slm kızlarnasılsınız canlar özledim sizleri walla umarım herkes iyidir bende çok şükür iyiyim oğluşumla birlikte doğumu bekliyoruz şuan herşey yolunda minnakım kocaman oldu teyzeleri 3400 gr çok heyacanlı ve stresli bi bekleyiş içerisindeyim sancılar hafif hafif var bayram arefesine gün verdi doktorum normal doğum düşünüyoruz allahım inş. bi avazda kurtarır bebeğimi kucağıma sağlıkla hayırlısı ile almayı nasip eder dua edin kızlar bana sizi çok özledim tek tek öpüyorumn hepinizi
Msllh cnm
Hayir korunmuyorum kisa bi sure korundum tam yumurtlama zamanimda ama snra braktm 46 gun gecti dusukten beri ve hala adet olmayi bekliyorm..( cok gecikmedimi ya
40 gune kadar geciktigini duymustum ama yine bir doktor kontrolune gitmen iyi olur
cunku temiz mi rahim diye yeniden baskmalari iyi olur
bana 1 ay sonra yine gel demisti doktor
yalniz yumurtlamayi tam tespit etmis olamayabilirsin cunku dongunde oynama oldugundan yumurtlama gunlerin de degismis olabilir
eger hic olmazsa test de yapsan iyi olabilir canim aklim ageldi
nazlim baktim basamak basamak yukselmesi beni de sevindirdi
daha da yukselir umarim canim
en onemli heyecanli gunler
ben yarin gdicem canim doktora yani gidip o gun icinde randevu almaya calisicam, burasi baska bir birim ve randevu almak nasil bilmiyorum ama telde olmuyormus. ayni gun icinde bana saat versin diye dua ediyorum umarim halledebilirim
işlerin rast gelsin canım inşallah ya türkiyede hangi şehre geliosun bilmiorum ben bursadayım burasıysa mutlaka görüşelimmm
yok canim uzagim sana ya, yoksa mutlaka gorusurduk
esinin sana destek olmasi cok iyi canimbenim de hamile kaldigim ay esim ikna olmustu gidelim bayramdan sonra demisti gerek kalmadi.insallah senin de gerek kalmaz
every ateşim çok güzel gidiyo ümitlenmek için erken henüz içimde kurtlar kaynıyo valla:)şükür ulaştın doktora hadi bakalım ne zaman randevu kuzum güzel haberlerle gel inşallahhh
birsenim kuzum test yumurtaların sağlıklı çatlayıp çatlMADIINI ölçmek için yapılıo 10 un üzerinde çıkarsa iyiymiş benim de 18.8 çıktı kuzum şükür birsen kocam seni sorup duruyo o kız sağlıkla doğursun sana da büyük moral oluyo diyo senide merak ediyo sürekli:)
dirmit canım çok az kalmış şükür bu zamana sağlıcakla geldi doğumunu da rabbim hayırlısıyla göstersin inşallahh dualarımız sizinle allah yardım etsin kuzummm
dileğim kuzuumm nasılsın hayırlısı olsun kuzum geçen gün bi yazı okudum dioki insan ne kadar çok kaybederse o kadar boşlar hayatı rabbim dermansız dertler vermesin de kuzum şimdi herşeye dayanabilcek güç var ruhumda hayat çok garip hepimizin yüzü hep gülsün inşallahhh
mügeee nerlerdesin kızzzz
semroşş napıon kız cadı eltinle cadı kaynanan üzüyomu seni üzerlerse söyle oğlana yüzlerine işyiversin:)kuzum duanı eksik etme inşallahh ihtiyacım varrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oo maşallah yumoşlar çatlamış süpermenler yerlerini almıştır inşallahhhevery ateşim çok güzel gidiyo ümitlenmek için erken henüz içimde kurtlar kaynıyo valla:)şükür ulaştın doktora hadi bakalım ne zaman randevu kuzum güzel haberlerle gel inşallahhh
birsenim kuzum test yumurtaların sağlıklı çatlayıp çatlMADIINI ölçmek için yapılıo 10 un üzerinde çıkarsa iyiymiş benim de 18.8 çıktı kuzum şükür birsen kocam seni sorup duruyo o kız sağlıkla doğursun sana da büyük moral oluyo diyo senide merak ediyo sürekli:)
dirmit canım çok az kalmış şükür bu zamana sağlıcakla geldi doğumunu da rabbim hayırlısıyla göstersin inşallahh dualarımız sizinle allah yardım etsin kuzummm
dileğim kuzuumm nasılsın hayırlısı olsun kuzum geçen gün bi yazı okudum dioki insan ne kadar çok kaybederse o kadar boşlar hayatı rabbim dermansız dertler vermesin de kuzum şimdi herşeye dayanabilcek güç var ruhumda hayat çok garip hepimizin yüzü hep gülsün inşallahhh
mügeee nerlerdesin kızzzz
semroşş napıon kız cadı eltinle cadı kaynanan üzüyomu seni üzerlerse söyle oğlana yüzlerine işyiversin:)kuzum duanı eksik etme inşallahh ihtiyacım varrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herzamankı gıbı aynı benım durumlar canım oğlan oldu daha çostular valla kıs yazsam neler varda ıste su kadarını dıım bı tane takım alıpta gıydırmedı yavruma .
canım şimdi bebişin yanındadır ne mutlu sanainşallah kolay bi doğum geçirmişsinidir,en kısa zamanda doğumunu anlatmak için gelirsin inş.
oo maşallah yumoşlar çatlamış süpermenler yerlerini almıştır inşallahhhbenim doğumuma kadar sende bebişi büyütmüş olursun inşallah canım benimmmm
aman semracım salla gitsin, babasıyla sen yetersiniz bırak dertleride uzak olsun hediyeleride...
kizlar kizim olacak insallahikili test de temiz cikti cok sukur
arkadaşlar yaa, ben hem bir an önce korunma sürem geçsin tekrar hamile kalayım istiyorum bir yandan da, bir daha aynı şeyi yaşarsam diye endişeleniyor, gerekli test tahlil falan yapılsın istiyorum, korunma sürem bitene kadar yaptırmaya çalışıcam testleri, en azından kanda pıhtılaşmaya bakılsın istiyorum, okuduğum ve duyduğum kadarıyal çok rastlanıyor bu duruma. acaba herpiniz yaptırdınız mı bu testleri ve araşırmaları. ben de yaptırayım değil mi.....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?