kolay gelsin dumancım, ben de kaldırdım pislik yuvası halıları vercem yıkamaya. Perdeler camlar tamam. Biz hazırız yeni aile üyemize:) Sen de kendini çok yorma kızdırma kızını patlatır tekmeyi vallah...
...
yaa benim kız kendimi çok yorunca hareket etmiyo onu anladım
dün çok yoruldugumdanmıdır nedir 2 gündür özletti kendini ara ara bi dokundurdu..sizde de böyle hareketlerde zamanla yavaşlama oluyomu kızlar?
canımmm rabbim yanınızda olsun yardımcınız olsun inşallahhh hakkınızada hayırlısı olsun bi tane sperm bebeği döllemeye yeter inş o spermler işe yarar dualarım seninle
kızlar günaydınnnnnnnnnn
ve tatilim bitti yeniden işe başladım şükür güzel geçti herkes iyimi geçmişe bakamadım benim adetime 5-6 gün var bakalaım hayırlısı herkesi kocaman öptüm
hoşgeldin kuzuumm.... adetin gelmez inşallahhhhhh...
slm kızlar MİRAGE canım allh yardımcın olsun hayırlısıyla işlh herşey yolunda gider NAZLIM canım iyisin hoş geldin tatilde oldugunu bilmiyodum .BEYDAGLI canım dikkat et sürekli uzan egzersizleri varsa fıtık için uygula .DUMAN kolay gelsin canım kendini yorma dogumdan sonra herşey olur canımız sag olsun ben artık evi boş verdim çünkü takıntılıyım sürekli düşünüyom durmuyom bişeyler yapıyom eşim kızıyo şimdi artık boş verdim zaten yapabilme güzümde yok kalsın dogurayım iyleşeyim artık her yeri fırçalarım ..DİRİMİT nerelerde dogurduda söylemiyomu kimsede numarası veya facesi yokmu ACABA........PENBETEKİRcanım aynı söyledigin agrılar var bi bacaklarım agrımıyo ama ben yemek yapıp etrafı toplayıp sürekli yatıyom ama sabah uyandıgımda rahim etlerim kasılıyomu anlamıyom ama mütiş bi agrı oluyo sonra yürüyünce geçiyo ertesi sabah tekrar anlamadım şu cumartesi hayırlısyla gelse merak ediyom doktor ne dicek bak bu günlerde kuyruk sokumu agrım pek yok ooooo geliyo gidiyo ama kasıklarım agrıyo ben agrıdan korkmuyom dikişlerim allaha emanet bakalım rabbim ne eylerse güzel eyler.........
valla canım haftada bir yaptıgım için temizlik baya yoruluyorum, bana temizlikçi dayanmıyo hepsi kaçıyo valla bi süre sonra bende anlamadım gene bana kaldı mecbur yapıyorum napim
cnm hoşgeldinn bizde seni özledikk :)) ahh kuzum yaaa ihmal etme bel fıtıgı önemli neden ameliyat olmak istemiyosun ???
ohh maşşallah ana kız yapın bakalım temizliğnizi çok yorma kendini ama heee :))
:))
kıza şimdiden iş yapmayı gösteriyorum hamarat olsun diye:) TUĞBACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBİŞİNLE GEÇEN İLK DOĞUM GÜNÜN,BİR ÖMÜR BERABER MUTLU OLUN İNŞALLAH...
selam herkese izinim bitti işteyim
anne olamadan doğum izni kullanmak ne garip şey oldu böyle ... 67 gün olmuş onlar benden ayrılalı nasip olsaydı 24 ekimdi ort. doğum tarihleri ama olamadıı olmadıı... inşşş tekrar sağlıkla sıhatle nasip olur bi süre daha geçince eşime göre çok erken zaten galiba o da korkuo aynı şeyleri yaşamaktan daha mezarlarına bile gidemedim toparlanmaya çalışıyorum hala aklıma geldikçe neden ben demiyorum bnm gibi burda neler yaşayanlar gördüm okudum forumlarda hayırlısı olsn inşş vakti gelince nasip olurrrr .....
bu arada vakitte çok geçç olmasa 28-29 yaşındaydım nerdeyse ama korunma süresini beklemeliym doktorum dediği gibi ocaktan sonra düşünücez inşş . adet düzeni de anca yerine gelecek heralde. bnm gibi kaybedenler acaba ne kadar sürede adetleri düzene girdi ???
adet düzeni çok farklı oluyo canım kiminin 2 ay kiminin hemen kiminin 4-5 ay sürüyo... kafanı toparladığın an yeniden düşün arayı çok açma, yeni bi bebek seni daha hızlı düzeltir...
miragecım rabbım yardımcın olsun dualarımız senınle
duman bebeıs nasılll nasıl gıdıo hamıleleık
nazlım tatıl yapmısssın ne guzel dınlenmıssındır yaaa bende seneye gıderım ınssss
canım iyim sağol bebişde iyi maşallahh
keyfini sürmeye çalışıyorum,siz nasılsınız oğlun kocaman olmuştur...
kızlar bugün kötü bigündü duyduğum haber çok etkiledi beni...neyse iyim şimdi..size bi sorum var,dün akşam yemeğe oturacaktımki tam karın bölgemde şiddetli bi ağrı ve şişme hissettim bianda karnım kocaman oldu eşim bile farketti şişkinliğimi,kramplar girdi düzemli olarak karnıma belime kasıklarıma...çok korktum ama biraz yatınca geçti... normalmi böyle şeyler? bugünde sık sık belim ağrıdı,korkuyorum ben