- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
iyi bakalım iyi olur önceden bakılması kardeşime 20 sat suni sancıdan sonra bebegin kafası gözükünce çatısı dar çabuk sezeryana alın dediler iyi senin önceden bakılman doktorunun istemesi iyi olmuş bende cumartesi gitcem işlh karnım belim sık sık agrıyo benimde ama nts deykende agrım oldu ama doktorum agrın yok dedi anlamdım bakalım hayırlısı cumartesi ne dicek
ya sanırsam doktor bebeğin 40 haftayı doldurmayacağını düşündüğü için çatıyı bu kadar erken muayene etmek istedi. Ben bi de ilk defa nst ye gircm Cuma günü. Benim de kasıklarım belim bacaklarım nasıl ağrıyo nasıl ağrıyo sorma canım ya. Sanki ha adet oldum olcam. benim kasılmalarım 3 aydır falan var zaten ama son 2-3 gündür acaip şeyler oluyo. Bi ishal olma durumu, ishal ağrısı, şiddetli gaz, yürürken zorlanma, genital bölgede damarlanma, baskı hele çok fazla. Allah hepimizi kurtarsın. Bi arkadaşım 40.haftanın içinde, kızda ne sancı var ne kasılma ne de açılma. Yarın yatış yapıp suni vercez olmazsa sezaryen yapcam demiş doktoru çünkü suyu kalmamış bebişin nerdeyse. Zor işler yani Allah yardım etsin canım...
selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..kimse doğurmadı dimi ben yokkenbizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..
kolay gelsin dumancım, ben de kaldırdım pislik yuvası halıları vercem yıkamaya. Perdeler camlar tamam. Biz hazırız yeni aile üyemize:) Sen de kendini çok yorma kızdırma kızını patlatır tekmeyi vallah...
canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.
kızlar benim kırmızılar geldi bugün. yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla. eski dostlarım, burdaki ilk dostlarım, duanızı almaya geldim. bu arada bir tatsız durum var. eşimin 3 ay evvelki ilk spermiogramı 5,4 milyondu. bundan 14 gün sonra yaptığımız 14 milyondu. sonra ürolog vitamin verdi eşime, 3 aydır onu kullanıyodu. bu testlerin de perhiz süresi 4 gündü. perhiz süresini ayarlayamadık 2,5 günlük oldu, yeni test için, sonuç 0,9. yani 900 bin. inanamadık. yani perhiz 4 günlük olamadı diye mi acaba dioruz ama en fazla ne kadar fark edecek. yani tedaviye başlarken biraz buruk başlıyoruz. çünkü ürolog sayının az olması tedaviyi de etkiler dedi. inşallah transfer günğne kadar biraz toparlanır durum.
Canım dualarım seninle, ALlahın iziniyle en hayırlısı ne ise o olacak. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...