günaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallahhh
ben adetimi bekliorum içimde gebelikle ilgili bi gr hissiyat yok hayırlısı olsun inşallhh
everyy demek bi prenses geliyo maşallahh sağlıcakla gelsin güzel kaderi olsun inşallahhh
kardelya naptı acabaa haberi olan varmı?
sağ olun kızlar
inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur hayırlısı ile
kizlar kizim olacak insallahikili test de temiz cikti cok sukur
ben de daha sabah dusundum biri bana demisti hreketliyse 10. haftanda kiz olabilir diyetebrikler canım hatırlarsan sana bir kızın olacağını söylemiştim herşeyin hayırlısı kız erkek farketmez allah yavruna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
kızlarrrrrrrrrrr şükür geldim..........iyleşmem uzun oldu oturamıyodum bu sefer sezeryan zorladı beni ama kızıma bakınca acılarım geçiyo ......şükür cumartesi sat 6 da sezeryanla aldılar sezeryan kolaydı ama hastaneden agrı kesicilerden memnun kalmadım ........geçen yılki sezeryanım daha kolaydı bunda zor kalkdım şükür yinede benim 1 kızım vardı biliyonuz 2 . kızım oldu alışık oldugum duygulardır diyodum ama ikiside birbirinden tatlı oluyomuş ....allahıma çok şükür rabbim hepinizin kucagını doldursun işlh yarın bantımı çıkartcak doktorum sezeryan yerinin ceylinimide kontrol etircez hafta sonuydu doktor yokdu çocuk doktoru .......benden bu kadar hepinizi öptm tekrar yazarım sanmayın bebegim geldi sizi bırakırım hepinizi görmeden sevdim iy geceler
arkadaşlar yaa, ben hem bir an önce korunma sürem geçsin tekrar hamile kalayım istiyorum bir yandan da, bir daha aynı şeyi yaşarsam diye endişeleniyor, gerekli test tahlil falan yapılsın istiyorum, korunma sürem bitene kadar yaptırmaya çalışıcam testleri, en azından kanda pıhtılaşmaya bakılsın istiyorum, okuduğum ve duyduğum kadarıyal çok rastlanıyor bu duruma. acaba herpiniz yaptırdınız mı bu testleri ve araşırmaları. ben de yaptırayım değil mi.....(
olabilir doğru diyorsun canım ya ama dr. konusunda çok ağzım yandığından başka dr.a gitmekten de korkuyorum artıkkeep ya ben aynı anda bi kaç doktora gittiğimden biliyorumki aynı gün içinde başka doktora git mesela o da 5+5 günlksün diyeblr hatta 6+5 günlk bile makineden makineye değişio bu ultrason aletlerinde bizzat ben kaybımda yaşadım bunu hafta farkı bizdede sorundu çünkü ikizlerm arasında biri daha geriden geliyodu hafta olarak fark ediyo kilosu falan bile cihazı daha yeni donanımlı olan bi doktora gitmeni önerebilirm. inşş sorun yokturr gününde gider canını sıkma hayırlı olsun inşşş
geçmiş olsun canım, inşallah çabucak geçer.Bende daha şimdiden var, seninki en azından geç çıktı muhtememeln pembenin dediği gibi az sürer ocok sagolun kizlar
insallah saglikla kucagimiza aliriz ve darisi da dileyen tum arkadaslarimiza olsun.
bugun ben baya kotu oldum onca zaman sonra ilk defa kusuyorum, cok ciddi boyuttaydi birsey yiyemiyorum
genelde 3. aydan sonra gecer derler benim zaman ilerleyince basladi
umarim duzelirim yarina
inşallah canım, bakalım cumartesi bir daha gideceğiz görmeyeCnm 8. Haftada bile kalb atisi gorulur cnm bnm merak etme
kardelya canımkızlarrrrrrrrrrr şükür geldim..........iyleşmem uzun oldu oturamıyodum bu sefer sezeryan zorladı beni ama kızıma bakınca acılarım geçiyo ......şükür cumartesi sat 6 da sezeryanla aldılar sezeryan kolaydı ama hastaneden agrı kesicilerden memnun kalmadım ........geçen yılki sezeryanım daha kolaydı bunda zor kalkdım şükür yinede benim 1 kızım vardı biliyonuz 2 . kızım oldu alışık oldugum duygulardır diyodum ama ikiside birbirinden tatlı oluyomuş ....allahıma çok şükür rabbim hepinizin kucagını doldursun işlh yarın bantımı çıkartcak doktorum sezeryan yerinin ceylinimide kontrol etircez hafta sonuydu doktor yokdu çocuk doktoru .......benden bu kadar hepinizi öptm tekrar yazarım sanmayın bebegim geldi sizi bırakırım hepinizi görmeden sevdim iy geceler
kızlarrrrrrrrrrr şükür geldim..........iyleşmem uzun oldu oturamıyodum bu sefer sezeryan zorladı beni ama kızıma bakınca acılarım geçiyo ......şükür cumartesi sat 6 da sezeryanla aldılar sezeryan kolaydı ama hastaneden agrı kesicilerden memnun kalmadım ........geçen yılki sezeryanım daha kolaydı bunda zor kalkdım şükür yinede benim 1 kızım vardı biliyonuz 2 . kızım oldu alışık oldugum duygulardır diyodum ama ikiside birbirinden tatlı oluyomuş ....allahıma çok şükür rabbim hepinizin kucagını doldursun işlh yarın bantımı çıkartcak doktorum sezeryan yerinin ceylinimide kontrol etircez hafta sonuydu doktor yokdu çocuk doktoru .......benden bu kadar hepinizi öptm tekrar yazarım sanmayın bebegim geldi sizi bırakırım hepinizi görmeden sevdim iy geceler
KARDELYAAAA canım gözünaydın,ALLAH analı,babalı saplıkla büyütsün inşaallah
EWERYYYYYY canım prensesin geliyomuş gözünaydın canımm
tesekkur ederim canim
sen nasilsin ? agrin gecti mi?
sağol canım daha iyiyim
Eveeeeeeeet teyzeleri biz kontrole gittik bugün. Kızın keyfi yerinde çıkmaya niyeti de yok dio doktor. Ama her an karar değiştirip gelebilirmiş. Bol bol yürü dio hala. Çok zor geçio bu son günler, inanın tahammülüm kalmadı. Çok kasılmam sancım var ama anlamlı değil. Arefe günü gel, bi kere daha bakalım, doğmamış olursa uzatmalara gideriz ya da değerlendirirz dedi. Boyu 52cm kilo 3600. Eyvaaaah dedim, hayır eyvah değil çok rahat doğurursun çatın çok iyi dedi. Öle işte kızlar. Biz beklioz. Hepinizi öpüyoz...
kizlar kizim olacak insallahikili test de temiz cikti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?