How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kardelya inş doğumun kolay geçmiştir cnm

dirmit , pentekir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn inşş güzel haberler bekliyoruz

darısıı tüm forum arkdaşlarımızaa inş bende dahill hayırlısıyla hayırlı zamandaa aminnnnnn

ayyy evet yaaaaa şimdi 3 günlük oldu bebişi :)) Allahım bizede yaşamayı nasip etsin inşallahh :))
aminnnnnnnnnnn inşallah canım hepimize sırayla :)

ama ole olmuo ıste eltımınkılerı donatıolar benımkıne tık yok gecenlerde almıslar eltımınkılere onlara alırken bı takımda buna al dımı ama yok ıste pıslık ınsanlar
canım tabiki inan üzülür,o da torun diğerleride ama napcaksın işte kendini üzünce düzelmiycekler..benim babaannemde öyledir,sanki babam evlatlık bizde üvey torunlarız,ilerde oğlun büyüyünce bu ayrımı görüp tepkisini koyar zaten o zamanda onlar üzülürler...

kizlar kizim olacak insallah :nazar: ikili test de temiz cikti cok sukur :16:
oyyy maşallahhhh bi prenses daha geliyooo:)

Kardelyadan haber varmi kizlarrrr
yok cnm bende merak ediyorum,sağ salim doğurmuştur inşallah...

arkadaşlar yaa, ben hem bir an önce korunma sürem geçsin tekrar hamile kalayım istiyorum bir yandan da, bir daha aynı şeyi yaşarsam diye endişeleniyor, gerekli test tahlil falan yapılsın istiyorum, korunma sürem bitene kadar yaptırmaya çalışıcam testleri, en azından kanda pıhtılaşmaya bakılsın istiyorum, okuduğum ve duyduğum kadarıyal çok rastlanıyor bu duruma. acaba herpiniz yaptırdınız mı bu testleri ve araşırmaları. ben de yaptırayım değil mi..... :((
cnm valla benim ilk düşüğümden sonra dr önlem amaçlı baktırmıştı, aklıma geldikçe dua ediyorum adama, bilmeseydik önlem de alamazdık..gerçi önleme rağmen 4.de oldu ama olsun :) içinde kalmasın bak ne gerekiyosa yaptır,dr lar genelde ilk düşüğü normal sayıyolar ama işte daha öncede demiştim sonra bişey olursa üzülen biz oluyoruz..

kızlar, ilk testleri yaptırdım. Turp gibiyim:nazar: . Ben normalde 6.haftada olmalıydım, dr. bugün 5+3 dedi, kese 6 günde 6günlük büyümüş ama kalp atışını duyamadık, benim canım sıkıldı. Cumartesi tekrar gideceğim. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Every de bana buradan örnek verdi,geç olabiliyormuş öyle diye. Şimdi cumartesiyi bekliyorum:31:

kardelya inşallah mutludur rahattır ve huzurludur bebişiyle:nazar:

every, öpüyorum prenses yeğenimi:54:

incinaz, benim testler yarım yamalak yapılmıştı canım, doktorlar hep sıkıntı vermişti benim ilk diye. Ama arkadaşlardan benzer durumda olanlar 3 diye yalan dolan yaptıranlar oldu. Benim bu ay hormon vs. testlerim vardı ama bebek geldi çok şükür, yaptırmadım. İçin rahat eder canım yaptırırsan, inşallah temiz çıkar

kızlar, ilk testleri yaptırdım. Turp gibiyim:nazar: . Ben normalde 6.haftada olmalıydım, dr. bugün 5+3 dedi, kese 6 günde 6günlük büyümüş ama kalp atışını duyamadık, benim canım sıkıldı. Cumartesi tekrar gideceğim. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Every de bana buradan örnek verdi,geç olabiliyormuş öyle diye. Şimdi cumartesiyi bekliyorum:31:

canım daha erken cumartesi duyulur takılma lütfen baksana annesi daha 5+3 minnacık o.... alttanmı baktı dr?

canım daha erken cumartesi duyulur takılma lütfen baksana annesi daha 5+3 minnacık o.... alttanmı baktı dr?
hep alttan bakıldı bana, kese geriden geldi kalp atışı da geriden işte. Tutmuyor takvimi ama belirtilerim tutuyor, misal bulantılarım başladı halbuki 6.hafta daha erken biliyorum. neyse, işte güya bu hafta hesapları bana yasaklandı ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte:31:sağol canım, cumartesi öğreneyim size de haber ederim. senin kırmızı alan geçmiş di mi, çok şükür

hep alttan bakıldı bana, kese geriden geldi kalp atışı da geriden işte. Tutmuyor takvimi ama belirtilerim tutuyor, misal bulantılarım başladı halbuki 6.hafta daha erken biliyorum. neyse, işte güya bu hafta hesapları bana yasaklandı ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte:31:sağol canım, cumartesi öğreneyim size de haber ederim. senin kırmızı alan geçmiş di mi, çok şükür

canım boşver hafta hesabını, geride gelebilir önde de gidebilir,bu sanırım döllenmeyle alakalı..zaten biraz daha büysün o farkı kapatır..üzülme sen bebişde üzülür...

