haber vereyim dedim
doktor her ne kadar çok önemli bişey değil dese de araştırdığım kadarı bana yetti. size de haber vereyim dedim
mthfr
a1298c heterozigot
677t heterozigot
tahliller iç açıcı değil yani kendinize iyi bakın
hiçde sıkıntı yapacağın bi durum yok ortada canım... pıhtılaşma var ama heterezigot çok ciddi kabul edilmiyo gerçekten..dr una güven.. en kötü ihtimalle hamileyken iğne kullanacaksın, başka bişey yok bunda..ben günde 2 kere yapıyorum benimki daha ciddi derecede,amaaa ümitsizlik yok aslaaabizim gibi olupda çocuk sahibi olan çook insan var...
mügecim seni gördüğüme çok sevindimmm
canım aramıza hoşgeldin sende de pıhtılaşma çıkmış,sakın umutsuzuluğa kapılma iğne ve corasprin kullanacaksın gebeliğinde doktorun nasıl uygun görürse artık..
canım sıradaki ilk işin hemen bi hematologa gitmek olsun, sonuçlarını eline al git..o sana uygun en güzel tedaviyi söyler, hamilelikten önce corasprin kullandıran da var kullandırmayanda... dr a sormadan bişey yapma sen olurmu... kahve ve sigaradan kesinlikle uzak dur diğerleri çokda önemli diildir sanırım.sağlıklı bi bebeğe hamile kalsam iğne hap ne uygunsa kullanırım kuzum hiç önemli değil. ama ben çıkacağını hissediyordum bunun. bebe aspirini kullanmaya başlasam sorun olmaz dimi birsen sonuçte zararı yok yada coraspin mi alsam :S bi de yememem yada içmemem gereken bişey varmı az önce bitki çayı içmemem gerektiğini öğrendim mesela
hoşbulduk kuzum özledim bende... Biraz araştırdım hamile kalamayanlardada görülüyormuş pıhtılaşma belki benim ki de bu yüzden. ben şimdiden bebe aspirini kullansam nasıl olur sence. Doktorun başı çok kalabalıktı. çok bişey söylemedi genetiği de yaptır sonra gel dedi. sonuçlarını hocalara göstericez dedi başka bişey demedi iyiki göndermişsin beni bu testi yaptırmak için Allah razı olsun.
Çok seviyorum sizi
peki kuzum ben ne desem sen yine bildiğin gibi davranıcaksıncanım hayırlısı herşeyin araştırdım biraz
hiçde sıkıntı yapacağın bi durum yok ortada canım... pıhtılaşma var ama heterezigot çok ciddi kabul edilmiyo gerçekten..dr una güven.. en kötü ihtimalle hamileyken iğne kullanacaksın, başka bişey yok bunda..ben günde 2 kere yapıyorum benimki daha ciddi derecede,amaaa ümitsizlik yok aslaaabizim gibi olupda çocuk sahibi olan çook insan var...
bende c.tesi kürtaj oldum, dış gebelik yüzündenöncelikle allah hepimize sabır versin bazılarının ki yeniyken kaybetmıs bazıları ılerıkı haftalarda.elbette acı heryerde her vakıtte acı allah herkese sabır versın.ben cumartesi günü 8 haftalık bebeğimin kalp atısının durdugu için kürtaj oldum.bugun 3.gün ama kendimi topladım.çünkü biliyorum ki verende allah alan da allah.sonuclar patolojıye gitti.ozamana kadar doktora kontrllerıne baslamalı mıyım sizce zaten kanamam da durdu.buarada zaten izmirde oturmuyrum anneme izine gelmsıtık..ama sonuclar cıkana kadar burdayım..benım gıbı bebegın kalbı duranlara doktor ne dedi acaba..
geçmiş olsun canım birdaha yaşamazsın inşallah.benim bebeğimin kalbi durunca dr bebği patolojiye gönderdi,,o tewmiz çıkınca da kan pıhtılaşması testini yaptırdı... dr unla görüş gereken testleri yaptır derim ben...öncelikle allah hepimize sabır versin bazılarının ki yeniyken kaybetmıs bazıları ılerıkı haftalarda.elbette acı heryerde her vakıtte acı allah herkese sabır versın.ben cumartesi günü 8 haftalık bebeğimin kalp atısının durdugu için kürtaj oldum.bugun 3.gün ama kendimi topladım.çünkü biliyorum ki verende allah alan da allah.sonuclar patolojıye gitti.ozamana kadar doktora kontrllerıne baslamalı mıyım sizce zaten kanamam da durdu.buarada zaten izmirde oturmuyrum anneme izine gelmsıtık..ama sonuclar cıkana kadar burdayım..benım gıbı bebegın kalbı duranlara doktor ne dedi acaba..
sanada geçmiş olsunbende c.tesi kürtaj oldum, dış gebelik yüzünden, sen ne kadar süre korunacaksın?
merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve 3 tane düşük yaptım 1 .si 6 haftalıktı 2. 7 haftalık 3. ise 12 haftalıktı ve 10.07.2012 de ilaçla düşürttüler çocuğum elime düştü herşeyi belliydi küçücüktü ama canımdan bi parça, ben onun acısını unutamıyorum test sonuçlarında kanpıhtılaşması çıktı.Anne olmayı çok istiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum((((
canım seni tanıdım haziran topiğinden.ben henüz doktora gitmedim parca patolojıye gönderildi oda ayın 3ünde cıkcak sonuc.ben henüz doktorla konusmadım ama 22sine devlet hastanesine randevu aldım..gidip bütün degerlerime baktırmak istiyorum.annem sonuc cıktıktan snra gidelim dio.ama ben biran önce tadavısı neyse olmak ıstıyrum allah bıda böyle bi acı yaşatmasın.bende c.tesi kürtaj oldum, dış gebelik yüzünden, sen ne kadar süre korunacaksın?
merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve 3 tane düşük yaptım 1 .si 6 haftalıktı 2. 7 haftalık 3. ise 12 haftalıktı ve 10.07.2012 de ilaçla düşürttüler çocuğum elime düştü herşeyi belliydi küçücüktü ama canımdan bi parça, ben onun acısını unutamıyorum test sonuçlarında kanpıhtılaşması çıktı.Anne olmayı çok istiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum((((
allah yardımcın olsun..bende artık cok korkuyorum.cumartesı kalbı durdu bebeğimin.8 haftalıktı .yine aynı seyler olmasından cok korkuyrum sizin yazdıklarınızı okuyunca daha cok üzüldüm.kalp atısının durmasında bı sebep söylemedıler mı.benım patolojı 3ünde cıkcak ama ben yarın gidip artık testlere baslamak istiyorum.özelde kürtaj oldum ama arastrmalarımı devlette yaptırcm..allah yardımcımız olsun.saglıklı bebekler nasip etsin..Aslında yaşadıklarının beğenilecek tarafı yok ama mesajımı görmen için beğendim malesef(( 1 Ağustosta 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandı(kalbi durmuştu) Dünde 7 haftalık gebeliğim yine kürtajla sonlandı (hiç gelişmemişti boş gebelik kesesi vardı sadece (( Okadar perişanımki anlatamam. Daha diğerinin acısını unutmamışken şimdi bu oldu ( İlkinde hiç araştırma yapmadılar normal diye, şimdi ilk adetten sonra başlayacaklar, kan pıhtılaşması, genetik taramalar, histeroskopi vs vs... Korkuyorum, mutsuzum...Umarım tedavisi mümkün olan bir şey bulunur...
allah yardımcın olsun..bende artık cok korkuyorum.cumartesı kalbı durdu bebeğimin.8 haftalıktı .yine aynı seyler olmasından cok korkuyrum sizin yazdıklarınızı okuyunca daha cok üzüldüm.kalp atısının durmasında bı sebep söylemedıler mı.benım patolojı 3ünde cıkcak ama ben yarın gidip artık testlere baslamak istiyorum.özelde kürtaj oldum ama arastrmalarımı devlette yaptırcm..allah yardımcımız olsun.saglıklı bebekler nasip etsin..
durumun cok zor gercekten allah yardımcın olsun..üzülme dicem ama biliyorum ki lafta oldugu gibi olmuo..ne kadar bende üzülmüyorum desemde gece karanlık olunca yalnız kaldıgımda durum hiçte gündüz kü gibi vardır bunda da hayır diyemeiom.aglamkla sabah oluyr.bende yarın icin devlet hastanesıne randevu almstım ama düşününce mantıksız geldı patolojıden genelde bısey cıkmıomus.en iyisi yarın özelde kürtaj oldugum doktora gitmek..onun yönlendırmesıne bakmak.çünkü devlet sebebını arastrmak için elınde bısey yok en azından özelde muane yapan doktorun bnm hakkında daha fazla fikri var gidip onla konusmayalım.aksılık su ki ben izmirde oturmuyrum eşim askeri personel biz izine gelmstık izin bitti ve eşim gitti.ben annemde kalıom patolojı ve dıger testlerı yaptırıp evıme gıtmek ıstıyrm artık böyle bi süreçte eşime cok ihtiyacım varSağolun... Korkulmayacak gibi değil açıkcası... İlki için bişey söylememişlerdi, ilk gebelik kaybı olduğu için normal karşılıyorlar, hatta alınan embrioyu sadece patolojiye gönderdiler, genetik araştırmada yapılmamıştı. 2 adetten sonra tekrar gebe kalabileceğimi söylediler ve dedikleri gibi hemen hamile kaldım, ama bu seferde boş gebelik oldu( Şimdi ilk adetten sonra araştırmaya başlayacaklar...Ama ben testleri nerde yaptıracağım konusunda kararsızım...Histereskopiyi yine kendi dr umda yaptırmayı tercih ederim. Ama diğer genetik testler vs oldukça pahalı tutar ve onlarıda özel sigorta karşılamaz. İşimden zor izin alırım devlete gidip gelmek için ( Bilmiyorum ne yapıcam, ctesi dr randevum var onunla konuşucam bakalım... Eminim zırt pırt kürtaj olmakta iyi değildir. Ben 3.5 ayda 2 kere olmuş oldum ((
