• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

iyi bakalım iyi olur önceden bakılması kardeşime 20 sat suni sancıdan sonra bebegin kafası gözükünce çatısı dar çabuk sezeryana alın dediler iyi senin önceden bakılman doktorunun istemesi iyi olmuş bende cumartesi gitcem işlh karnım belim sık sık agrıyo benimde ama nts deykende agrım oldu ama doktorum agrın yok dedi anlamdım bakalım hayırlısı cumartesi ne dicek

ya sanırsam doktor bebeğin 40 haftayı doldurmayacağını düşündüğü için çatıyı bu kadar erken muayene etmek istedi. Ben bi de ilk defa nst ye gircm Cuma günü. Benim de kasıklarım belim bacaklarım nasıl ağrıyo nasıl ağrıyo sorma canım ya. Sanki ha adet oldum olcam. benim kasılmalarım 3 aydır falan var zaten ama son 2-3 gündür acaip şeyler oluyo. Bi ishal olma durumu, ishal ağrısı, şiddetli gaz, yürürken zorlanma, genital bölgede damarlanma, baskı hele çok fazla. Allah hepimizi kurtarsın. Bi arkadaşım 40.haftanın içinde, kızda ne sancı var ne kasılma ne de açılma. Yarın yatış yapıp suni vercez olmazsa sezaryen yapcam demiş doktoru çünkü suyu kalmamış bebişin nerdeyse. Zor işler yani Allah yardım etsin canım...

selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..kimse doğurmadı dimi ben yokken:1:bizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..

kolay gelsin dumancım, ben de kaldırdım pislik yuvası halıları vercem yıkamaya. Perdeler camlar tamam. Biz hazırız yeni aile üyemize:) Sen de kendini çok yorma kızdırma kızını patlatır tekmeyi vallah...

canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.

kızlar benim kırmızılar geldi bugün. yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla. eski dostlarım, burdaki ilk dostlarım, duanızı almaya geldim. bu arada bir tatsız durum var. eşimin 3 ay evvelki ilk spermiogramı 5,4 milyondu. bundan 14 gün sonra yaptığımız 14 milyondu. sonra ürolog vitamin verdi eşime, 3 aydır onu kullanıyodu. bu testlerin de perhiz süresi 4 gündü. perhiz süresini ayarlayamadık 2,5 günlük oldu, yeni test için, sonuç 0,9. yani 900 bin. inanamadık. yani perhiz 4 günlük olamadı diye mi acaba dioruz ama en fazla ne kadar fark edecek. yani tedaviye başlarken biraz buruk başlıyoruz. çünkü ürolog sayının az olması tedaviyi de etkiler dedi. inşallah transfer günğne kadar biraz toparlanır durum.

Canım dualarım seninle, ALlahın iziniyle en hayırlısı ne ise o olacak. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...

geçmiş olsun tatlım. Ama lütfen ihmal etme bu fıtık artık çok rahat tedavi ediliyor. Allah sağlığımızı almasın hiçbirimizin...

canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.

kızlar benim kırmızılar geldi bugün. yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla. eski dostlarım, burdaki ilk dostlarım, duanızı almaya geldim. bu arada bir tatsız durum var. eşimin 3 ay evvelki ilk spermiogramı 5,4 milyondu. bundan 14 gün sonra yaptığımız 14 milyondu. sonra ürolog vitamin verdi eşime, 3 aydır onu kullanıyodu. bu testlerin de perhiz süresi 4 gündü. perhiz süresini ayarlayamadık 2,5 günlük oldu, yeni test için, sonuç 0,9. yani 900 bin. inanamadık. yani perhiz 4 günlük olamadı diye mi acaba dioruz ama en fazla ne kadar fark edecek. yani tedaviye başlarken biraz buruk başlıyoruz. çünkü ürolog sayının az olması tedaviyi de etkiler dedi. inşallah transfer günğne kadar biraz toparlanır durum.

