• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar sizi üzmek istemezdim,bende sadece nick olarak bikaç kere görmüştüm..ama okuyunca ben gözyaşlarıma engel olamadım,çok üzüldüm... sizde belki dua etmek istersiniz diye paylaştım,emininm çok ihtiyacı vardır,mekanı cennet olsun çok zor bi acı allah tanıyan herkese sabır versin..

Cnm ovu topigimde tanimistim ilk ovulasyonla hamile kalmisti ne cok sevinmistik ne degerli insandi ya 25 yasinda ve bir cocuk annesiydi bir kizi vardi 6,5 yasinda ve ikinci kizini bekliyordu ikiside cennte gitti sehit oldu betulum ya zor ailesi icin kolay degil hele o yavru kime anne der ne olur yaaa cok zor cokkk
Mekani cennet olsun insAllah
:43:

naber kizlar
gecmisi daha okuyamadim
cok halsizim yatiyorum surekli
gecenlerde birsye olmustu size demedim, beyaz krem akinti oluyor ya hamilelikte onunla karisik pembe kan vardi
doktora gidecektim o gun zaten
gittim soyledim baktik bebegimizin kalp atislarini duyduk, dusuk tehdidi yok dedi cok sukur, o kani da anlamadi ama idrar yollari enfekyionu vardi az mikatrda ondan oalbilir dedi
bir saat once yine oldu pembe beyaz kan wc de goruyorum peceteye silerken
ama gerilmedim hic cunku gecen seferki gibi
devami da yok cok skur doktoru aradim karnin agriyor mu dedi yok dedim
zaten progestan kullaniyorum
bilemiyorum bu pembe beyaz kan nerden geliyor ya
insallah yolunda devam eder hersey
Cnm ya korkma Allaha e,anet guzelim bnm birsey olmayacak bn bile hem kan gordum hem kahve rengi leke gordum mudm yitirmedim gulum hayirlisi ise olsun diyorum yarin buyuk gun gun bakalim ne olur Allahimdan gelene raziyim
Hayirli kapilar acsin selamete cikArsin umudumu yitirmedim insAllah:16:

ya kızlar artık dayanamıyorum yazmasam çatlayacam. benim eltim yaklaşık 2 ay önce doğum yaptı bende 40 gün önce bebeklerimi kaybettim. bana mı öyle geliyor bilmiyorum sanki bana nispet yapıyormuş gibime geliyor onun bu haline üzülüyorum aslında. ona tek bedduam seni allaha havale ettim demek olur. evlat acısını düşmanım bile görmesin

Cnm ya korkma Allaha e,anet guzelim bnm birsey olmayacak bn bile hem kan gordum hem kahve rengi leke gordum mudm yitirmedim gulum hayirlisi ise olsun diyorum yarin buyuk gun gun bakalim ne olur Allahimdan gelene raziyim
Hayirli kapilar acsin selamete cikArsin umudumu yitirmedim insAllah:16:

insallah canim senin guzel haberini bekliyorum ben de heyecanla
insallah bebegin seninle ve hersey yolundadir
yarin guzel bir gun olsun :16:

merhaba kizlar bsy sorcam siz dusukten nekadar snra ilk adetinizi gordunuz
ben 30 agustos dusuk yaptm 6 eylule kadr devam etti kanama bgn adet dongumun 19. gunu ve sanrm regl oldm sizce erken deglmi

ben 30 agustos dusuk yaptm 6 eylule kadr devam etti kanama bgn adet dongumun 19. gunu ve sanrm regl oldm sizce erken deglmi

canım onun bir süresi yok. ben kürtajdan sora da düşükten sorada her zamanki döngüm 28. günde oldum ama bir hafta 10 gün erken ya da geç oynama oluyor diye biliyorum. sıkma canını. adet olmak her zaman iyidir. yeterki düzensizlik tekrarlamasın. geçmiş olsun.