durumun cok zor gercekten allah yardımcın olsun..üzülme dicem ama biliyorum ki lafta oldugu gibi olmuo..ne kadar bende üzülmüyorum desemde gece karanlık olunca yalnız kaldıgımda durum hiçte gündüz kü gibi vardır bunda da hayır diyemeiom.aglamkla sabah oluyr.bende yarın icin devlet hastanesıne randevu almstım ama düşününce mantıksız geldı patolojıden genelde bısey cıkmıomus.en iyisi yarın özelde kürtaj oldugum doktora gitmek..onun yönlendırmesıne bakmak.çünkü devlet sebebını arastrmak için elınde bısey yok en azından özelde muane yapan doktorun bnm hakkında daha fazla fikri var gidip onla konusmayalım.aksılık su ki ben izmirde oturmuyrum eşim askeri personel biz izine gelmstık izin bitti ve eşim gitti.ben annemde kalıom patolojı ve dıger testlerı yaptırıp evıme gıtmek ıstıyrm artık böyle bi süreçte eşime cok ihtiyacım var
benim ilk ama düşük değil cnm bnmki 8 haftalıkken kalbi durdu malesef.kürtaj olmak zorunda kaldım..bebeği patolojıye gönderdıler.ne cıkcak bılmıorum zaten doktoruma gtcem yarın kürtaj sırasında hıc konusamadım.hakkımızda hayırlısı inşallah bidaki sfere saglıklı bı sekılde kucagımızda olur..Senin bu ilk düşüğünmüydü? Eğer öyleyse ne yaparsan yap muhtemelen araştırma yapmak istemiycekler. Çünkü ilk düşükleri doğal karşılıyorlar... Patolojide pek birşey çıkmıyor eğer mol gebelik vs yoksa.Sadece abort materyali falan diyo...Düşük için asıl araştırmalar 2 ve 3 ten sonra başlıyo. Genelde kadın inceleniyo ama erkeğe yapılan genetik testlerde var.Bütün gün bunları araştırdım da( Bide buarada bu testler özellerde oldukça pahalı tutar diye tahmin ediyoru. Benim gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok, gebelik öncesi yaptırdığım enfeksiyon testleri 1400 tl tuttu da gidip başka biyerde yaptırmak zorunda kaldım. Bunda ne yapıcam hiç bilmiyorum
benim ilk ama düşük değil cnm bnmki 8 haftalıkken kalbi durdu malesef.kürtaj olmak zorunda kaldım..bebeği patolojıye gönderdıler.ne cıkcak bılmıorum zaten doktoruma gtcem yarın kürtaj sırasında hıc konusamadım.hakkımızda hayırlısı inşallah bidaki sfere saglıklı bı sekılde kucagımızda olur..
Of haziran deme, haziran sonu temmuz başı gibi doğuracaktım, hamile elbisesi bile almıştım kendime, karnımın büyümesini iple çekiyrodum. Neyse hayırlısı.canım seni tanıdım haziran topiğinden.ben henüz doktora gitmedim parca patolojıye gönderildi oda ayın 3ünde cıkcak sonuc.ben henüz doktorla konusmadım ama 22sine devlet hastanesine randevu aldım..gidip bütün degerlerime baktırmak istiyorum.annem sonuc cıktıktan snra gidelim dio.ama ben biran önce tadavısı neyse olmak ıstıyrum allah bıda böyle bi acı yaşatmasın.
bende çıkınca çalısmalara devam dedim aglarken nasıl öle dedim bende anlamadım sanırım oluo herkeste..( Canım benim herhalükarda bunu düşük sayıyorlar, kendiliğinden sonlanıp düşmese bile erken gebelik kaybı=düşük ( Benimde ilki öyle idi 11 haftalıkken durmuştu kalbi ( Hatta benim bunda boş gebelik olmasına rağmen buda düşük olarak adlandırılıyormuş ( Evet insan salak gibi oluyor. Ben ilkinde çok ağladığım için daha gergin doktoruma küs hiç konuşmamıştım bayıltılasıya kadar hatta ayıldıktan sonra bile ( Ama bunda başta sinilendim falan ama kürtaja hazırlanırken hemşirelerle doktorumla falan şaşırtıcı derecede geyik muhabbetine girdik ( Saçmaladım ama sanırım yapılan sakinleştiricilerin etkisiyle oldu, hatta kürtajdan sonra beni odama çıkarırlarken yarı baygın saçma sapan konuştum durdum ( Şimdi diyorum çok saçmalamadım demi diye Bi içinde bulunduğun durum zaten kötü bide saçma sapan konuşmalar falan:) Anestezi işte napayım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?