canımmm rabbim yanınızda olsun yardımcınız olsun inşallahhh hakkınızada hayırlısı olsun bi tane sperm bebeği döllemeye yeter inş o spermler işe yarar dualarım seninle

kızlar günaydınnnnnnnnnn
ve tatilim bitti yeniden işe başladım şükür güzel geçti herkes iyimi geçmişe bakamadım benim adetime 5-6 gün var bakalaım hayırlısı herkesi kocaman öptüm

slm kızlar MİRAGE canım allh yardımcın olsun hayırlısıyla işlh herşey yolunda gider NAZLIM canım iyisin hoş geldin tatilde oldugunu bilmiyodum .BEYDAGLI canım dikkat et sürekli uzan egzersizleri varsa fıtık için uygula .DUMAN kolay gelsin canım kendini yorma dogumdan sonra herşey olur canımız sag olsun ben artık evi boş verdim çünkü takıntılıyım sürekli düşünüyom durmuyom bişeyler yapıyom eşim kızıyo şimdi artık boş verdim zaten yapabilme güzümde yok kalsın dogurayım iyleşeyim artık her yeri fırçalarım ..DİRİMİT nerelerde dogurduda söylemiyomu kimsede numarası veya facesi yokmu ACABA........PENBETEKİRcanım aynı söyledigin agrılar var bi bacaklarım agrımıyo ama ben yemek yapıp etrafı toplayıp sürekli yatıyom ama sabah uyandıgımda rahim etlerim kasılıyomu anlamıyom ama mütiş bi agrı oluyo sonra yürüyünce geçiyo ertesi sabah tekrar anlamadım şu cumartesi hayırlısyla gelse merak ediyom doktor ne dicek bak bu günlerde kuyruk sokumu agrım pek yok ooooo geliyo gidiyo ama kasıklarım agrıyo ben agrıdan korkmuyom dikişlerim allaha emanet bakalım rabbim ne eylerse güzel eyler.........

Canım dualarım seninle, ALlahın iziniyle en hayırlısı ne ise o olacak. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...

Çok teşekkür ederim penpetekirim. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaaah. bugünleri gösteren Allah'a şükürler olsun. Darısı bize olsun.

canımmm rabbim yanınızda olsun yardımcınız olsun inşallahhh hakkınızada hayırlısı olsun bi tane sperm bebeği döllemeye yeter inş o spermler işe yarar dualarım seninle

kızlar günaydınnnnnnnnnn
ve tatilim bitti yeniden işe başladım şükür güzel geçti herkes iyimi geçmişe bakamadım benim adetime 5-6 gün var bakalaım hayırlısı herkesi kocaman öptüm

Çok teşekkür ederim kader arkadaşım. sen napıyosun, bi ara birşeyler yazıyodun ben anlayamadım tedaviye mi başladın noldu? nedir durumun?

ne haber nasılsınız?? ben bir hafta oldu heralde yazmayalı tamda bilemiyorum....oturupta yazamadım çünkü fıtıklarım azdı zorluyor artık beni ama ameliyat olmk istemiyorum olmamak içinde direnicem:kkk: elimden geleni yapıcam bakalım..bugün iyiym biraz çok şükür sizlerde iyisinizdir,bir yaramazlık yoktur inşaallah...
hepinizi çok özledim minnoşlar:29:
cnm hoşgeldinn bizde seni özledikk :)) ahh kuzum yaaa ihmal etme bel fıtıgı önemli neden ameliyat olmak istemiyosun ???
selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..kimse doğurmadı dimi ben yokken:1:bizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..
ohh maşşallah ana kız yapın bakalım temizliğnizi çok yorma kendini ama heee :))

hadi hayırlısı bakalım cnm benim inşallah güzel haberler verirsin bize :)) cnm senin hamiş kalman için 1 sperm yeterli diilmi ozaman moralimizi yüksek tutuyoruz ve olan 900 binin sağlıklı olmasını istiyoruz :))

kızlar günaydınnnnnnnnnn

hoşgeldin cnmmm :)) tatil bitti heee az kalmış adetine inşallah güzel haberler veririsin kuzucum bize :))

cnm hoşgeldinn bizde seni özledikk :)) ahh kuzum yaaa ihmal etme bel fıtıgı önemli neden ameliyat olmak istemiyosun ???

hadi hayırlısı bakalım cnm benim inşallah güzel haberler verirsin bize :)) cnm senin hamiş kalman için 1 sperm yeterli diilmi ozaman moralimizi yüksek tutuyoruz ve olan 900 binin sağlıklı olmasını istiyoruz :))

inşallah canım. ama beni endişelendiren kısım sadece sayı değil. morfoloji %0. yani şekli düzgün olan yok testte incelenen kısımda. bugün sorucam doktora, mikroenjeksiyon yapılabilir mi diye. aslında bir sürü ileri teknik var, embriyonun genini falan bile araştırıyorlar ama benim daha ilk tedavim ya, düşmezler üstüne.