Elvancim duzen bozulabiliyor bnm duzensizdi bazen 15 gnde bazen 20 gnde olyuyodum bir yildir
mesela 23 gnde bir olmaya baladim son aylar
onceden 28 gunde bir olurdum

ya kızlar artık dayanamıyorum yazmasam çatlayacam. benim eltim yaklaşık 2 ay önce doğum yaptı bende 40 gün önce bebeklerimi kaybettim. bana mı öyle geliyor bilmiyorum sanki bana nispet yapıyormuş gibime geliyor onun bu haline üzülüyorum aslında. ona tek bedduam seni allaha havale ettim demek olur. evlat acısını düşmanım bile görmesin

Ah be guzelim yapmiyodur emin ol evlat acisi buyuk uzuntu guzelim eger ole yaparsa Allaha hava et gulum yaa

Ah be guzelim yapmiyodur emin ol evlat acisi buyuk uzuntu guzelim eger ole yaparsa Allaha hava et gulum yaa

allaha havale ediyorum canım zaten eltim beni pek sevmiyor esimde benimle aynı fikirde oda sanki öyle yapıyor dedi bebeğine nazar değdirecek mişim gibi benden saklıyor yada ben gittiğimde yanına benim bebeğim öyle yapıyor yok böyle yapıyor gibi konuşmalarla içimi acıtıyor

allaha havale ediyorum canım zaten eltim beni pek sevmiyor esimde benimle aynı fikirde oda sanki öyle yapıyor dedi bebeğine nazar değdirecek mişim gibi benden saklıyor yada ben gittiğimde yanına benim bebeğim öyle yapıyor yok böyle yapıyor gibi konuşmalarla içimi acıtıyor

rabbm yeniden nasip etsin tez vakitte insAllah guzelim sen super anneler 2011 re geliyormuydun hic:16:

Yani topige diyecektim:51:

canım onun bir süresi yok. ben kürtajdan sora da düşükten sorada her zamanki döngüm 28. günde oldum ama bir hafta 10 gün erken ya da geç oynama oluyor diye biliyorum. sıkma canını. adet olmak her zaman iyidir. yeterki düzensizlik tekrarlamasın. geçmiş olsun.

tabiki canm sukur ama esim regl degldr dedi aklim karisti ara ara kanamalar olablr demislerdi belki oylemidir diye dusndm
Elvancim duzen bozulabiliyor bnm duzensizdi bazen 15 gnde bazen 20 gnde olyuyodum bir yildir
mesela 23 gnde bir olmaya baladim son aylar
onceden 28 gunde bir olurdum

cnm bende duzensizdm ama 26 gunden asagi olmazdi.. bu arada sen naslsn cnm bebek nasl

tabiki canm sukur ama esim regl degldr dedi aklim karisti ara ara kanamalar olablr demislerdi belki oylemidir diye dusndm

cnm bende duzensizdm ama 26 gunden asagi olmazdi.. bu arada sen naslsn cnm bebek nasl

Umudum var insAllah bakim hemen yazarim cnm gelince
Dusuk olsa insan sancilanmami bnde yok sadece bazen kahverengi
Bazen kan geluyor oda pecete ye silince simdiye kadar ped bile degismefim

Hic bise anlamadim bn bu isten ya:50:

sancinin olmamasi ve hala goguslerinin agrimasi hamilelik belirtinin devam etmesi cok iyi
yarin heyecanla bekliycez ne diyecegini
esin ogrendi mi

iyi akşamlar kızlar. okullar açıldı ben artık iyice koptum netten. çok yoğun bi okula hazırlık dönemi geçrdk.bugün de 2. adetimi görüyorum sanırım ve de inşallah.ilk adetimin üstünden 25 gün geçti. inşallah geçenki gbi 3 gün sürmez. normale döner diye dualar ediyorum. bu bebeği karnında vefat eden arkadaşı tanımıyorum bile ama ben de çok kötü oldum ya önce idrak edemedim bile . allahım sabır versn inş ailesine.

every,duman,keep, ayen, kardelya, tuğbaemrah,gurbet gzeli, cnmm,yprk....unuttuklarım...hepinizi öpüyorum,sağlıklı günler...gerisi de boş zaten..

