• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

herkeze hayırlı cumalar every penbetekir tubiş nasılsınız benim biraz başım agrıyo uykum var sat 2 de yatım sersem gibiyim uyanıyom oturuyom sonra geri uyyom uykum saçmaladı bakalım pazartesi okul açılıyo kızım götürcem işlh biraz erken kalkarsam alışırım çocuk doguncada tam alışırım heralde erken kalkmaya penbetekir senin bogazın yanıyomu benim resmen kesiliyo acıyo 1..2 dk ya geçiyo ama çok kötü oluyo geçmişti 10 gündür başladı .........dayak yemiş gibiyim

herkeze hayırlı cumalar every penbetekir tubiş nasılsınız benim biraz başım agrıyo uykum var sat 2 de yatım sersem gibiyim uyanıyom oturuyom sonra geri uyyom uykum saçmaladı bakalım pazartesi okul açılıyo kızım götürcem işlh biraz erken kalkarsam alışırım çocuk doguncada tam alışırım heralde erken kalkmaya penbetekir senin bogazın yanıyomu benim resmen kesiliyo acıyo 1..2 dk ya geçiyo ama çok kötü oluyo geçmişti 10 gündür başladı .........dayak yemiş gibiyim

iyiyim ben canim
gecmis olsun sana
son gunlerin uyku duzeninin degismesi de normaldir simdi surekli aklind oldugundan
gunduz uykusu yapiyorsan o da gece uykularini boluyordur belki

aynen öleee valla hazıra konan beleşçiyim benn :)) ben sadece bamya ve barbunya atıyorum dolaba o kadar :)) napim yaaa hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyom :(( aslında busene domatesli biberli sos yapmayı çok istedim ama beceremem diye hiç kalkışmadın bile :)) aminnn kuzumm inşallahhhh...
Hayırlı cumalar cnmcımmm amiinnnnnn :))
canım melemen gibi yapıyosun iyice kaynatıyosun sıcakken kavonozlara koyuyosun oluyo bitiyo :9::9:

sen güzel bri uyu bebek dogmadan derim ben yoksa çok arrasın bu günleri:9::9::9:

cnm bak ben nasıl tarhanayı pişirdimi sölim böle yapınca hiç topaklanmıyo :)) tarhanayı pişirmeden 1 saat önce ıslatıyorum sonrada tencerede yağı salçayı yakınca içine soğuk su ilave ediyorum o soguk suyun içinede ıslattığım tarhanayı salıyorum kaynayana kadar karıştırıyorum hiç topaklanmıyo :))
ayy bu ara baya hamurişine kaydım ama olabildiğince ona yarayan şeyler yemege çalışıyorum :)) inşallah yarıyodur ... evet cnm o kıpraşında iyi oldugunu düşünüyorum bende iyi oluyorum :))
sağol canım, nasıl ıslatılıyor ki hani çamur gibi olacak şekilde mi yoksa bay baya pirinç ıslatır gibi mi?:44:

Paşam, sen de sağol valla hiç aklıma gelmezdi ıslatmak benim. Bu arada yazında bulyon gördüm:20: sakın kullanmaaa..Türkiye'deki bütün bulyonların içinde msg (monosodyumglutamat) var, içindekiler kısmından bakabilirsin. bu çok zararlı bir kimyasal, hem bizim hem de gelecekteki bebişlerimiz için..obezite, kanser,diyabet, sinir hücrelerinin bozulması, çocuklarda büyüme hormonun baskılanması, alzeimer,parkinson,epilepsi hastalıklarını tetikliyor...feci birşey yani..hazır çorbaların da bir çoğunda var bu arada aman diyim dikkat:18:

sağol canım, nasıl ıslatılıyor ki hani çamur gibi olacak şekilde mi yoksa bay baya pirinç ıslatır gibi mi?:44:

Paşam, sen de sağol valla hiç aklıma gelmezdi ıslatmak benim. Bu arada yazında bulyon gördüm:20: sakın kullanmaaa..Türkiye'deki bütün bulyonların içinde msg (monosodyumglutamat) var, içindekiler kısmından bakabilirsin. bu çok zararlı bir kimyasal, hem bizim hem de gelecekteki bebişlerimiz için..obezite, kanser,diyabet, sinir hücrelerinin bozulması, çocuklarda büyüme hormonun baskılanması, alzeimer,parkinson,epilepsi hastalıklarını tetikliyor...feci birşey yani..hazır çorbaların da bir çoğunda var bu arada aman diyim dikkat:18:

ben de okurken farkettim de kendi hazirladigi gibi dusundum
en guzeli buz kaliplarina tavuk suyundan hazirlayip yemeklere katmak pratik oluyor:34:
tarhana da cesit cesit
benim teyzem bize gonderiyor ve toz tarhana bu
ama bunun yas tarhanasi var
bir de marasta mesela farkli tarhana kuru olarak, onu aksamdan islatmak gerekiyor
corbasi da nefissss oluyorrrr:56:

ben de okurken farkettim de kendi hazirladigi gibi dusundum
en guzeli buz kaliplarina tavuk suyundan hazirlayip yemeklere katmak pratik oluyor:34:
tarhana da cesit cesit
benim teyzem bize gonderiyor ve toz tarhana bu
ama bunun yas tarhanasi var
bir de marasta mesela farkli tarhana kuru olarak, onu aksamdan islatmak gerekiyor
corbasi da nefissss oluyorrrr:56:
offf bu yemek konusunda bilmem kaç fırın ekmek yemem lazım benim, eşim de diyordu o buz kalıplarına tavuk suyu işini ama bi türlü yapamadık. Aylardır yapacağız güya, süründürüyoruz:26:.. neyse şimdilik iki içerde bi dışarda idare ediyoruz bakalım bebiş olursa neler olacak:6:

