• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

gurbetguzeli
kanamali hamilelik gecirenler var
dilerim sen de onlardan birisindir ve bebegin seninledir
erken donemdeydin aslinda dusuk gerceklesmis olsa bir anda kanaman siddetlenir karin agrisiyla birlikte bebegini kaybederdin
ama sen oyle birsey yok diyorsun
utrasona giriyor musun surekli gelisme var mi hic
ne diycegimi bilmiyorum Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun canim

gurbetguzeli
kanamali hamilelik gecirenler var
dilerim sen de onlardan birisindir ve bebegin seninledir
erken donemdeydin aslinda dusuk gerceklesmis olsa bir anda kanaman siddetlenir karin agrisiyla birlikte bebegini kaybederdin
ama sen oyle birsey yok diyorsun
utrasona giriyor musun surekli gelisme var mi hic
ne diycegimi bilmiyorum Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun canim

en son gecen sali girdim ultrasona ve kese cok guzeldi buyuktu ve olmasi gerektigi gibi yuvarlakti cnm
dedim ya agrim sizim yok yani leke disinda sikayetim yok
ay ins oledir cnm ya bebegim benimle dir bakarsin sali gunu bir mujdeyle dönerim insAllah dua edin :54:

canım geçmiş olsun ama herkezin farklı oluyo sen git doktora olmadı acile git progestan verirler allah yardımcın olsun yat bide ayagın altına yastık koy geçmiş olsun hayırlısı

acile gittim dusuk olacak dedi siddetli agrin olacak dedi agri ilaci versi ve kendi drumdan randevu almami istedi cnm hepsi bu sali gunu gelsede su cikmazdan kurtulsam neyse ona gore davransam yaaa

slm kizlarr
düsük yasayanlar düsük nasil gerceklesti bana anlatabilirmisiniz
bnm ilk bebegimi kaybettigimde 10. haftada normal rutin kontrolde ogrendim kalbibin durdugunu
hic bir belirti vermedi öldügüne dair ilacla dururuldu
ise 6+2 de leke geldi kahverengi geldi
arada minik minik pihtilar geldi
arada geliyor dün gece sildim peceteye kan geldi
hic agrim yok sizim yok gebelige dair belirti de yok
adet oldugum zaman basim cok agrirdi adet olurdum
dun gecede ole oldu basimi kaldiramadim
sökülmesi icinde birsey yapamiyorum bu sekilde olupta bebgi yasayanlar var
sizler nasil gecirdiniz nasil oldu düsükler

acile gittim dusuk olacak dedi siddetli agrin olacak dedi agri ilaci versi ve kendi drumdan randevu almami istedi cnm hepsi bu sali gunu gelsede su cikmazdan kurtulsam neyse ona gore davransam yaaa

canım geçmiş olsun,allah hakkında hayırlısını versin.kalp atışı falan duyuldu mu peki?kese mi bozulmuş düşeceğini nerden bildi?
allah yardımcınız olsun.
ben de 2 hafta önce düşük yaptım 8 haftalıkken.
bende önce kahverengi akıntı vardı sonra koyu kırmızıya döndü ve parçalar düştü koca koca.
sonra bebeğin kalp atışı yavaşladı.ondan 3 gün sonra kırmızı adet kanaması gibi kanama başladı.Doktora gittiğimde düşük yapmıştım maalesef

canım geçmiş olsun,allah hakkında hayırlısını versin.kalp atışı falan duyuldu mu peki?kese mi bozulmuş düşeceğini nerden bildi?
allah yardımcınız olsun.
ben de 2 hafta önce düşük yaptım 8 haftalıkken.
bende önce kahverengi akıntı vardı sonra koyu kırmızıya döndü ve parçalar düştü koca koca.
sonra bebeğin kalp atışı yavaşladı.ondan 3 gün sonra kırmızı adet kanaması gibi kanama başladı.Doktora gittiğimde düşük yapmıştım maalesef

Cnm henuz kalb atisi gorulmedi kese goruldu bu sali 7+2 olacak
Ya duyacagim ya dusmus diyecekler hic birsey belli degil hic pedeim kirlenmedi sadece peceteye sildikce arada kahverengi akinti var dunde kan vardi beyaz akinti ile karisik sancilanmadim hic
Gecen sefer kaybettigimde 10 haftalikti ve kalbi durmus hic belirti yasamadim normal kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu
Buda bole oldu iste sali gunu hayirli donerim insAllah:nazar:

Ya duyacagim ya dusmus diyecekler hic birsey belli degil hic pedeim kirlenmedi sadece peceteye sildikce arada kahverengi akinti var dunde kan vardi beyaz akinti ile karisik sancilanmadim hic
Gecen sefer kaybettigimde 10 haftalikti ve kalbi durmus hic belirti yasamadim normal kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu

İnşallah canım amin,güzel haberlerle ge inşallah:55:

canım iyi dinlen. sorma o yanma benim de geçmişti 3 gündür hortladı çok canım yanıo, geceler uykusuz geçio. az kaldı inşallah.[/Qevt canım öyle az kaldı işlh hayırlısıyla kucagımızada alırız hepsi geçer npy şimdi doktor sezeryan normal bişe diyomu

canım normal dio, cuma çatıma bakcekmiş, görcez bakalım...

canım hayırlısı olsun. ben düşükte sancı olmazsa olmaz diye biliom ama bi salı olsun bakalım nolcak.

slm kizlarr
bnm ilk bebegimi kaybettigimde 10. haftada normal rutin kontrolde ogrendim kalbibin durdugunu
canım düşükte sancı belirti fln olmayabilir, amma senin de bi akıntı iki damla kandan başka bi bulgu yok,düşük olunca epeyce kanama oluyor..hem gittiğin doktor acil doktoru (kadın doğumcu muydu ki) yani yanılma payı büyük ve hakikaten kese de görülmüş niye progestan vermediler ki sana..gidiver yarın başka bir kadın doğumcuya, inşallah bişey olmaz canım ya hepimiz dua ediyoruz senin için

naber paşam iyisin işlh DUMAN tugba keep nasılsınız benim sabah gece agrım çok oldu adet sancısı gibi ayagıma çorap giydim iyi geldi geçti ama belim yine agrıyo artık zorlıcak heralde mutfak beni bekliyo benim gözüm yatakda yemek yapcam bu gün eşim erken geliyo adam ne yicek ortada daha yemek yok yapım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:56:
ayy kıyamam sana ben, kahvaltı yapsın kocan ya, daha ne yemeğiii

Son düzenleme:
canım normal dio, cuma çatıma bakcekmiş, görcez bakalım...

canım hayırlısı olsun. ben düşükte sancı olmazsa olmaz diye biliom ama bi salı olsun bakalım nolcak.

iyi bakalım iyi olur önceden bakılması kardeşime 20 sat suni sancıdan sonra bebegin kafası gözükünce çatısı dar çabuk sezeryana alın dediler iyi senin önceden bakılman doktorunun istemesi iyi olmuş bende cumartesi gitcem işlh karnım belim sık sık agrıyo benimde ama nts deykende agrım oldu ama doktorum agrın yok dedi anlamdım bakalım hayırlısı cumartesi ne dicek

canım düşükte sancı belirti fln olmayabilir, amma senin de bi akıntı iki damla kandan başka bi bulgu yok,düşük olunca epeyce kanama oluyor..hem gittiğin doktor acil doktoru (kadın doğumcu muydu ki) yani yanılma payı büyük ve hakikaten kese de görülmüş niye progestan vermediler ki sana..gidiver yarın başka bir kadın doğumcuya, inşallah bişey olmaz canım ya hepimiz dua ediyoruz senin için

ayy kıyamam sana ben, kahvaltı yapsın kocan ya, daha ne yemeğiii

ay sorma benim adamda kızımda kızım 9 yaşında ikiside yemekçiler resmen bögrekle bile pek kanmıyolar kadınların kolay yemeyi makarna çorba yaptım illa yemek bizde malesef öyle