Cnm Allah hayirlisini versn InsAllah haber bekliyorm Rabbim sana bagislasn melegini:16:

canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.

kızlar benim kırmızılar geldi bugün. yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla. eski dostlarım, burdaki ilk dostlarım, duanızı almaya geldim. bu arada bir tatsız durum var. eşimin 3 ay evvelki ilk spermiogramı 5,4 milyondu. bundan 14 gün sonra yaptığımız 14 milyondu. sonra ürolog vitamin verdi eşime, 3 aydır onu kullanıyodu. bu testlerin de perhiz süresi 4 gündü. perhiz süresini ayarlayamadık 2,5 günlük oldu, yeni test için, sonuç 0,9. yani 900 bin. inanamadık. yani perhiz 4 günlük olamadı diye mi acaba dioruz ama en fazla ne kadar fark edecek. yani tedaviye başlarken biraz buruk başlıyoruz. çünkü ürolog sayının az olması tedaviyi de etkiler dedi. inşallah transfer günğne kadar biraz toparlanır durum.
canım benim hayırlısı,yani gerekli olan spermi onlar her şekilde bulurlar merak etme,bu süreçte sizin herşeyiniz takip altında olacak herşeyin en kalitelisini alacaklar,sıkıntı yapma sıkma canını şimdiden... hadi güzel bi tedavi olsun...

kolay gelsin dumancım, ben de kaldırdım pislik yuvası halıları vercem yıkamaya. Perdeler camlar tamam. Biz hazırız yeni aile üyemize:) Sen de kendini çok yorma kızdırma kızını patlatır tekmeyi vallah...
...
yaa benim kız kendimi çok yorunca hareket etmiyo onu anladım:( dün çok yoruldugumdanmıdır nedir 2 gündür özletti kendini ara ara bi dokundurdu..sizde de böyle hareketlerde zamanla yavaşlama oluyomu kızlar?

canımmm rabbim yanınızda olsun yardımcınız olsun inşallahhh hakkınızada hayırlısı olsun bi tane sperm bebeği döllemeye yeter inş o spermler işe yarar dualarım seninle

kızlar günaydınnnnnnnnnn
ve tatilim bitti yeniden işe başladım şükür güzel geçti herkes iyimi geçmişe bakamadım benim adetime 5-6 gün var bakalaım hayırlısı herkesi kocaman öptüm
hoşgeldin kuzuumm.... adetin gelmez inşallahhhhhh...

slm kızlar MİRAGE canım allh yardımcın olsun hayırlısıyla işlh herşey yolunda gider NAZLIM canım iyisin hoş geldin tatilde oldugunu bilmiyodum .BEYDAGLI canım dikkat et sürekli uzan egzersizleri varsa fıtık için uygula .DUMAN kolay gelsin canım kendini yorma dogumdan sonra herşey olur canımız sag olsun ben artık evi boş verdim çünkü takıntılıyım sürekli düşünüyom durmuyom bişeyler yapıyom eşim kızıyo şimdi artık boş verdim zaten yapabilme güzümde yok kalsın dogurayım iyleşeyim artık her yeri fırçalarım ..DİRİMİT nerelerde dogurduda söylemiyomu kimsede numarası veya facesi yokmu ACABA........PENBETEKİRcanım aynı söyledigin agrılar var bi bacaklarım agrımıyo ama ben yemek yapıp etrafı toplayıp sürekli yatıyom ama sabah uyandıgımda rahim etlerim kasılıyomu anlamıyom ama mütiş bi agrı oluyo sonra yürüyünce geçiyo ertesi sabah tekrar anlamadım şu cumartesi hayırlısyla gelse merak ediyom doktor ne dicek bak bu günlerde kuyruk sokumu agrım pek yok ooooo geliyo gidiyo ama kasıklarım agrıyo ben agrıdan korkmuyom dikişlerim allaha emanet bakalım rabbim ne eylerse güzel eyler.........
valla canım haftada bir yaptıgım için temizlik baya yoruluyorum, bana temizlikçi dayanmıyo hepsi kaçıyo valla bi süre sonra bende anlamadım gene bana kaldı mecbur yapıyorum napim:(

cnm hoşgeldinn bizde seni özledikk :)) ahh kuzum yaaa ihmal etme bel fıtıgı önemli neden ameliyat olmak istemiyosun ???

