla beraber kocaman by
canım ben iyim valla bu hafta izne ayrılıcam inşallah onu bekliyorum:) doğuma da az kaldısen napıyosun bebişimiz nasıl büyümüştür iyice...ben anlamadım bebekmi hematologa gidecek? doğumdan sonrası hakkında çok bilgim yok cnm..sadece doğumdan sonra 1 ay kadar daha iğne yapıyoruz onu biliyorum... öğrenince bana da söyle merak ettimm
canım bebegim dün tam 2 ayını doldurdu şükür iyiz beni doktorum yolladı hemotologda özel para için mi acaba yada sadece bi konturolmü bende öyle biliyom dogumdan sonra bişe yapılmıyo diye benim iğne doguma 2 gün kala bıraktırdı bidahada vurulmıcan dedi hamileliklerde dedi sadec ama niye yoluyo anlamadımda ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?