kardelya inşallah mutludur rahattır ve huzurludur bebişiyle:nazar:

every, öpüyorum prenses yeğenimi:54:

incinaz, benim testler yarım yamalak yapılmıştı canım, doktorlar hep sıkıntı vermişti benim ilk diye. Ama arkadaşlardan benzer durumda olanlar 3 diye yalan dolan yaptıranlar oldu. Benim bu ay hormon vs. testlerim vardı ama bebek geldi çok şükür, yaptırmadım. İçin rahat eder canım yaptırırsan, inşallah temiz çıkar[/Q

doktorlar teste yanaşmıyor ilk düşük diye 3. düşük falan diyemem herlade ama uğraşıcam testler için özelde yaptırırım gücümüz yettiğince, en azından kanda pıhtılaşmaya baktırsam içim rahat eder. 2 ay koruncam zaten. senin testlerde bişey çıktı mı peki. bu arada bebeğine çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah, için rahat olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahım inşallah. darısı bizlere :)

bence senin bebis yakalayacak ilerleyen haftalarinda onden bile gidecek
inan buna keepcim
oluyormus hep dumanin dedigi gibi

ohh maşşallahh :)) kuzucunda büyüyo 5+3 kalp atışı için erken kuzum bende vajinal muayene olmuştum ilk kp atışını 6+1 de görmüştüm ayrıca benimde geç döllenmeydi ama bak herşey yolunda seninde öle olucak merak etme cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz kuzum

günaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallahhh
ben adetimi bekliorum içimde gebelikle ilgili bi gr hissiyat yok hayırlısı olsun inşallhh

everyy demek bi prenses geliyo maşallahh sağlıcakla gelsin güzel kaderi olsun inşallahhh

kardelya naptı acabaa haberi olan varmı?

günaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallahhh
ben adetimi bekliorum içimde gebelikle ilgili bi gr hissiyat yok hayırlısı olsun inşallhh

everyy demek bi prenses geliyo maşallahh sağlıcakla gelsin güzel kaderi olsun inşallahhh

insallah canim saol
kardelyayi ben de merak ediyorum

bence senin bebis yakalayacak ilerleyen haftalarinda onden bile gidecek
inan buna keepcim
oluyormus hep dumanin dedigi gibi

canım boşver hafta hesabını, geride gelebilir önde de gidebilir,bu sanırım döllenmeyle alakalı..zaten biraz daha büysün o farkı kapatır..üzülme sen bebişde üzülür...

ohh maşşallahh :)) kuzucunda büyüyo 5+3 kalp atışı için erken kuzum bende vajinal muayene olmuştum ilk kp atışını 6+1 de görmüştüm ayrıca benimde geç döllenmeydi ama bak herşey yolunda seninde öle olucak merak etme cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
sağ olun kızlar:16:
inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur hayırlısı ile

keep ya ben aynı anda bi kaç doktora gittiğimden biliyorumki aynı gün içinde başka doktora git mesela o da 5+5 günlksün diyeblr hatta 6+5 günlk bile makineden makineye değişio bu ultrason aletlerinde bizzat ben kaybımda yaşadım bunu hafta farkı bizdede sorundu çünkü ikizlerm arasında biri daha geriden geliyodu hafta olarak fark ediyo kilosu falan bile cihazı daha yeni donanımlı olan bi doktora gitmeni önerebilirm. inşş sorun yokturr gününde gider canını sıkma hayırlı olsun inşşş

cnm yeni gördümm ben maşşallahh hayırlı olsun kısçen Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım hayırlı olsun tebrik ederimm kızın olacak demek ne güzel sağlıklı olsn inşşş kolay bi hamilelik diliyorum sorunsuzz inşşş

cok sagolun kizlar:16:
insallah saglikla kucagimiza aliriz ve darisi da dileyen tum arkadaslarimiza olsun.

bugun ben baya kotu oldum onca zaman sonra ilk defa kusuyorum, cok ciddi boyuttaydi birsey yiyemiyorum
genelde 3. aydan sonra gecer derler benim zaman ilerleyince basladi
umarim duzelirim yarina

cok sagolun kizlar:16:
insallah saglikla kucagimiza aliriz ve darisi da dileyen tum arkadaslarimiza olsun.

bugun ben baya kotu oldum onca zaman sonra ilk defa kusuyorum, cok ciddi boyuttaydi birsey yiyemiyorum
genelde 3. aydan sonra gecer derler benim zaman ilerleyince basladi
umarim duzelirim yarina

canım benim 9 ayda sadece 11+2 ve 11+4 arasında 3 gün komalık derecede bulantı kusma başdönmesi oldu bi daha da olmadı, bence senin de öyle olcak tatlım...

günaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallahhh

hayırlısı canım ya h,ç belli olmuyor bu veletlerin yapacağı süpriz de olabilir, senin için hayırlısı ne ise o olsun...

Back