ohh maşşallah ana kız yapın bakalım temizliğnizi çok yorma kendini ama heee :))
:))
kıza şimdiden iş yapmayı gösteriyorum hamarat olsun diye:) TUĞBACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBİŞİNLE GEÇEN İLK DOĞUM GÜNÜN,BİR ÖMÜR BERABER MUTLU OLUN İNŞALLAH...
selam herkese izinim bitti işteyim :( anne olamadan doğum izni kullanmak ne garip şey oldu böyle ... 67 gün olmuş onlar benden ayrılalı nasip olsaydı 24 ekimdi ort. doğum tarihleri ama olamadıı olmadıı... inşşş tekrar sağlıkla sıhatle nasip olur bi süre daha geçince eşime göre çok erken zaten galiba o da korkuo aynı şeyleri yaşamaktan daha mezarlarına bile gidemedim toparlanmaya çalışıyorum hala aklıma geldikçe neden ben demiyorum bnm gibi burda neler yaşayanlar gördüm okudum forumlarda hayırlısı olsn inşş vakti gelince nasip olurrrr .....

bu arada vakitte çok geçç olmasa 28-29 yaşındaydım nerdeyse ama korunma süresini beklemeliym doktorum dediği gibi ocaktan sonra düşünücez inşş . adet düzeni de anca yerine gelecek heralde. bnm gibi kaybedenler acaba ne kadar sürede adetleri düzene girdi ???
adet düzeni çok farklı oluyo canım kiminin 2 ay kiminin hemen kiminin 4-5 ay sürüyo... kafanı toparladığın an yeniden düşün arayı çok açma, yeni bi bebek seni daha hızlı düzeltir...

miragecım rabbım yardımcın olsun dualarımız senınle

duman bebeıs nasılll nasıl gıdıo hamıleleık

nazlım tatıl yapmısssın ne guzel dınlenmıssındır yaaa bende seneye gıderım ınssss
canım iyim sağol bebişde iyi maşallahh:nazar: keyfini sürmeye çalışıyorum,siz nasılsınız oğlun kocaman olmuştur...

kızlar bugün kötü bigündü duyduğum haber çok etkiledi beni...neyse iyim şimdi..size bi sorum var,dün akşam yemeğe oturacaktımki tam karın bölgemde şiddetli bi ağrı ve şişme hissettim bianda karnım kocaman oldu eşim bile farketti şişkinliğimi,kramplar girdi düzemli olarak karnıma belime kasıklarıma...çok korktum ama biraz yatınca geçti... normalmi böyle şeyler? bugünde sık sık belim ağrıdı,korkuyorum ben:(

iyi akşamlar kızlar. okullar açıldı ben artık iyice koptum netten. çok yoğun bi okula hazırlık dönemi geçrdk.bugün de 2. adetimi görüyorum sanırım ve de inşallah.ilk adetimin üstünden 25 gün geçti. inşallah geçenki gbi 3 gün sürmez. normale döner diye dualar ediyorum. bu bebeği karnında vefat eden arkadaşı tanımıyorum bile ama ben de çok kötü oldum ya önce idrak edemedim bile . allahım sabır versn inş ailesine.

every,duman,keep, ayen, kardelya, tuğbaemrah,gurbet gzeli, cnmm,yprk....unuttuklarım...hepinizi öpüyorum,sağlıklı günler...gerisi de boş zaten..

Bnde seni opt guzelim ins saglicakla bebeler gelecek

Back