aminnnnnnnnnnn inşallah canım hepimize sırayla :)ayyy evet yaaaaa şimdi 3 günlük oldu bebişi :)) Allahım bizede yaşamayı nasip etsin inşallahh :))
canım tabiki inan üzülür,o da torun diğerleride ama napcaksın işte kendini üzünce düzelmiycekler..benim babaannemde öyledir,sanki babam evlatlık bizde üvey torunlarız,ilerde oğlun büyüyünce bu ayrımı görüp tepkisini koyar zaten o zamanda onlar üzülürler...ama ole olmuo ıste eltımınkılerı donatıolar benımkıne tık yok gecenlerde almıslar eltımınkılere onlara alırken bı takımda buna al dımı ama yok ıste pıslık ınsanlar
oyyy maşallahhhh bi prenses daha geliyooo:)kizlar kizim olacak insallahikili test de temiz cikti cok sukur
yok cnm bende merak ediyorum,sağ salim doğurmuştur inşallah...Kardelyadan haber varmi kizlarrrr
cnm valla benim ilk düşüğümden sonra dr önlem amaçlı baktırmıştı, aklıma geldikçe dua ediyorum adama, bilmeseydik önlem de alamazdık..gerçi önleme rağmen 4.de oldu ama olsun :) içinde kalmasın bak ne gerekiyosa yaptır,dr lar genelde ilk düşüğü normal sayıyolar ama işte daha öncede demiştim sonra bişey olursa üzülen biz oluyoruz..arkadaşlar yaa, ben hem bir an önce korunma sürem geçsin tekrar hamile kalayım istiyorum bir yandan da, bir daha aynı şeyi yaşarsam diye endişeleniyor, gerekli test tahlil falan yapılsın istiyorum, korunma sürem bitene kadar yaptırmaya çalışıcam testleri, en azından kanda pıhtılaşmaya bakılsın istiyorum, okuduğum ve duyduğum kadarıyal çok rastlanıyor bu duruma. acaba herpiniz yaptırdınız mı bu testleri ve araşırmaları. ben de yaptırayım değil mi.....(
kızlar, ilk testleri yaptırdım. Turp gibiyim. Ben normalde 6.haftada olmalıydım, dr. bugün 5+3 dedi, kese 6 günde 6günlük büyümüş ama kalp atışını duyamadık, benim canım sıkıldı. Cumartesi tekrar gideceğim. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Every de bana buradan örnek verdi,geç olabiliyormuş öyle diye. Şimdi cumartesiyi bekliyorum
hep alttan bakıldı bana, kese geriden geldi kalp atışı da geriden işte. Tutmuyor takvimi ama belirtilerim tutuyor, misal bulantılarım başladı halbuki 6.hafta daha erken biliyorum. neyse, işte güya bu hafta hesapları bana yasaklandı ama huylu huyundan vazgeçmiyor iştecanım daha erken cumartesi duyulur takılma lütfen baksana annesi daha 5+3 minnacık o.... alttanmı baktı dr?
hep alttan bakıldı bana, kese geriden geldi kalp atışı da geriden işte. Tutmuyor takvimi ama belirtilerim tutuyor, misal bulantılarım başladı halbuki 6.hafta daha erken biliyorum. neyse, işte güya bu hafta hesapları bana yasaklandı ama huylu huyundan vazgeçmiyor iştesağol canım, cumartesi öğreneyim size de haber ederim. senin kırmızı alan geçmiş di mi, çok şükür
kardelya inşallah mutludur rahattır ve huzurludur bebişiyle
every, öpüyorum prenses yeğenimi
incinaz, benim testler yarım yamalak yapılmıştı canım, doktorlar hep sıkıntı vermişti benim ilk diye. Ama arkadaşlardan benzer durumda olanlar 3 diye yalan dolan yaptıranlar oldu. Benim bu ay hormon vs. testlerim vardı ama bebek geldi çok şükür, yaptırmadım. İçin rahat eder canım yaptırırsan, inşallah temiz çıkar[/Q
doktorlar teste yanaşmıyor ilk düşük diye 3. düşük falan diyemem herlade ama uğraşıcam testler için özelde yaptırırım gücümüz yettiğince, en azından kanda pıhtılaşmaya baktırsam içim rahat eder. 2 ay koruncam zaten. senin testlerde bişey çıktı mı peki. bu arada bebeğine çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah, için rahat olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahım inşallah. darısı bizlere :)
hep alttan bakıldı bana, kese geriden geldi kalp atışı da geriden işte. Tutmuyor takvimi ama belirtilerim tutuyor, misal bulantılarım başladı halbuki 6.hafta daha erken biliyorum. neyse, işte güya bu hafta hesapları bana yasaklandı ama huylu huyundan vazgeçmiyor iştesağol canım, cumartesi öğreneyim size de haber ederim. senin kırmızı alan geçmiş di mi, çok şükür
kızlar, ilk testleri yaptırdım. Turp gibiyim. Ben normalde 6.haftada olmalıydım, dr. bugün 5+3 dedi, kese 6 günde 6günlük büyümüş ama kalp atışını duyamadık, benim canım sıkıldı. Cumartesi tekrar gideceğim. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Every de bana buradan örnek verdi,geç olabiliyormuş öyle diye. Şimdi cumartesiyi bekliyorum
günaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallahhh
ben adetimi bekliorum içimde gebelikle ilgili bi gr hissiyat yok hayırlısı olsun inşallhh
everyy demek bi prenses geliyo maşallahh sağlıcakla gelsin güzel kaderi olsun inşallahhh
kardelya naptı acabaa haberi olan varmı?
kizlar kizim olacak insallahikili test de temiz cikti cok sukur
bence senin bebis yakalayacak ilerleyen haftalarinda onden bile gidecek
inan buna keepcim
oluyormus hep dumanin dedigi gibi
canım boşver hafta hesabını, geride gelebilir önde de gidebilir,bu sanırım döllenmeyle alakalı..zaten biraz daha büysün o farkı kapatır..üzülme sen bebişde üzülür...
sağ olun kızlarohh maşşallahh :)) kuzucunda büyüyo 5+3 kalp atışı için erken kuzum bende vajinal muayene olmuştum ilk kp atışını 6+1 de görmüştüm ayrıca benimde geç döllenmeydi ama bak herşey yolunda seninde öle olucak merak etme cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
kizlar kizim olacak insallahikili test de temiz cikti cok sukur
cnm yeni gördümm ben maşşallahh hayırlı olsun kısçen Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım hayırlı olsun tebrik ederimm kızın olacak demek ne güzel sağlıklı olsn inşşş kolay bi hamilelik diliyorum sorunsuzz inşşş
cok sagolun kizlar
insallah saglikla kucagimiza aliriz ve darisi da dileyen tum arkadaslarimiza olsun.
bugun ben baya kotu oldum onca zaman sonra ilk defa kusuyorum, cok ciddi boyuttaydi birsey yiyemiyorum
genelde 3. aydan sonra gecer derler benim zaman ilerleyince basladi
umarim duzelirim yarina
günaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallahhh
ben adetimi bekliorum içimde gebelikle ilgili bi gr hissiyat yok hayırlısı olsun inşallhh
everyy demek bi prenses geliyo maşallahh sağlıcakla gelsin güzel kaderi olsun inşallahhh
kardelya naptı acabaa haberi olan varmı?
canım benim 9 ayda sadece 11+2 ve 11+4 arasında 3 gün komalık derecede bulantı kusma başdönmesi oldu bi daha da olmadı, bence senin de öyle olcak tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?