slm kizlarr
ben ilk oglumda senin dedigin gibi olmuştum cumartesi anne olucagımı ögrendim pazartesi wc gittim hiç unutmuyorum o günü ara bezime az hafif kahveringi akıntı gelmişti sonra idrarımı yaparken birden kan boşaldı pırtı şeklinde 2 gün aşırı adet oldum ben sonra doktora gitim düşük riskin var dedi 3 kere kanama geçiridm ama yavrum beni bırakmadı ama 20 haftada rahimim açıldı oglumu dogum etim elimden brişey gelmedi halen içim acır sen sen ol sakın inanma doktorlara düşseydi ozaman ben imki düşerdi yemin olsun bildigin pırtı atıyordu kanı hiç demiyorumharcadıgım pedin ardı arkası yoktu rabbim emeginin karşılıgını versin kardeşim inan hep aklımdasın rabbim sana neyi layık görüyosa onu yaşatsın işşallah :14::14:hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım :48::48:
naber paşam iyisin işlh DUMAN tugba keep nasılsınız benim sabah gece agrım çok oldu adet sancısı gibi ayagıma çorap giydim iyi geldi geçti ama belim yine agrıyo artık zorlıcak heralde mutfak beni bekliyo benim gözüm yatakda yemek yapcam bu gün eşim erken geliyo adam ne yicek ortada daha yemek yok yapım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:56:

canım iyi olmaya çalışıyoz işte aynı tas aynı hamam :14::14:

ne haber nasılsınız?? ben bir hafta oldu heralde yazmayalı tamda bilemiyorum....oturupta yazamadım çünkü fıtıklarım azdı zorluyor artık beni ama ameliyat olmk istemiyorum olmamak içinde direnicem:kkk: elimden geleni yapıcam bakalım..bugün iyiym biraz çok şükür sizlerde iyisinizdir,bir yaramazlık yoktur inşaallah...
hepinizi çok özledim minnoşlar:29:

selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..kimse doğurmadı dimi ben yokken:1:bizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine başlamasın yine ağrılar,dinlen gerekirse oturma çok sandalyede girme nete filan... arada iyi oldugun haberini ver ama olurmu canım..

canım kanaman mı oluyo senin yaa anlamadım ben bişeyler okudum ama..ne zaman gideceksin yakın zamanda dr a birdaha? herşeyin hayırlısı olsun sıkma canını sen..

ne haber nasılsınız?? ben bir hafta oldu heralde yazmayalı tamda bilemiyorum....oturupta yazamadım çünkü fıtıklarım azdı zorluyor artık beni ama ameliyat olmk istemiyorum olmamak içinde direnicem:kkk: elimden geleni yapıcam bakalım..bugün iyiym biraz çok şükür sizlerde iyisinizdir,bir yaramazlık yoktur inşaallah...
hepinizi çok özledim minnoşlar:29:
canım özlettin kendini, çok geçmiş olsun, doktor ameliyat dedi mi ki sana fıtık için?

selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..kimse doğurmadı dimi ben yokken:1:bizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..
ohoh çalışkan anne :nazar:

mrb kızlar epeydir yazamadım tatile gittim . yarında işe başlıyorum iznim bitti..
gurbet guzeli tam okuyamadım ama bnde bu işlk hamileliğimde 12-13 haftalıktı sanırım kanamam oldu epey oldu çok korkmuştm dr. hemen yatırdı hastaneye ilaçlar iğneler düşüğü önleyici o zmn önlediler bişey olmadı ama sonra 25 haftalıkken kalpleri durdu kaybettim ama doktorun dediği bana sağlıksız olan bebek düşer . öyle çokkk kanama geçirenler duydun hamileliğinde inşş bişey olmaz sana da dua et hayırlısı olsn...

canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.

kızlar benim kırmızılar geldi bugün. yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla. eski dostlarım, burdaki ilk dostlarım, duanızı almaya geldim. bu arada bir tatsız durum var. eşimin 3 ay evvelki ilk spermiogramı 5,4 milyondu. bundan 14 gün sonra yaptığımız 14 milyondu. sonra ürolog vitamin verdi eşime, 3 aydır onu kullanıyodu. bu testlerin de perhiz süresi 4 gündü. perhiz süresini ayarlayamadık 2,5 günlük oldu, yeni test için, sonuç 0,9. yani 900 bin. inanamadık. yani perhiz 4 günlük olamadı diye mi acaba dioruz ama en fazla ne kadar fark edecek. yani tedaviye başlarken biraz buruk başlıyoruz. çünkü ürolog sayının az olması tedaviyi de etkiler dedi. inşallah transfer günğne kadar biraz toparlanır durum.

Back