Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bebisimizi kalbi pit pit atiyor ne tatli bir goruntusu vardi bugun 15 mm olmus
çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak bebeğine kavuşursun. Kürtaj da olmadığın için fizyolojik olarak korunmana gerek yok. Ben temmuz başında düşük yaptım, kürtaj oldum ve temmuz ortasında korunmayı bıraktık doktorun onayı ile. Ancak psikolojik olarak ilk aylar epeyce zor geçiyor. Hazır olup olmadığına sen karar ver canım.
cnm çok çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli tekrar bi bebiş nasip etsin inşallahh ...
kizlar bebisimizi kalbi pit pit atiyor ne tatli bir goruntusu vardi bugun 15 mm olmus
merhaba kızlar,
ben de bebeğimi yeni kaybettim, daha küçüktü..5-6 haftalık..hala kanamam devam da ediyor..bu topiği bulunca aynı şeyleri yaşayanlarla bir şeyler paylaşınca belki rahatlarım diye düşündüm..
inşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmez..ve tekrar hamile kalanlar da bu kez sağlıkla kucaklarına alır bebeklerini...
kafamdan çıkarmaya çalışıyorum ama şimdi benimle olabilirdi..ben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyor olabilirdim diye düşünüyorum ama sonra hayırlısı buymuş diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum..
cnm cok gecmıs olsunn ama ısyan etmemek gerekıo napalım ımtıhanımız bu sanırım.... bende hamıleyım dıe cok sevınmıstım ama kımyasal gebelıkmıs suanda benımde kanamam var bırde sunu dıcem ılerıkı donemlerde kaybetseydın belkı cok daha zor olurdu ben mayısta 6 aylık kaybettım hayırlısı olsunn sıkma canını hepımız bıgun anne olcas inşallah ılk kaybınmı??
evet canım, ilk bebeğimdi...daha varlığına bile inanamamıştık..sürpriz yapmıştı..çok istiyoduk ama bu ay beklemiyoduk..beraberliğimiz uzun olmadı işte.. dr. da aynı şeyi söyledi..demekki sağlıklı değilmiş, ilerde ya karnında ölebilirdi ya da sakat olabilirdi dedi..hep dua ettim sağlıklı, hayırlı evlat diye..nasip değilmiş..
ben de dün tekrar gittim dr.a, kanamam devam ediyordu da, beta hcg düşmüş mü diye..benden parça da gelmemişti..Allahtan tahlil sonucunu beklerken orda 2 parça geldi..dr. da karından baktı ultrasonla, kanama yok içerde..temiz, kürtaja gerek yok dedi..benim dünkü beta hcg değerim 107'miş..o sıfırlanana kadar kanama devam eder dedi..ben de kanamam durdurktan sonra 1 kez adet olayım sonra çalışmalara başlamak istiyorum, hayırlısıyla..
sana da çok geçmiş olsun bu arada..elimizden bişey gelmio..
evet canım, ilk bebeğimdi...daha varlığına bile inanamamıştık..sürpriz yapmıştı..çok istiyoduk ama bu ay beklemiyoduk..beraberliğimiz uzun olmadı işte.. dr. da aynı şeyi söyledi..demekki sağlıklı değilmiş, ilerde ya karnında ölebilirdi ya da sakat olabilirdi dedi..hep dua ettim sağlıklı, hayırlı evlat diye..nasip değilmiş..
ben de dün tekrar gittim dr.a, kanamam devam ediyordu da, beta hcg düşmüş mü diye..benden parça da gelmemişti..Allahtan tahlil sonucunu beklerken orda 2 parça geldi..dr. da karından baktı ultrasonla, kanama yok içerde..temiz, kürtaja gerek yok dedi..benim dünkü beta hcg değerim 107'miş..o sıfırlanana kadar kanama devam eder dedi..ben de kanamam durdurktan sonra 1 kez adet olayım sonra çalışmalara başlamak istiyorum, hayırlısıyla..
sana da çok geçmiş olsun bu arada..elimizden bişey gelmio..