offf bu yemek konusunda bilmem kaç fırın ekmek yemem lazım benim, eşim de diyordu o buz kalıplarına tavuk suyu işini ama bi türlü yapamadık. Aylardır yapacağız güya, süründürüyoruz:26:.. neyse şimdilik iki içerde bi dışarda idare ediyoruz bakalım bebiş olursa neler olacak:6:

ben cok salmisim ya
dun bir ozeneyim dedim esim geldi evde hala yemek sifir:1:
o gelince yapmaya basladim bir otur bir kalk
onca zaman sonra yemek gorduk beeee dedi:1:
ne kadar saldiysam bu ara :1: ama nasil doktureyim oyle halim dermanim yok eskisi gibi
kendime de et yapiyorum surekli esim agzina surmez
bu ara ona ilgi gosteremiyorum cok, ama yatiyorum dinleniyorum bol bol
su birkac hafta daha gecene kadar boyle ne yapayim :31:

seni hazıra konan seni beleşçi seni:1::1:benimde annemler yapıyo veriyo ne yapayım bende elimden geldigi kadar yapıyorum bebem ne yapayım malum hayat şartları çok pahalı helede bura gibi biryerde yaşıyosan :53: rabbim güle güle yedirmeyi nasip etsin hepimize işşallah bebem :16::16:
hayırlı cumalar bebeler :3::3:rabbim cumanızı hayırlarınızı kabul etsin işşallah bebeleri olanları mevlam korusun olmayanlarada tez zamanda versin işşallah :16::16::16:

amın canım nasılsın

büyük kaseye kokuyorum tarhanayı üzerine su döküyorum katı muhallebi gibi oluyo zaten yarım saate :))

canım iyi dinlen. sorma o yanma benim de geçmişti 3 gündür hortladı çok canım yanıo, geceler uykusuz geçio. az kaldı inşallah.

ben cok salmisim ya
dun bir ozeneyim dedim esim geldi evde hala yemek sifir:1:
o gelince yapmaya basladim bir otur bir kalk
onca zaman sonra yemek gorduk beeee dedi:1:
ne kadar saldiysam bu ara :1: ama nasil doktureyim oyle halim dermanim yok eskisi gibi
kendime de et yapiyorum surekli esim agzina surmez
bu ara ona ilgi gosteremiyorum cok, ama yatiyorum dinleniyorum bol bol
su birkac hafta daha gecene kadar boyle ne yapayim :31:
"sal"la canım yaa, şimdi bebişe özen gösterme zamanı..eşine yine özen gösterirsin, baba olmak fedakarlık ister di mi ama:34:

Tuğbaa, sağol canım deneyeyim şunu ben:56:

slm kizlarr
düsük yasayanlar düsük nasil gerceklesti bana anlatabilirmisiniz
bnm ilk bebegimi kaybettigimde 10. haftada normal rutin kontrolde ogrendim kalbibin durdugunu
hic bir belirti vermedi öldügüne dair ilacla dururuldu
ise 6+2 de leke geldi kahverengi geldi
arada minik minik pihtilar geldi
arada geliyor dün gece sildim peceteye kan geldi
hic agrim yok sizim yok gebelige dair belirti de yok
adet oldugum zaman basim cok agrirdi adet olurdum
dun gecede ole oldu basimi kaldiramadim
sökülmesi icinde birsey yapamiyorum bu sekilde olupta bebgi yasayanlar var
sizler nasil gecirdiniz nasil oldu düsükler

slm kizlarr
düsük yasayanlar düsük nasil gerceklesti bana anlatabilirmisiniz
bnm ilk bebegimi kaybettigimde 10. haftada normal rutin kontrolde ogrendim kalbibin durdugunu
hic bir belirti vermedi öldügüne dair ilacla dururuldu
ise 6+2 de leke geldi kahverengi geldi
arada minik minik pihtilar geldi
arada geliyor dün gece sildim peceteye kan geldi
hic agrim yok sizim yok gebelige dair belirti de yok
adet oldugum zaman basim cok agrirdi adet olurdum
dun gecede ole oldu basimi kaldiramadim
sökülmesi icinde birsey yapamiyorum bu sekilde olupta bebgi yasayanlar var
sizler nasil gecirdiniz nasil oldu düsükler

canım geçmiş olsun ama herkezin farklı oluyo sen git doktora olmadı acile git progestan verirler allah yardımcın olsun yat bide ayagın altına yastık koy geçmiş olsun hayırlısı

canım aynı tas aynı hamam bebem ya maşşallah bebekte büyümüş annesi sen nasılsın :16::16:

naber paşam iyisin işlh DUMAN tugba keep nasılsınız benim sabah gece agrım çok oldu adet sancısı gibi ayagıma çorap giydim iyi geldi geçti ama belim yine agrıyo artık zorlıcak heralde mutfak beni bekliyo benim gözüm yatakda yemek yapcam bu gün eşim erken geliyo adam ne yicek ortada daha yemek yok yapım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:56:

Back