Allah yardımcın olsn inşş gönlüne göre verir rabbim.. inşş hepimize nasip olur anne olmak

selam herkese izinim bitti işteyim :( anne olamadan doğum izni kullanmak ne garip şey oldu böyle ... 67 gün olmuş onlar benden ayrılalı nasip olsaydı 24 ekimdi ort. doğum tarihleri ama olamadıı olmadıı... inşşş tekrar sağlıkla sıhatle nasip olur bi süre daha geçince eşime göre çok erken zaten galiba o da korkuo aynı şeyleri yaşamaktan daha mezarlarına bile gidemedim toparlanmaya çalışıyorum hala aklıma geldikçe neden ben demiyorum bnm gibi burda neler yaşayanlar gördüm okudum forumlarda hayırlısı olsn inşş vakti gelince nasip olurrrr .....

bu arada vakitte çok geçç olmasa 28-29 yaşındaydım nerdeyse ama korunma süresini beklemeliym doktorum dediği gibi ocaktan sonra düşünücez inşş . adet düzeni de anca yerine gelecek heralde. bnm gibi kaybedenler acaba ne kadar sürede adetleri düzene girdi ???

inşallah canım. ama beni endişelendiren kısım sadece sayı değil. morfoloji %0. yani şekli düzgün olan yok testte incelenen kısımda. bugün sorucam doktora, mikroenjeksiyon yapılabilir mi diye. aslında bir sürü ileri teknik var, embriyonun genini falan bile araştırıyorlar ama benim daha ilk tedavim ya, düşmezler üstüne.

anladım kuzuucum herşeyin hayırlısı sen olumlu düşün lütfen herşey yolunda olucak ve ilk denemende sana gelicek minik yavrun :))

günaydın kızlar. ya birşey soracaktım bugün kırkım bitiyor ama ben 40 tan çıkış abdesti nasıl alınır bilmiyorum bilen varsa allah rızası için cvp versin

miragecım rabbım yardımcın olsun dualarımız senınle

duman bebeıs nasılll nasıl gıdıo hamıleleık

nazlım tatıl yapmısssın ne guzel dınlenmıssındır yaaa bende seneye gıderım ınssss

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

kızlar ocak annelerinden bi arkadaşımız vefat etmiş karnında bebeğiyle:( çok üzgünüm duanızı esirgemeyin...

Son düzenleme:
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı C

tüylerim diken diken oldu okurken. çok üzüldüm yemin ederim. yeri mekanı cennet olsun inşallah allah yakınlarına sabır versin. ben fatiha okudum halen şoktayım

naber kizlar
gecmisi daha okuyamadim
cok halsizim yatiyorum surekli
gecenlerde birsye olmustu size demedim, beyaz krem akinti oluyor ya hamilelikte onunla karisik pembe kan vardi
doktora gidecektim o gun zaten
gittim soyledim baktik bebegimizin kalp atislarini duyduk, dusuk tehdidi yok dedi cok sukur, o kani da anlamadi ama idrar yollari enfekyionu vardi az mikatrda ondan oalbilir dedi
bir saat once yine oldu pembe beyaz kan wc de goruyorum peceteye silerken
ama gerilmedim hic cunku gecen seferki gibi
devami da yok cok skur doktoru aradim karnin agriyor mu dedi yok dedim
zaten progestan kullaniyorum
bilemiyorum bu pembe beyaz kan nerden geliyor ya
insallah yolunda devam eder hersey

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

kızlar ocak annelerinden bi arkadaşımız vefat etmiş karnında bebeğiyle:( çok üzgünüm duanızı esirgemeyin...

benim de tuylerim diken diken oldu
tamamini okumadim yazinin gozumden yaslar akacakti dayanamadim
Allah rahmet eylesin:(

allah rahmet eylesin rabbim geride kalanlara sabır versin ben çok korkuyom dogumdan bunları duyuncada çok üzülüyom allah biliyoya ne dicemi bilmiyom

kızlar sizi üzmek istemezdim,bende sadece nick olarak bikaç kere görmüştüm..ama okuyunca ben gözyaşlarıma engel olamadım,çok üzüldüm... sizde belki dua etmek istersiniz diye paylaştım,emininm çok ihtiyacı vardır,mekanı cennet olsun çok zor bi acı allah tanıyan herkese sabır versin..

Back