insallah kizlar gecer zaman hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
burdaki isteyen herkes de bir an once bebeklerine kavusur
minikkelebek gecmis olsun cok, dilerim yeniden bekletmeden gelir bebegin saglikla
sağolun kızlar inşallah benim de bi bebeğim olur bi meleğim var bi de bebeğim olsun
canım bilemiyourm ya ya dogru ya yalan diyor aman boşverkolay gelsin pasamcok yogun zaman geciriyormussun, tabi baya yorulmussundur
islerin rast gitsin
bir haftada 5 kg normalde cok saglikli bir sey degil ve de mumkun degil ama bazen vucut su topluyor ve kisa zamanda 3,4 kg degisiklik olabiliyor bir anda, belki oyle birsey olmustur. gecen hafta ben de bir sistim gibi hissettim tartiya ciktim 4 kg fazlam vardi gozleirme inanamadim, ki cok yemiyorum artik ve tatliyi cikardim hayatimdan kilo almam mumkun degildi, iki gun icinde hepsi gitti yeniden
1800 kalorilik diyetle kilo vermesi mumkun olur belli bir zaman icinde
ah canım yakın olsak seve seve veriridim sizleredecnm çok çok geçmiş olsun Allahım yakın zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek nasip etsin sana ... ben 3 ay korunmuştum arkasından rutin tahlillerimi yaptırdım herşey normal olunca başladık çalışmalara folic asiti bırakma onu içmeye devam et onun dışında sağlıklı beslenmeyede devam edersen süper olur senin için :))
ahh kuzu aynısını ben p0azar günü yaşadım korkarak tualete gittim geldim ama Allaha şükür herşey yolunda Efe de kıpraşıyo içimde maşşallah :)) maşşallah senin minik bebişinede :))
cnm benim hakkında hayırlısı umarım salı günü güzel haberlerle gelirsin :))
kzuumm ellerine sağlık ohh bitirmişsin :)) ii yapmışsın alcan tabi hepsinden ohh şimdiden afiyet olsunn :))
cnm çok çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli tekrar bi bebiş nasip etsin inşallahh ...
günaydınn cnmm :))
paşam, ne beceriklisin ben tarhanayı bırak yapmayı pişirmeyi dahi doğru düzgün yapamıyorum hep topaklanıyor
tuğba oğluşunun kıpırtıları seni rahatlatıyordur bol bol sağlıklı da besleniyorsun enerji oluyor Efeye
cnm çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı sıhatli bebeişin olur inşallah... kürtaj olmadan atlatmana çok sevindim cnm inan kalp atışını görüp kaybedince daha zor...merhaba kızlar,
ben de bebeğimi yeni kaybettim, daha küçüktü..5-6 haftalık..hala kanamam devam da ediyor..bu topiği bulunca aynı şeyleri yaşayanlarla bir şeyler paylaşınca belki rahatlarım diye düşündüm..
inşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmez..ve tekrar hamile kalanlar da bu kez sağlıkla kucaklarına alır bebeklerini...
kafamdan çıkarmaya çalışıyorum ama şimdi benimle olabilirdi..ben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyor olabilirdim diye düşünüyorum ama sonra hayırlısı buymuş diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum..
canım bilemiyourm ya ya dogru ya yalan diyor aman boşver
ah canım yakın olsak seve seve veriridim sizlerede
canım ben çorbayı akşamdan yaparsan sabahtan ıslatıyourm pişiriyourm içine salça yag koyuyorum iyice pişinde içine ya çeşni yada bulyon koyuyourm bebem robota çetiriyorum tekrardan ohhhh miş oluyo
cnm çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı sıhatli bebeişin olur inşallah... kürtaj olmadan atlatmana çok sevindim cnm inan kalp atışını görüp kaybedince daha zor...
ahhh kuzuumm düşünmen yeter :)) kesme makarnam, tarhanam ve reçellerim annanemden geliyo Allaha şükür ve bayılıyorumm hepsinee :)))
Allah 40 haftanızı göstersin tatlım sağlıkla.
Hepinizi öpüyorum kızlar...
seni hazıra konan seni beleşçi senibenimde annemler yapıyo veriyo ne yapayım bende elimden geldigi kadar yapıyorum bebem ne yapayım malum hayat şartları çok pahalı helede bura gibi biryerde yaşıyosan rabbim güle güle yedirmeyi nasip etsin hepimize işşallah bebem
hayırlı cumalar bebeler rabbim cumanızı hayırlarınızı kabul etsin işşallah bebeleri olanları mevlam korusun olmayanlarada tez zamanda versin işşallah